bugün
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması19
- beni özleyenler elime mum diksin19
- tost3
- yağmurcu neden akpli12
- mantı3
- gammazların sözlüğü bitirmiş olması3
- radikal karar almak2
- tantuni2
- şükürcülük5
- call of duty black ops3
- kızlar naber10
- tutuklanmamak için akp'ye katılmak12
- velvet hanım aşk kadınıdır3
- pazartesi diyete başlamak4
- eli olmayanlar nasıl 31 çekiyor4
- üniversitelerdeki siber güvenlik programları2
- gece gece bana bi çakmak lazım diyen kız7
- seda akman2
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek13
- komşuya kahveye gitmek8
- g3 ile intihar etmek3
- nervio hanım ile birlikte kahve içmek2
- öğrencilik halleri3
- erdal beşikçioğlu16
- çok sıcak olması4
- yeni gelin instagramı2
- herkese fetöcü diyenin genelde fetöcü olması3
- donald trump2
- asgari ücretle çalışan yazarlar4
- manifest5
- taşaklardan birinin kayıp olması11
- aykolik bey birader2
- hamama gitmek4
- arkadaşlar kahve içiyorum5
- parmak kılları4
- tüik'in temmuz enflasyonu6
- en tehlikeli insan tipleri6
- mürted öldürmek2
- aslan gibi adam3
- nervio hamferdi10
- askeri ücretle evlenebilir mi12
- ömer çelik'in ertuğrul özkök'e franco tepkisi4
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- çay içen kız13
- bacınızı üniversiteye gönderir miydiniz2
- 3 ağustos 20263
- yar2
- rak2
- mod geldi mod geldi4
- smallville'deki konuk oyuncular6
görsel
Zor günler yaşayan adam...
Zor günler yaşayan adam...
medyadaki karışıklığı demeç vererek gidermesi gereken bir kişidir.
(bkz: arda kural tarzı talihsizlik)
komik paylaşımları olan eski ünlü.
reis güldürmustur yine..
Sıla'yı döverek büyük hata etmiş bir zamanların başarılı oyuncusu. Halbuki işler güçler, kardes payı,düğün dernek gibi yapimlarla ne de iyi bir kariyer elde etmişti. Gerçekten yazık.
sazan avı mı yapacaksın lan keranacı. yemezler anam *
Türkiye'nin jim carrey si olacakken. Fason malı olan oyuncu. Kadına vurmayacaktın dostum.
insanların ilgisini ve dikkatini çekmek için rahatsız bir insanın fotoğrafını kullanıyorlar. Psikolojik rahatsızlığı olan birinin fotoğrafını paylaşmak hiç etik değil.
Böyle bir fotoğrafı çekip servis edene de yazıklar olsun!
Böyle bir fotoğrafı çekip servis edene de yazıklar olsun!
bue stacks dan girdiğim için sözlükte herhangi bir görmemekteyim ancak iddia edildiği gibi kötü bir fotoğrafı çekilmişse durumu düzelir diye umut etmekten başka bir şey yapamayız.
Umarım tez zamanda eski günlerine döner.
Şu a.q insanlarına ne oluyor ben onu anlamıyorum.
Biri kanser olsa üzulmeseler bile üzülmüs numarası yapıp konuyu kapatırlar da bir insan ruhen hastalansa hoşlarına gider, eğlence malzemesi çıkarırlar.
Alayınızın ta a.q. ben de şizofrenim ulan. Ne olacak? Bu insanlar kendilerini mi öldürsun istiyorsunuz?
Hastaliklari siddetlenince ne diye bu kadar keyifleniyorsunuz e be şetefsiz soytarılar.
Biri kanser olsa üzulmeseler bile üzülmüs numarası yapıp konuyu kapatırlar da bir insan ruhen hastalansa hoşlarına gider, eğlence malzemesi çıkarırlar.
Alayınızın ta a.q. ben de şizofrenim ulan. Ne olacak? Bu insanlar kendilerini mi öldürsun istiyorsunuz?
Hastaliklari siddetlenince ne diye bu kadar keyifleniyorsunuz e be şetefsiz soytarılar.
Nasıl bu hale geldiğini anlayamamanız aşırı saçma. Çok yakışıklıydı nasıl bu hale geldi çok karizmatikti nasıl bu hale geldi çok yetenekliydi nasıl bu hale geldi. Arkadaşım adam hasta hem de psikolojik bir hasta. Bu hale gelmesinin şaşırılacak hiçbir tarafı yok. insanlara bu hastalıklar oyun geliyo galiba. Yakışıklı yetenekli kimsenin hastalanamayacağını mı düşünüyorsunuz cidden.
gençken çok yakışıklı olan aktör.
görsel
görsel
adam haklıdır.
Olm o leo lan.
Şaka bir yana gençken yakisikliyken sonradan bağcılar esnafına dönmesi araştırılası bir husus.
Şaka bir yana gençken yakisikliyken sonradan bağcılar esnafına dönmesi araştırılası bir husus.
yaşı geldikçe tipten kaybetmiş, suratı bön hale gelmiş olan aktör.
ahmet kural ile akrabalığı falan yoktur bu arada.
ahmet kural ile akrabalığı falan yoktur bu arada.
gençken yerli dicaprio diye anılan ünlü aktör.
görsel
görsel
ülkemizde bir zamanların en elit birkaç aktör, mankenlerinden biriydi. yerli leonardo dicaprio lakabı kendisinde sırıtmıyordu.
ne olduysa tepetaklak, hızlı bir sağlık ve kariyer düşüşü yaşamıştır aynı zamanda.
geçmişler olsun.
ne olduysa tepetaklak, hızlı bir sağlık ve kariyer düşüşü yaşamıştır aynı zamanda.
geçmişler olsun.
gençken gerçekten karizmatik adamdı. leonardo dicaprio'ya hafiften andırdığı için yerli leonardo diyorlardı birde o dönem yıldız asyalı ile sevgili olmuşlardı. daha sonra hasta olduğunu haberlerde duyduk. hareketleri anormal değildi belki ama biraz sorun olduğu bir gerçek. umarım hastalığı atlatır ve dizilerde kendisine rol verilir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar