bugün

entry'ler (20)

günaydın sözlük

huzurlu günler, iyi sabahlar, her şey gönlünüzce olsun.

arkadaşlar evlendim

allah bir yastık ta kocatsın, güzel iyi evlilikler. kavgasız, gürültüsüz, vukuatsız, huzurlu, neşeli bir evlilik geçirmen temennisiyle.

kaç yaşındasın

otuz beş yaşımdayım, yolun yarısındayım. dante gibi ortasındayız ömrün.

seda akman

emret komutanım isimli televizyon filmiyle tanınmıştır.

yazarların ruh hali

berbat. çok kötü, fotomen hesabım bloke oldu. yeni hesap açmak mecburiyetinde oldum.

fotomen

gardaşcıklarım fotomen hesabım bloke oldu, fotomenüç hizmetinize sunulacaktır, en yakın zamanda.

1 haftada 3 kilo vermek

boğazımızı kontrol edersek niye olmasın, ama biz anca homini gırtlak, bu durumda kilo vermemiz bu kadar kısa sürede biraz güç.

29 yaşında erkek 40 yaşında kadın evliliği

bence tam tersi olursa daha güzel olur, erkek her zaman(vakit) daha büyük olmalı.

en şerefsiz erkek isimleri

ibrahim, mehmetali, serdar, özkan, emir, engin, ergül, musa, fevzi, tamer, tansel, devrim, gökmen. gürsel, aziz.

simit

yanında üçgen peynir, siyah zeytin, sütlü nescafe. oh yemede yanında yat. valla akşam akşam canım çekti.

ölümden korkuyor musunuz

her canlı zamanın birinde ölümü tadacaktır, ben şundan korkuyorum ölürsem ailemi, beni sevenleri yalnız bırakırım diye korkuyorum. bensiz ne yaparlar.

kadın dövmek

tabii hiç hoş bir davranış değil ama, kimi kadınlar bunu hakikaten hak ediyor. çünkü çok saygısız, mikrop kadınlar var.

sarı saç mavi göz

buna en güzel örnek mustafa kemalimiz. altın sarısı saçlar, yeşile çalan türk mavisi gözler. bir daha gel samsundan, sarı saçlım mavi gözlüm neredesin.

türk kızları

güzeldirler, zariftirler, hamarattırlar, namusludurlar. allahım nasip et bana lütfen. valla ben kıbrıslı değil, türkiyeli bayan istiyorum.

fotomen

arkadaşlar sanıyorum zannederim fotomen hesabım dün akşam bloke oldu, bende yeni hesap açtım.

mobil telefon numaramı yazıyorum kod gelmiyor.

yahudi kızları vs türk kızları

türk kızlarını her zaman tercih ederim. güzeldirler, marifetlidirler, cilvelidirler, zariftirler.

patavatsızlık

düşünmeden, ilerisini arkasını düşünmeden konuşup- hareket edip karşısındaki insanların moralini bozmaktır, rencide etmektir.

alkol

her cumartesi akşamlarımın vazgeçilmezidir. cumartesini iple çekiyorum.

türk düşmanı piçler

atatürk, rauf denktaş, fazıl küçük düşmanı, rumlar, rumu seven kıbrıs türkleri, kıbrıs türkü gazeteciler, yunanlılar, ermeniler.

depresyon

bende şimdi depresyondayım, çünkü fotomen hesabım bloke oldu. çok üzgünüm, huzursuzum, neşesizim.
© copyright 2005 - 2026