bugün
- en gey özelliğiniz10
- türklerin ileri olduğu konular21
- en son alınan hediye7
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler7
- bir gün öleceğini unutmak11
- burçlara inanan erkek14
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- çırçıplak yatmak9
- sözlük kavgalarındaki avamlık5
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak3
- arkadaşlar bakar mısınız11
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- abd vizesi5
- deri ceketli serseri5
- eski seni özlüyor musun6
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- bir kadının en güzel bölgesi8
- ses yakışıklılığı2
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- ayak sevecek kadar abaza olmak3
- caner taslaman7
- dünyanın en güzel tatlısı8
- film izlerken ağlayanlara gülmek3
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- kültürün bireyi boğması4
- sevgiliyle karşılıklı ağlamak3
- vantilatörü kendine çevirmek6
- özlenen hissiyatlar6
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- ruh hastası olan yazarlar6
- gocu pandela barışı4
- seninle şurada olabilirdik5
- dinsize inanır mısın17
- sevgili olmuyorsak arkadaş da kalmayalım erkeği2
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- ak saçlı klavye delikanlısı3
- ioçke'nin elleri4
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- geceye bir şarkı bırak23
- bir kadının kalitesiz oldugunu gösteren detaylar3
- bir insanda en sevilen özellik3
- gocu31
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- düşün ki o bunu okuyor4
- dövmeli erkek2
- fethiye2
- fransa ingilte üçüncülük maçı3
her şeyden önce birbirlerine katlanamayan insanların birbirlerine katlanabilmeleri ve birbirlerine ancak katlanabilen insanların da birbirlerini sevdiklerini sanmaları için var.
nedir ne degildir bilmem ama taşralının eline alkol verilmemesi gerektigini cok iyi bilirim.
Dünya Sağlık Örgütü'nün son verilerine göre, alkol tüketiminin en yüksek olduğu yer Avrupa. Kıtada her yıl alkol bağlantılı 800 bin ölüm gerçekleşiyor.
Eve geçeyim de hayırlısıyla. O zaman…
Cumartesi günlerini boş geçince eksiklik var gibi oluyor...
çok pahalı.
Kafa yapıcı bir madde.
Lan var ya biz yaşlanmışız yaşlanmış. Aylar yıllar sonra geçen akşam sabaha kadar içtik sıçtık, 4-5 saat uyuyup öğlen işe gittim. Akşamına 8 gibi bi uyudum sabah 6da kalktım.
Eskiden olsa hiç uyumadan işe gider akşamına bi daha çıkardım.
Bi de insan gibi içmemişiz bi ton sinemalar oldu ortalık karıştı, hani güne kırk sekiz tane dertle başladım. Hepsi okey de bi tanesi harbi büyük olaydı, iki gündür uğraşıyorum. Kafam şişti yani. Bi ipte yüz tane cambaz yürütüyoz ya ondan oluyo hep bunlar.
Lan var ya biz yaşlanmışız yaşlanmış. Aylar yıllar sonra geçen akşam sabaha kadar içtik sıçtık, 4-5 saat uyuyup öğlen işe gittim. Akşamına 8 gibi bi uyudum sabah 6da kalktım.
Eskiden olsa hiç uyumadan işe gider akşamına bi daha çıkardım.
Bi de insan gibi içmemişiz bi ton sinemalar oldu ortalık karıştı, hani güne kırk sekiz tane dertle başladım. Hepsi okey de bi tanesi harbi büyük olaydı, iki gündür uğraşıyorum. Kafam şişti yani. Bi ipte yüz tane cambaz yürütüyoz ya ondan oluyo hep bunlar.
Siyasal islamcılarin üzerinden cok para kazandığı madde.
Sorsan kendileri tuketmez. Yersen diyeceğim de onların kitlesi soğan yiyerek çekiyor bu hayatı.
Sorsan kendileri tuketmez. Yersen diyeceğim de onların kitlesi soğan yiyerek çekiyor bu hayatı.
--spoiler--
Gel ankaraya gösterelim sana allahı. Kızılaya bekleriz.
--spoiler--
Ulan evde 31den başka yaptığı bir şey yok. 31 çekip internet dizisi izliyip hükümeti eleştiriyor birde eleştirdigi konuda haksız olduğunun kendi de farkında. Saçmaladığını söylüyorsun yobaz oluyorsun. Sen allah bilir zafer partisine de oy veriyorsundur 31ci
Gel ankaraya gösterelim sana allahı. Kızılaya bekleriz.
--spoiler--
Ulan evde 31den başka yaptığı bir şey yok. 31 çekip internet dizisi izliyip hükümeti eleştiriyor birde eleştirdigi konuda haksız olduğunun kendi de farkında. Saçmaladığını söylüyorsun yobaz oluyorsun. Sen allah bilir zafer partisine de oy veriyorsundur 31ci
Okuduğunu anlamakta bile başarısız olan davar. Sigara ve alkol ürünleri ülkeden ülkeye saçma sapan rakamlarda olabiliyor diyorum. Beyinsiz adam 5 dakika önce fiyatın 2010larla aynı olduğunu kabul edip vergi diyorsun amk papağanı
Sevgili çomarcığım. Sen bu satırları okurken ben çok uzaklarda olacağım çünkü hiç bir zeka emaresi göstermiyorsun. Dünya üzerinde neredeyse tüm ülkelerde sigara vb bir çok üründe caydırıcılık açısından saçma sapan vergiler mevcut. Çok medeni çok güzel gidip orada yaşayalım diye yırtındığınız avrupadaki, ingilteredeki arkadaşlarım buradan giderken kutu kutu sigaralarını yanlarında götürüyor hatta buradan oraya götürmek için yollar arıyorlar. Yani buna ister devletin para kazanma arzusu deyin, ister caydırıcılık ama yeni bir şeymiş gibi ele almanın anlamı yok. 2010da sigaradan alkolden şikayet eden eden yokken şuan sanki verilen para katlanarak artmış ama kazanılan para o günle aynı kalmış gibi algı yapmanın bir anlamı yok.
işletme sahibi biri olarak, maaşlı çalışan çomarlara nazaran verdiğim vergilere daha hakim olduğum aşikardır. Asgari 1000 tl iken 6 tlye efes bira alıyordum. Ne değişmiş söyler misin matematik fakiri.
iki biraya 4,5 dolar verip de şikayet edenleri göstermiştir.
2008'de bir biranın fiyatı 2,5 liraydı, yani 2,2 dolardı. değişen hiçbir şey yok. oyna devam.
2008'de bir biranın fiyatı 2,5 liraydı, yani 2,2 dolardı. değişen hiçbir şey yok. oyna devam.
iki bira alıp devleti kurtardığını iddia eden çomar beyanıdır.
Yıllar önce bıraktığım iş ortağım.
Bana bir şişe kırmızı şarap ve kars gravyeri verin, dünyayı yerinden oynatayım.
canımdır yaa, öper koklar, koynuma alır yatarım. öyle tatlı. akşam olsa da azıcık öbüşsem bira şişeleriyle felan.
Şimdi söliceğim şeyi sadece gerçek bağımlılar anlayacak. Tüm kafa yapıcı maddeler için geçerlidir.
Hani böyle olur ya asla içki içmemen gereken bi zaman dilimindesindir ama içmek istersin. O kısıtlı zaman diliminde maksimum kafaya ulaşmaya çalışıp zamanın dolup araba balkabağına dönüştüğünde de hiçbir şey çaktırmamak zorundasındır içinde fırtınalar koparken kafanı içinden kendi kendine yaşarsın.
Hani böyle olur ya asla içki içmemen gereken bi zaman dilimindesindir ama içmek istersin. O kısıtlı zaman diliminde maksimum kafaya ulaşmaya çalışıp zamanın dolup araba balkabağına dönüştüğünde de hiçbir şey çaktırmamak zorundasındır içinde fırtınalar koparken kafanı içinden kendi kendine yaşarsın.
belirli bir yaştan sonra tüm organlara ağır hasar veren, kanda görülen keton, üre ve amonyak miktarlarını önemli ölçüde arttıran kimyasal bileşik.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar