Buz gibi içerisi durulacak gibi değil. Allahtan karşı da bir kız var kesişiyoruz onun hatrına duruyorum.
Son gittiğimde (zaten 1 kez gittim) koca otogardan sadece benim bindiğim otobüs kalkmıştı, başka da bir sik yoktu, resmen bomboştu.

Sırf bu gözlemden bile içinde bulunduğunuzun bırak şehir olmasını, bir kasaba bile olmadığını anlıyorsunuz. Bizim buraların kasaba terminallerinde bile daha çok insan, daha çok hareketlilik var amk.
Amasya’da bulunan otogardır. Evet.
bombok bir yerdir. hiçbir espirisi yok. karşıda da dağlar var ve karanlık. bir de buz gibi. zamanında acemiliğimi bu allah'ın belası yerde yapmıştım çavuş eğitim bölüğünde. birliğe teslim olmadan önce otogarda epey araç beklemiştik.
Şehirin dışına taşındığı için bomboş olan otogardır. Eski yeri daha iyiydi.
Amasyanın dışında bulunan, alanı geniş ama sikimsonik otogar. Boğazköy mevkiinda bulunuyor. 11 numara boğazköy otobüsleri anıttan saat başı kalkar. Son otobüs kaçta bilmiyorum.(otobüs konusunda emin değilim, saatleri, otobüsün numarası farklı olabilir).

Servis sorunu yaşamamanız için önceden sorun.

Evet eski otogarın yeri iyiydi. Oraya tıp fakültesi yapılıyor.
amasya ne cirkin bir yerdir yarab! kendi ne ki otogari ne olsun!
Amasya yı arkadaşın ağzından yazıyorum. "iki tek evleri var zannediyorlar Amasya Paris. Kuş uçmaz kervan geçmez bir dağın başı. Bordo bereli bile durmaz lise gibi üniversite yapmışlar zorla duruyoz burda" ben onun yalancısıyım.
ikibinondört yılında hizmete açılmıştır. Otuz peronu mevcuttur. Şehre uzaklığı birbuçuk kilometredir. Ulaşım firma servisleri, toplu taşım araçları ve taksi ile sağlanmaktadır.
Amasya da otogarmı varmış..

19 ayımın geçtiği moktan şehir..
2 gün önce çankırı nınkindeydim. O da çok farklı değildi.
Ya çankırı amasya ordu afyon niğde batman kırıkkale falan.. bunlar da sehir mi amk.
© copyright 2005 - 2026