bugün
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi10
- sarma10
- bir erkeğe yapılabilecek en iyi iltifat10
- sözlük gıybeti12
- hoşlanılan kızın naber lan ezik diye mesaj atması4
- kendinizde değiştirmek istediğiniz şeyler7
- nasıl birisiniz8
- hangi tatlısınız10
- hiç olmayacak bir insana aşık olmak4
- fatma betül sayan kaya44
- dokunulmasından hoşlanmadığınız yerleriniz7
- kapatıcı kullanılmayan gün12
- napıyorsunuz8
- benim açık oylarım görünüyor mu3
- ismet birader2
- yaşlı ve bunak sözlük yazarları2
- kız kardeşlerim6
- bu saatte uyumayan yazarlar ne yapıyor3
- müzik2
- dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi7
- gece otobüsle yolculuk yapmak3
- akp seçmeni16
- üniversiteye gitme nedeni5
- sözlük erkeklerinin kaslı ve damarlı kolları4
- güney amerika3
- gunluklerim aylik olmus11
- anın görüntüsü20
- arkadaşlar naber ya8
- ok mesajına cevap veren erkek6
- uruguay2
- sevdiğiniz kişinin sakızını çiğner misiniz5
- orhan gencebay2
- dünya4
- mesajlaşırken btw yazmak9
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak18
- protect me and guide me2
- para2
- tevratta anlatılan ensest ilişki13
- yazarların güncel flört listesi7
- geceye bir tespit bırak5
- 5 ekim 20264
- the merich7
- 195 cm geniş omuzlu hayvan gibi herif7
- en toksik ilişkilerdeki seksin6
- arkadaşlar ben neden sallanmadım7
- göz teması kuramama9
- asrın soygunu13
- futbol20
- türklerin başarılı olduğu konular9
- tekerlek toplayan cocuk17
friendsin ''bizde arzular şelale'' sloganıyla çalışan gözbebeği.
görükle friends cafede çalışan okeyde taş çalanları uzaktan bile farkedebilen bu yüzden bol bol göz kırpıştığım candan abimiz.*
görükle'nin demirbaşı..
bütün öğrencileri evladı gibi sever. paraya tamah etmez. yerleşim'in önündeki ne idüğü belirsiz heykele gıcık kapar. "ali abi, namın aldı başını yürüdü.. sözlükte bile adına başlık açmışlar... " demem üzerine, "o sizin güzel yüreğinizden be oğlum" demiş, kendisine bir kat daha saygı duymama sebep olmuştur..
bir galatasaray-fenerbahçe maçı.. yer friends cafe.. maçın başlamasına çok az kalmış.. cafe olmuş ufak bir tribün.. tezahüratlar gırla.. hatta olay abartılıp küfürlü tezahüratlar başlar.. kesin olay çıkacak.. o sırada ali abi gelir yine, "arkadaşlarım sizden sadece ali abi'niz olarak rica ediyorum, küfür etmeyin.. bağırın, çağırın, sevinin, tezahürat yapın ama küfür etmeyin.. bir sürü kız arkadaşınız var yanınızda, ayıp oluyor.. lütfen... " der.. ve netice: friends cafe'de çıt çıkmaz.. böyle de muhterem bi abimizdir.
bütün öğrencileri evladı gibi sever. paraya tamah etmez. yerleşim'in önündeki ne idüğü belirsiz heykele gıcık kapar. "ali abi, namın aldı başını yürüdü.. sözlükte bile adına başlık açmışlar... " demem üzerine, "o sizin güzel yüreğinizden be oğlum" demiş, kendisine bir kat daha saygı duymama sebep olmuştur..
bir galatasaray-fenerbahçe maçı.. yer friends cafe.. maçın başlamasına çok az kalmış.. cafe olmuş ufak bir tribün.. tezahüratlar gırla.. hatta olay abartılıp küfürlü tezahüratlar başlar.. kesin olay çıkacak.. o sırada ali abi gelir yine, "arkadaşlarım sizden sadece ali abi'niz olarak rica ediyorum, küfür etmeyin.. bağırın, çağırın, sevinin, tezahürat yapın ama küfür etmeyin.. bir sürü kız arkadaşınız var yanınızda, ayıp oluyor.. lütfen... " der.. ve netice: friends cafe'de çıt çıkmaz.. böyle de muhterem bi abimizdir.
her daim kafası güzel bir abimiz.
biraz kurnaz abi çeşidi, borçlarına pek sadık olmayanları da mevcuttur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar