bugün

/28
Kısa süreyle bilincini kaybetme.
dün geceden sonra bıraktığım içecek türüdür. elma suyu içmek varken mideye bu eziyet neden yapılır?
ağızla içmek lazım. Birileri ayarını tutturamadığı için biz bu gece nöbet tutuyoruz.
ozlenen dost.
canandır.
eski bir dost.
eski adı şarap olan kafa bulmacası.
mucizevi nesne. yılların kadim dostu. (bkz: tercihen alkolik olmak)
Alkol, benim için;
Şarap: Ve de aşk.. Ve de Hayyam!
Rakı: Dost masası, çok kahkaha...
Yaşam biçimidir, intahar şeklidir vb. Charles Bukowski'nin de söylediği gibi "ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar şeklidir." Adam haklı beyler.
hayatı çekilebilir kılan.
iftar masasını süslemesinde sakınca olmayan...
hayatın yükünün kaldırılamadığı anlarda imdada yetişen...
Arapça "el-kuhûl"dür ve Haçlı seferleri sırasında Batı dillerine alkol olarak geçmiştir.
Türkiye'deki tecavüzlerin %50'sinin, trafikteki kazaların %65'inin, cinayet sebeplerinin %85'nin, şiddet olaylarının %50'sinin, eş dayağının %70'in sebebidir.
yaralarınızı bir dikişte iyileştiren şeydir.
mikrobu alır. içiniz.
gebelikte teratojen etkisi vardır.
en iyi dezenfektanlardan biridir:
görsel
ağız yoluyla içilince sorun çıkarmayan cihaz. hee bazı arkadaşlar başka organlarını kullanıyor içmek için o zaman boku çıkıyor gerçektende.
bazen kendinden nefret ettiren illet.

--spoiler--
+gel beni sik dedi yapmadım kanka
-helal olsun
+sırf incinmesin diye sikmedim kanka
-ama o kıymetini bilmeyip başkasına gitti işte
+arkadaşmış, hemen sildi beni feysten, dedim sen midesizsin.
--spoiler--

an itibarıyle içerden kulağıma gelen diyalog. devamını anlatmak isterdim ama çocuk ağlamaya başladı lan.

--spoiler--
sevgi bu kadar basit bir şey mi?
--spoiler--

düzeltme: üzüldüm lan çocuğa şimdi. amına koyayım onların.

https://www.youtube.com/watch?v=WC9F9s6ifBM
Kana 5 saniyede karışan harkulade kimyasal maddedir. içmeyeni sikiyolla
bilinçaltını özgürleştirir. bu da bedene vurur. bir nevi ''when the mind is free, the body is delicate'' algısı yaratır.
Üzerimdeki etkisi 1 dakikaya 50 küfür sığdırmak şeklinde olan içecek. Evet, saydık. Rahatlatmak şöyle dursun bende bir patlama etkisi yaratıyor kendileri.
şarabın içindeki yararlı maddeler çok tabi diğer yiyeceklerden alınabileceği gibi, zararlı olan alkolünde kötülüklerin anası olduğu çok defa kanıtlanmış olduğundan kaçındığım bir içecek türü.
© copyright 2005 - 2026