bugün

nadir iyi yazan 8.nesil yazarlardan. ve "angry" bir yanı da yoktur kendisinin.
pembe pantolon giymek istediğini itiraf eden yazar.
tartışmalara girip, çizgisini bozmaması gereken seviyeli yazar. **
aklıma katy reichs' in temperance brennan karakterini getiren yazar. birikimli, mantıktan asla ayrılmayan, güçlü bir karakter.
(bkz: angry birds)
içine "!" kaçmış nesildaş yazar biraz kurcaladım her entry de bir yerlere serpiştiriyor hep. olur da görürsem bir yerde mevzu çıkartabilirim. akıllı olsun akıllı. * * * ayrıca ansiklopedi niyetine okuduğum ikinci yazardır
entrylerinde realizmle sürrealizm arasındaki dogmatik ikilemleri betimleyen , absürddüzmin doruklarından , sadeliğin en duru haline inebilen ,uslübuyla içimi okşayan farklı bir yazar.

özet : çok değişik kelimleri var lan. selam olsun usta.
dikkat çekici olmaya çalışmayıp da dikkat çekici olan, satır aralarında maddeci bir anlayışın ruhunu her daim hissettiren yazardır.
çok okumuş ama hep tek yönden okumuş yazar. ama samimi bir insandır kendisi fikirlerimiz uyuşmasa da anlaşabildik. görüşmek üzere aziz dostum.
nicki angry birds'ü hatırlatan uuser.
şarkının başarılısından anlayanı anlayan kullanıcı.
angry'i at. ne kaldı. man. adamsın.
sabahın 4'ünde bilgi içerikli entry giren yazar. burdan kendini tebrik ediyoruz. başarılarının devamını diliyoruz.
gece gece güzel bilgilerini paylaşan değerli yazar.
ing. kızgın adam.

ayrıca bir yazar efendim. iyi yazıyor. takip ediyoruz.*
enerjiye inanan, ayriyetten de türkçenin düzgün kullanılmasını isteyen yazardır. iyi ki var.
mütevazi oluşuyla takdir toplayan hoşgörülü kişidir.
Toplumsal tabulara karşı gerçekten angry bir man olduğunu gözlemlediğim yazar. Ailecek agresivitesine hayranız.
Sevgili eski dostum, güzel insan, sürekli güldüğünü hatırladığım, tarih meraklısı kişi.

(peşinden buralara kadar geldim, bir sohbetini esirgemezsin umarım) *
yazdıklarını okumak / okunanın doğrusunu anlamak için berrak bir zihne ihtiyaç olan yazar.

evet, zaman zaman seri artı oy veren meleği olduğum doğrudur.
zira o da, tüm bu iyi yazarlığın yanı sıra kardeşlerin en naifi, en kıymet bilenidir.
(#16090841) beni kızdırarak dikkatimi çekmiş olsa da okunmaya değer biri olduğunu görünce yazılarını takibe aldığım yazar. kafa dağıtmak için değil yazmak için yazıyor. *
ergen bebelerin saldırısına uğrayan sözlük yazarıdır. size ne amk. bir insanı sırf baban diye sevmek zorunda mısın. sevmek istiyor belliki ama sevemiyor. sizene göt laleleri.
(#17314896) numaralı entrisi ile saygımı kazanmış vatandaş. yanlış anlamayın romalıların kültürünü takdir etmedim, bilgi içerikli entryler girdiği için takdir ettim yazar arkadaşımızı, daha çok bilgili olman dileğiyle.
silinip hortlayan yazarlardan. tekrar hoşgelmiş.
anlayışlı yazardır. teşekkürler.
fikirlerini beğendiğim ve taktir ettiğim bir yazar. tüm hayallerinin gerçek olması dileğiyle.
© copyright 2005 - 2026