bugün
- kötü biri olduğunu bilmek6
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- borçlarınızın ne zaman biteceğini biliyor musunuz2
- en iyi antidepresan7
- true denilen yazar10
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- ben bu yazıyı oğluma yazdım2
- deli olduğunun farkına varmak6
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- diyanetin abd'deki villaları8
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- arkadaşlar nasılsınız6
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn2
- acıkmamak için öneriler5
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- determinizm2
- kontrat fosfor karburator5
- gammazlar çetesi18
- cilgincapkin221
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- chp'nin hali ne olacak49
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- çocuk parklarındaki yalnız yetişkin yasağı2
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- gecenin şarkısı5
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- sarı yeleli aslan trump8
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- rocky 4 te aporlo'nun ölmesi3
- iç sesin sürekli konuşması3
- soğuk suda duş almak2
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
- anın görüntüsü18
- zallın fake hesabı var mı9
- mor semsiyeli yabanci14
- gocu26
- ferdi tayfurun 6 milyar tl servet yapması4
- hababam sınıfı semra hoca7
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- yazarları gülümseten şeyler6
- zaman baba birader bey birader4
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir5
şu dünyada öz abim olsaydı keşke dediğim 2-3 adamdan biridir.
çok araştıran kişi. Oturup saatlerce futbol konuşmalı.
ayaklı futbol ansiklopedisidir.
bundan sonra yalnızca bu adamı takip edeceğim. sadece ve sadece futbol izlemek, görmek, dinlemek, isteyenlere de tavsiye ederim. zira ben futbol hariç her şeyin konuşulduğu, tartışıldığı şu durumdan sıkıldım, yeter aq.
bundan sonra yalnızca bu adamı takip edeceğim. sadece ve sadece futbol izlemek, görmek, dinlemek, isteyenlere de tavsiye ederim. zira ben futbol hariç her şeyin konuşulduğu, tartışıldığı şu durumdan sıkıldım, yeter aq.
bir beşiktaşlı olarak trabzonspor'un haklarını sadri şener ve yönetiminden daha iyi savunan futbol bilgisi yüksek, sempatik kişi.
az önce programda "oynamıyorum amk" tribi atıp kanala reklam verdiren spor yorumcusu. haklı mıydı? evet haklıydı.
askerlik arkadaşım. (şaka değil, sorabilirsiniz) bingöl. etrafına birkaç kişi toplayıp genelde futbol biraz da siyaset konuşurdu. ben operasyonlara (malum terör bölgesi) o bingöl merkez tugayda kaldı. hey gidi günler.
futbolun sunay akın'ı. seviyoruz. günlerce konuşsun her türlü dinlenir.
ne zaman trtspora denk gelsem ekranda olan über sempatik adam.
yayında tek başınayken çekilmiyo. konusuyor da konusuyor, dolu boş farketmiyor.
ağzına 2-3 tane adam sakız olmuş, başka bişey konuştuğu yok. özellikle brezilyalı sokrates ve kenny douglish diye liverpool'lu bi abimiz sürekli dilinde. gına geldi ama bana resmen. dedim ya tek başına yayın yaparken hiç çekilmiyor, hemen kanalı değiştiriyorum.
ama mustafa sapmaz la yaptıgı programlar harikaydı bundan 1-2 yıl önceki. o günleri eminim kendisi de mumla arıyordur...
ağzına 2-3 tane adam sakız olmuş, başka bişey konuştuğu yok. özellikle brezilyalı sokrates ve kenny douglish diye liverpool'lu bi abimiz sürekli dilinde. gına geldi ama bana resmen. dedim ya tek başına yayın yaparken hiç çekilmiyor, hemen kanalı değiştiriyorum.
ama mustafa sapmaz la yaptıgı programlar harikaydı bundan 1-2 yıl önceki. o günleri eminim kendisi de mumla arıyordur...
lig tvde olmasını istediğim adamdır,ha madem şimdilik trtde bari maç leyin olunca o yorumcu olsa,ömer üründülün yerine.
çok kral adam. net. evet.
Türkiye'de, futboldan anlayan 3 - 5 spor adamından biridir.
sevimli suratlı spor eleştirmeni.
trt den aldığı maaşi en fazla hak eden adamdır .
beşiktaşlıların hislerinin tercümanı olmuştur:
http://www.haber1903.com/...i-bir-baskandi-h9420.html
http://www.haber1903.com/...i-bir-baskandi-h9420.html
muazzam bir bilgi ve belgeye sahip futbol ve spor konuların da söylediklerinin yazdıklarının altına imza atılası spor yorumcusu ve yazardır.
Çok sevdiğim bir beşiktaşlı, futbol yorumcusu, abimdir.
Kendisini ahmet çakar, gökmen özdenak, ziya şengül, emek ege ile birlikte bir programda izlemeyi gerçekten isterdim. Ali abim beşiktaşı, futbol tarihini anlatarak yardırır, ziya kaptan fenerbahçeyi anlatır, gökmen küfür eder, ahmet çocukluğuna iner, emek ege yorumlarıyla olaya tat katar.
Ali abi duy sesimi.
Kendisini ahmet çakar, gökmen özdenak, ziya şengül, emek ege ile birlikte bir programda izlemeyi gerçekten isterdim. Ali abim beşiktaşı, futbol tarihini anlatarak yardırır, ziya kaptan fenerbahçeyi anlatır, gökmen küfür eder, ahmet çocukluğuna iner, emek ege yorumlarıyla olaya tat katar.
Ali abi duy sesimi.
http://www.karakartal.com...ip-gitsinlersxhbq44683sxq
güzel bir röportajı.
güzel bir röportajı.
izlemediği futbolcuları izlemiş gibi anlatan futbol yorumcusu.
ernesto che guevara nın hastası olan, derin futbol alimi, yazar ve yorumcusu.
futbol bilmenin yorumcu olmaya yetmediğini kanıtlamaktadır. televizyonda her gördüğümde elim gayri ihtiyari komutana gitmektedir.
karşısındakinin söz hakkına olan saygısızlığı, yorum yapmak için değilde sırf futbol bilgisini göstermeye çalışması futbol yorumcusu olmadığını yeterince kanıtlamakta, onu oldukça da itici ve irite edici yapmaktadır.
sonuç olarak o her konuştuğunda, ne var la ne diyesim geldiği için onu behzat ç ye havale ediyorum.
karşısındakinin söz hakkına olan saygısızlığı, yorum yapmak için değilde sırf futbol bilgisini göstermeye çalışması futbol yorumcusu olmadığını yeterince kanıtlamakta, onu oldukça da itici ve irite edici yapmaktadır.
sonuç olarak o her konuştuğunda, ne var la ne diyesim geldiği için onu behzat ç ye havale ediyorum.
kibirlidir. kibriyle soğutur.
ömer üründül ile meslektaş demenin günah olduğu kişi.
hayran olarak dinlediğim futbol yorumcusu. adam dünya futbolunu yutmuş sanki, bilmediği bir şey yok. futbolcuların akrabalarına kadar her şeyini biliyor.
güncel Önemli Başlıklar