bugün
- işiniz gücünüz yok mu9
- bir bela geliyor29
- sözlüğün insanı dertlendirmesi5
- gocu40
- karı diyen öküzleri gırtlaklama isteği10
- fusya semsiyeli yabanci20
- uludağ itiraf13
- kimseyle dertleşememek4
- bilin bakalım ben kimin fakesiyim6
- bugün sizi en mutlu eden an3
- heyt bea gocu mu5
- izmirbeyefendisi'nin şemsiyeli olması6
- uludağ sözlük evreni8
- özlenen kişiyi rüyada görmek4
- ilk kez böyle hissediyorum2
- geceleri gelen acaba mal mıyım hissi4
- sözlüğün kırbacı5
- gecenin şarkısı13
- halil güneşli karizması3
- arkadaşlar çok kırıcısınız6
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya14
- başlık silebilme yetkisi3
- ayakları üşüyen erkek2
- 195 kaslı pilot14
- kendin hakkında bir entry bırak9
- dizi izlemek2
- arkadaşlar ben diablo oynamaya gidiyorum2
- mazotun yarım litresi 50 tl24
- ktç'nin şemsiyeli olması4
- gocu'nun şemsiyeli olması4
- hasan atilla uğur14
- gammazların sanki biraz şey olması3
- borsa istanbul daki fon krizi5
- apo'nun villası11
- şemşiye ne demek2
- göte giren şemsiye açılmaz3
- yahudiler vs çinliler3
- 5 bin lira kredi çekip karton karton sigara almak3
- yunanista'nın çıkarma tatbikatı fiyaskosu3
- habire12'nin kesinlikle yüzde yüz şemsiyeli olması3
- donald trump'un türk askerini övmesi10
- rtük ün evlendirme programlarını yasaklaması6
- erkekler neden evlenmek ister15
- mesih inananları kurtarmaya gelecek5
- nervio için nasihat yazısı3
- yazası gelmemek2
- kadın yazarları gammazlamayan gammaz2
- anadoludaki belediyeye dönmüş üniversiteler3
- düşün ki o bunu nasılsa okumayacak2
- ikinci gocu2
bahsi geçen altıgen , düzgün altıgense eğer bir dış açısı 60 derece iç açısı da haliyle 120 derece olan , bütün kenarları eşit çokgendir.
içerisindeki müzik kutusuna arka arkaya 25 adet * ibrahim tatlıses parçası atabilen insanları barındırır.
yaşanmışlıklar vardır evet, ama unutulmuşlardır, bahsetmeye gerenk yoktur. *
yaşanmışlıklar vardır evet, ama unutulmuşlardır, bahsetmeye gerenk yoktur. *
pizzalarının güzelliğiyle hatırladığım, ama koskoca bir sene ve üstüne bir de yaz okulu boyunca oturduğum yer olduğu için görmek bile istemediğim mekan.
Atatürk'ün dilimize kattığı geometri terimlerinden sadece biri. (bkz: üçgen)
marmara üniversitesi göztepe kampusunde bulunan kantindir. gencler cokca ragbet etmektedir. oyle ki nobet degisimleri yasanmaktadir. tutulmus olan masa asla birakilmaz,hatta ders oldugunda butun grup girmez derse, en az bir kisi nobetci birakilir masada. daha sonra gorev degisimi yapilir ve bu boyle devam eder. bu arkadaslara soylenecek birkac soz vardir:
(bkz: allah akil fikir versin)
(bkz: universite yan gelip yatma yeri degildir)
(bkz: masada oturmakla hatun dusurulmez)
(bkz: allah akil fikir versin)
(bkz: universite yan gelip yatma yeri degildir)
(bkz: masada oturmakla hatun dusurulmez)
zamanında bir grup ülkücünün memleketi kurtarır edalarıyla basıp birkaç tikky oğlanı hırpaladığı, ayrıca yanlış hatırlamıyorsam 2003 yazında çalan müzikle birlikte kızların disko havasında dans ettiği, zamanında *oturmaktan keyif aldığım kantinimsi cafe.
marmara üniversitesinde canınızdan endişe etmeden bulunabileceğiniz ender yerlerden birisidir. cafe bahçenin yiyeceklerinin de güzel olmasına karşın, altıgenin pizzası bi başkadır efinnim.
göztepe kampüsünün piyasa alanı,rahat rahat her şeyi apabileceğiniz,karı çimlerinde puflarda muhabbetleyebileceğiniz,yaz kış takılabileceğiniz en nadide kantin.
hiçte söylendiği gibi bir yer değildir. Gayet normal insanlar gelir işletme ve bsy ye çok yakın olduğu için öğrencileri yüzde doksan buralardandır. her türlü insan bulunur ve salak tikinin salak tiki olduğu bilinen ve ayrılan yoldan arabayla vın vın geçenlerle alay edilen bir cafedir duvar dibine oturulur yada masalarda batak oynanır. :D
bildiğin kafe. enteresan bir tarafı yok. tiki miki var, metalci rapçi var, sağcı solcu var, şucu bucu var. her tarzdan eleman var. sabit takılan * insanlar var. ekstra bir özelliği yok. sıcak içeceklerin konulduğu karton bardakların üzerlerine aldıkları reklamlar epey hoş. poğaçalar kollestrolümün mına koydu, çok yağlı. oranın sahibi olduğunu sandığım kişi, kızlara özel muamele yapmakta. her gördüğümde tartışmaktayım, kendisine kıl olmaktayım, kendisi bana kıl olmakta. sonra... sonra... hımmm. uzatayım dedim ama, ne saçma şeyler yazmışım. bildiğin kafe işte.
şu sıralar karşısındaki inşaatın gürültüsü nedeniyle çok rahatsız edici bir mekana dönüşmüştür.15er dakika 2 aramız var bari o arada durdursalar inşaatı çok sevineceğiz altıgen sakinleri olarak.
(bkz: cafe altigen)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar