bugün
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi15
- 2026 dünya kupası26
- mel mel bakan adama gülümsemek11
- gocu buraya bak parlak çocuk10
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması15
- kadınların piç erkek tercihi4
- futbol21
- saraca finch house9
- değersizlik hissi5
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı6
- hegel diyalektiği vs marx diyalektiği2
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek2
- tatile giderken götürülen ilaçlar3
- 6 temmuz 2026 portekiz ispanya maçı7
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler7
- türbanı yasaklamak bir hataydı3
- kızların artık mesajlara cevap vermemesi4
- yeni yazarlara öneriler7
- dünya19
- iltica3
- karı kıza para yedirir misiniz4
- arjantin'in elenmesi2
- belçika5
- amerika birleşik devletleri6
- meksika9
- ingiltere5
- milyonların temmuz zammı netleşmesi5
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı5
- deniz göktaş37
- kişinin tipine yakıştırdığı meslek4
- atatürk'ün istiklal madalyasını iptal etme planı4
- modern haşhaşiler2
- 5 temmuz 2026 hüseyin çelik'in akp açıklaması2
- dinozorların gerçekten yaşadığını sanan cahiller5
- ebola salgını2
- vay vay vay gocu abim hoşgeldin2
- ragnar rockefeller38
- ispanya4
- yeni yazar taklidi yapan eski yazar fake leri6
- togg limuzin4
- nato toplantısı anısına basılan 5 tl3
- portekiz2
- ofsaytımsı3
- günün şiiri20
- saraca biraderin dönmüş olması2
- zihni göktay7
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- yazdan beklenti2
- saraca092
- uysaljakoben5
2 ay boyunca* Batıkent'ten Kızılay'a gitmeyecek, ulaşım Akköprü istasyonundan sonra otobüslerle olacak-mış.
Detaylar haberimizde efendim izliyoruz: http://m.sabah.com.tr/ank.../02/28/kizilay-2-ay-iptal
Detaylar haberimizde efendim izliyoruz: http://m.sabah.com.tr/ank.../02/28/kizilay-2-ay-iptal
Başkentte 22.30da biten toplu taşıma aracıdır.
bugün itibarıyla gece 24:00'e kadar çalışacakmış. cep telefonumdaki "ego otobüs hatları bilgilendirme sistemi" apllication'ım öyle diyor. gençlerden gelen talep üzerine melih gökçek bu doğrultuda talimat vermiş.
Beleş diye vagonlardaki havalandırmaları kapatılan ulaşım sistemi. Haberin yok ben Ölüyorum.
Oksijensizlikten cümle kuramamışım.
Oksijensizlikten cümle kuramamışım.
iki hafta önce tren saatini beklerken ankara'yı dolanıyordum, o ara kullanma fırsatı bulduğum hattır. Bir yerden girdik metroya baktık merdiven var çıktık, çıktığımız yerde hiçbir şey yok dümdüz, inmek için tekrar merdiven var, oradan da indik turnikeyi anca bulabildik. Şimdi soruyorum, neden? Dümdüz gitsek de bulacakmışız turnikeyi. O merdiven Neden orada? Ne acayipmiş lan dedik devam ettik yolumuza.
Neyse metrodan ankaray'a aktarma yapmamız lazım çıktık yukarı. Turnikeden çıkıp turnikeden tekrar gircez ankaray'a diye düşünüyoruz ama birtakım oklar var bir yerleri gösteren. Güvenemedik oklara güvenlik görevlisine sorduk okları takip edin dedi. Metrodan dışarı hiç çıkmadan aktarma yaptık. Ne muhteşem lan beleş aktarma dedik devam ettik yolumuza.
En son hangi durakta ineceğimizden emin olamadık metrodaki birkaç kişiye sorduk bilmiyoruz dediler (bakın burası çok ilginç, ankara'da hiç kimse hiçbir yeri bilmiyor) bu ne aq dedik bunaldık trenimize binip siktir olup gittik.
Neyse metrodan ankaray'a aktarma yapmamız lazım çıktık yukarı. Turnikeden çıkıp turnikeden tekrar gircez ankaray'a diye düşünüyoruz ama birtakım oklar var bir yerleri gösteren. Güvenemedik oklara güvenlik görevlisine sorduk okları takip edin dedi. Metrodan dışarı hiç çıkmadan aktarma yaptık. Ne muhteşem lan beleş aktarma dedik devam ettik yolumuza.
En son hangi durakta ineceğimizden emin olamadık metrodaki birkaç kişiye sorduk bilmiyoruz dediler (bakın burası çok ilginç, ankara'da hiç kimse hiçbir yeri bilmiyor) bu ne aq dedik bunaldık trenimize binip siktir olup gittik.
Az önce öğrendiğim bilgiye göre saat 6:00 da çalışmaya başlıyor.
kaynak; arkadaşım.
kaynak; arkadaşım.
özellikle sabahları medeniyet hiç olmuyor inip binerken.
batıkent metrosu neyse de çayyolu metro cidden sıkıntıdan insanı öldürebilir. koru dan kızılaya gidene kadar ömrümden ömür eksiliyor bunaldım :(
batıkent metrosu neyse de çayyolu metro cidden sıkıntıdan insanı öldürebilir. koru dan kızılaya gidene kadar ömrümden ömür eksiliyor bunaldım :(
Gece onikiden sonra kücükbaş hayvan tasıdıklarını düşündügüm metro. Sabahın ilk seferinde, ilk istasyonda başka neyin kokusu olabilir aklım ermiyor. indiginde insana oh be dünya varmıs dedirtir.
Batıkent tarafından Koru tarafına doğru giderken en son vagona bindiğinizde aylardır geçmeyen bir kurbanlık kokusu olan metrodur. O kokuyu kesin almışsınızdır. Neyden kaynaklı bilmiyorum ama bu metrolar temizlenmiyor mu?
doğu blok ülkelerindeymişsiniz gibi bir havası vardır.
güzeldir.
güzeldir.
(img:#2053923)
Bir takım çılgınlıklarin yapıldığı yerdir.
Bir takım çılgınlıklarin yapıldığı yerdir.
eryaman 1 - 2 ve istanbul yolu arasında çalışma vardır.
metro tabelalarında anadolu - anıtkabir istasyonunun ismi farklı bir karakterle yazıyor. bunun sebebi tandoğan isminin sonradan değiştirilmesi.
ilk yapılan ve en çok kullanılan hatları kızılay - batıkent ve aşti - dikimevi güzergahlarında hizmet verir.
görsel
Ankarayla bozuşuruz.
Ankarayla bozuşuruz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar