bugün
- filistin in ermeni soykırımını tanıması18
- kürtlerin muhteşem ve harika derecede ezik olması10
- türklerin her ırkı türk sanması8
- kürtlüğüyle kavgalı olan pandela7
- türklerin medeniyet kuramama nedeni8
- sözlükte yokluğu hissedilen yazarlar10
- parcalandim toparlanamiyorum4
- 28 haziran 2026 güney afrika kanada maçı12
- sözlüğün aptal kaynaması12
- türklerin 2kg avrupalıların 200gr sabun tüketmesi6
- pandela7
- velvet43
- 2026 dünya kupası39
- futbol32
- lgbt onur yürüyüşü4
- herzevekil ile revani yemek5
- atatürkçülük ile 2026 da ülke yönetilmez16
- falıma bakmak isteyen var mı28
- herkesle iyi anlaşan insan18
- sevgili it3
- kürtlerin iyi olduğu konular4
- üstteki yazarın mesleğini tahmin etme7
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle30
- türklerin hiçbir işte başarılı olamaması4
- tayyibistan3
- göbeksiz erkek5
- anın görüntüsü25
- 10 parmağında 10 marifet olan azize4
- erkeklerin boy tahmini yapması5
- neden sevgilim yok4
- cinlerin geceleri tuvaletlerde takılması4
- haysenin132
- türklerin gerizekalı bir millet olması3
- güney afrika7
- japonya10
- 19 yaşında kızla yatmak15
- akrep burcu kadını ile uyumlu burçlar3
- burç geyiği yapana 2010 da olduğumuzu hatırlatmak3
- sözlüğün adalet terazisi3
- ahlakın temeli olarak özgürlük2
- brezilya5
- akmar2
- hoşlanılan kızı adamın birinin yemesi9
- türkiye12
- muayene2
- türklerin medeniyete katkıları2
- cepte düğüm olan kulaklık kablosu3
- türklerin 40000 yıldır anadoluda oldukları gerçeği2
- kılıçdaroğlu'nun gerçek yüzünü ne zaman gördünüz5
- tüm çıplaklığımla burdayım10
dünyanın kadın yönünden en bahtsız adamı.
şimdi bu kardeşimiz ilk karısından 2 çocuk sahibi iken bir adet metres sahibi olur, ilk karısı hamiledir bu arada. metresi ile haşna fişna halinde iken karısı doğurur. akabinde metresi hamile kalır. metresi de doğurur. karısı bunu öğrenir ve ali kemal'i boynuzlamaya başlar. derken metres ölür. ali kemal metresinden olan çocuğunu eve getirir. bu arada ali kemal'in annesi gelinini aşığı ile basar ve ali kemalden boşanmasını sağlar. ali kemal sap kalır. derken ali kemal halasının kızına atlar onu hamile bırakır ve evlenir ama pişman olur. bu geceki bölümünde de eski karısı ile arasında bir elektriklenme olur tekrar lakin ali kemal boynuz yediğinin hala farkında değildir.
yoruldum yahu beynimi yordu bu adamın başından geçenleri bir an bile düşünmek. bu ne tempo, bu nasıl hayat arkadaş. ha burada bir de bu diziyi seyredenlere mesaj verilmeye çalışılıyor kanısındayım.
devam et ali kemal hiç frene basma koyver gitsin anam...
şimdi bu kardeşimiz ilk karısından 2 çocuk sahibi iken bir adet metres sahibi olur, ilk karısı hamiledir bu arada. metresi ile haşna fişna halinde iken karısı doğurur. akabinde metresi hamile kalır. metresi de doğurur. karısı bunu öğrenir ve ali kemal'i boynuzlamaya başlar. derken metres ölür. ali kemal metresinden olan çocuğunu eve getirir. bu arada ali kemal'in annesi gelinini aşığı ile basar ve ali kemalden boşanmasını sağlar. ali kemal sap kalır. derken ali kemal halasının kızına atlar onu hamile bırakır ve evlenir ama pişman olur. bu geceki bölümünde de eski karısı ile arasında bir elektriklenme olur tekrar lakin ali kemal boynuz yediğinin hala farkında değildir.
yoruldum yahu beynimi yordu bu adamın başından geçenleri bir an bile düşünmek. bu ne tempo, bu nasıl hayat arkadaş. ha burada bir de bu diziyi seyredenlere mesaj verilmeye çalışılıyor kanısındayım.
devam et ali kemal hiç frene basma koyver gitsin anam...
tv de ki en uyuz karakterlerdendir.
tam bir velet bu tipleri görünce modlara sövmemek elde değil resmen inci sözlük yaş artığı bizden daha olgun durumda. kendisine bir öz eleştiri yapmak istiyorsa neden bu kadar malım kendi nick altımı kendim dolduruyorum diye kendisini sorgulasın.
Yazıklar olsun alım yapan modlara yazıklar olsun...
Yazıklar olsun alım yapan modlara yazıklar olsun...
anaya, babaya laf çakan ergen.
burhan evliyaoğlu'nun hayırsız oğludur.
(#18578649)drogbata vasatın altında futbolcu demiş sivilceli ergen argosu troll.
en son sözlüğü bırakma kararı alan yazardır.
(bkz: onuncu nesil silik)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar