bugün
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması14
- dinozorların gerçekten yaşadığını sanan cahiller5
- atatürk'ün istiklal madalyasını iptal etme planı3
- milyonların temmuz zammı netleşmesi4
- yeni yazarlara öneriler5
- folarin balogun'nun kart cezasının ertelenmesi2
- yeni yazar taklidi yapan eski yazar fake leri6
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi2
- spiderman'ın yeni boyanmış duvarda yürüme3
- zihni göktay7
- neden herkes aynı anda tatil yapmak ister3
- günün şiiri20
- televizyonun sesini tekli sayılarda bırakamamak5
- ragnar rockefeller38
- çok güzel kızların kertenkelelerle takılması2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- deniz göktaş37
- türkiyenin hep kötüye gidişinin tepki görmemesi2
- 5 temmuz 2026 brezilya norveç maçı7
- ferdi tayfur2
- venezuela daki deprem felaketi2
- fight club'a misafir getirebilir miyim diye sormak2
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam4
- kısa parmaklı erkek3
- yeni bir kitaba başlama sorunu2
- 2026 dünya kupası21
- dünya17
- futbol17
- ilk buluşmada evden kek getiren kız19
- norveç6
- insanların neden böyle olması6
- brezilya5
- hava sıcak üstünü örtme gerek yok diyen sivrisinek3
- gandalf'ın toplu taşımaya ücretsiz binmesi2
- sözlük yazarlarının trileçeleri18
- velvet34
- sevilen kadının orasını burasını yalamak5
- dünyayı ele geçirme planı yaparken kpss çalışmak2
- evde bornozla dolaşmak2
- türk insanının paraya acımadığı harcamalar3
- arkadaşlar bakar mısınız bi4
- en gıcık olunan insan davranışı9
- uysaljakoben4
- viski içen erkek seksiliği5
- erkeklerin mental olarak daha güçlü olması11
- kocaman kelebek girdi dışarıdan4
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- evlenilmeyecek kız tipi2
- true'nun 2052 gündür yakındığı durum2
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar18
2 ay boyunca* Batıkent'ten Kızılay'a gitmeyecek, ulaşım Akköprü istasyonundan sonra otobüslerle olacak-mış.
Detaylar haberimizde efendim izliyoruz: http://m.sabah.com.tr/ank.../02/28/kizilay-2-ay-iptal
Detaylar haberimizde efendim izliyoruz: http://m.sabah.com.tr/ank.../02/28/kizilay-2-ay-iptal
Başkentte 22.30da biten toplu taşıma aracıdır.
bugün itibarıyla gece 24:00'e kadar çalışacakmış. cep telefonumdaki "ego otobüs hatları bilgilendirme sistemi" apllication'ım öyle diyor. gençlerden gelen talep üzerine melih gökçek bu doğrultuda talimat vermiş.
Beleş diye vagonlardaki havalandırmaları kapatılan ulaşım sistemi. Haberin yok ben Ölüyorum.
Oksijensizlikten cümle kuramamışım.
Oksijensizlikten cümle kuramamışım.
iki hafta önce tren saatini beklerken ankara'yı dolanıyordum, o ara kullanma fırsatı bulduğum hattır. Bir yerden girdik metroya baktık merdiven var çıktık, çıktığımız yerde hiçbir şey yok dümdüz, inmek için tekrar merdiven var, oradan da indik turnikeyi anca bulabildik. Şimdi soruyorum, neden? Dümdüz gitsek de bulacakmışız turnikeyi. O merdiven Neden orada? Ne acayipmiş lan dedik devam ettik yolumuza.
Neyse metrodan ankaray'a aktarma yapmamız lazım çıktık yukarı. Turnikeden çıkıp turnikeden tekrar gircez ankaray'a diye düşünüyoruz ama birtakım oklar var bir yerleri gösteren. Güvenemedik oklara güvenlik görevlisine sorduk okları takip edin dedi. Metrodan dışarı hiç çıkmadan aktarma yaptık. Ne muhteşem lan beleş aktarma dedik devam ettik yolumuza.
En son hangi durakta ineceğimizden emin olamadık metrodaki birkaç kişiye sorduk bilmiyoruz dediler (bakın burası çok ilginç, ankara'da hiç kimse hiçbir yeri bilmiyor) bu ne aq dedik bunaldık trenimize binip siktir olup gittik.
Neyse metrodan ankaray'a aktarma yapmamız lazım çıktık yukarı. Turnikeden çıkıp turnikeden tekrar gircez ankaray'a diye düşünüyoruz ama birtakım oklar var bir yerleri gösteren. Güvenemedik oklara güvenlik görevlisine sorduk okları takip edin dedi. Metrodan dışarı hiç çıkmadan aktarma yaptık. Ne muhteşem lan beleş aktarma dedik devam ettik yolumuza.
En son hangi durakta ineceğimizden emin olamadık metrodaki birkaç kişiye sorduk bilmiyoruz dediler (bakın burası çok ilginç, ankara'da hiç kimse hiçbir yeri bilmiyor) bu ne aq dedik bunaldık trenimize binip siktir olup gittik.
Az önce öğrendiğim bilgiye göre saat 6:00 da çalışmaya başlıyor.
kaynak; arkadaşım.
kaynak; arkadaşım.
özellikle sabahları medeniyet hiç olmuyor inip binerken.
batıkent metrosu neyse de çayyolu metro cidden sıkıntıdan insanı öldürebilir. koru dan kızılaya gidene kadar ömrümden ömür eksiliyor bunaldım :(
batıkent metrosu neyse de çayyolu metro cidden sıkıntıdan insanı öldürebilir. koru dan kızılaya gidene kadar ömrümden ömür eksiliyor bunaldım :(
Gece onikiden sonra kücükbaş hayvan tasıdıklarını düşündügüm metro. Sabahın ilk seferinde, ilk istasyonda başka neyin kokusu olabilir aklım ermiyor. indiginde insana oh be dünya varmıs dedirtir.
Batıkent tarafından Koru tarafına doğru giderken en son vagona bindiğinizde aylardır geçmeyen bir kurbanlık kokusu olan metrodur. O kokuyu kesin almışsınızdır. Neyden kaynaklı bilmiyorum ama bu metrolar temizlenmiyor mu?
doğu blok ülkelerindeymişsiniz gibi bir havası vardır.
güzeldir.
güzeldir.
(img:#2053923)
Bir takım çılgınlıklarin yapıldığı yerdir.
Bir takım çılgınlıklarin yapıldığı yerdir.
eryaman 1 - 2 ve istanbul yolu arasında çalışma vardır.
metro tabelalarında anadolu - anıtkabir istasyonunun ismi farklı bir karakterle yazıyor. bunun sebebi tandoğan isminin sonradan değiştirilmesi.
ilk yapılan ve en çok kullanılan hatları kızılay - batıkent ve aşti - dikimevi güzergahlarında hizmet verir.
görsel
Ankarayla bozuşuruz.
Ankarayla bozuşuruz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar