bugün
- mazotun yarım litresi 50 tl21
- erkekler neden evlenmek ister13
- regl olan kadına söylenmemesi gerekenler7
- seninle şöyle olabildik6
- hangi sözlük kızısın10
- para yok huzur var9
- sizi bütün milletlere üstün kıldığımı hatırlayın3
- erkek aşagı erkek yukarı6
- hiç bir diktatör iç savaş çıkarmadan gitmez9
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya12
- muslettin amca ile sinagoga gidiyoruz zirvesi4
- günün sözü9
- bazen kazanmak için kaybetmek gerekir4
- kürdü sevin21
- olympique marseille3
- tokmakçının anlamını bilmeyen kız2
- yazarların cuma akşamı planları3
- araba alınca yapılacak şımarıklıklar8
- yasaları bırakıp insan geleneklerine tapınmak2
- hangi winx kızısın5
- evde kalan kızları dışarı çıkarıyoruz3
- doğrusunu unutturan yazım yanlışları2
- kaçsam kaçamam her yerde kokun var2
- dede tavsiyeleri2
- rock grubu kurmak için köyden beyoğluna gelmek4
- ateist5
- güne bir şiir bırak2
- güne almanca bir cümle bırak11
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı17
- beşiktaş6
- tedbirli olmak vs pısırık olmak2
- 64 5 yaşında yks'ye hazırlanmak5
- amerika bizi kıskanıyor2
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- çinin açtığı davayı kaybeden ticaret bakanlığı5
- sözlük yazarlarının anlık modu2
- ulusal esnaf günü2
- bütün sevgilerin hazin cenazesi2
- borsa istanbul daki fon krizi2
- reddedilince brad pitt ten neyim eksik diyen erkek7
- boyun tutulması4
- boğazını tutamayanların sır da tutamaması3
- saddam hüseyin8
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı11
- götü abdulhamit in fayton tekeri gibi olan hatun2
- futbol9
- arabesk sefilliğe övgüdür ve teslimiyettir3
- mazotun litresi 101 lira35
- hava muhalefeti6
- eksi karmalara meslek isimleri verilmesi4
çok kadın hiç kadındır temalı jude law filmi.
(bkz: old habits die hard). *
bilardo masası üzerindeki sevişme sahnesi güzeldir.
--spoiler--
http://www.izlesene.com/v...02?ref=siteRelatedThumbi0
--spoiler--
(bkz: old habits die hard). *
bilardo masası üzerindeki sevişme sahnesi güzeldir.
--spoiler--
http://www.izlesene.com/v...02?ref=siteRelatedThumbi0
--spoiler--
(bkz: çapkınlık)
darbe günlüklerine sözlüklere aktararak büyük bir hizmete imza atmıştır. * kendisini cidden takdir ve tebrik ediyorum.
(bkz: darbe gunlukleri/@alfie) *
enfes bir cümleyle beni benden alan seyredilesi film. ''çok paranız, lüks bir arabanız, güzel sevgilileriniz olabilir ama huzurunuz yoksa hiçbir şeyiniz yoktur. ''
''nerde mükemmel bir kadın görseniz mutlaka ondan bıkmış bir erkek vardır.'' gibi bir cümlesini az önce hatırlayıp yataktan kalkmama sebep olmuş film.
yanlislari duzelten yazar.
ıssız adam filmindeki adamın aynısıdır. fakat ıssız adam'da ağlayanlar bu filmde gülerler. çünkü aynı olayın komedisini ve eğlendirmeye yönelik olan tarafını incelemiştir bu film. ayrıca alfie'yi izleyen insanlar, ıssız adam'da ağlamamışlardır.
(bkz: sofistike)
"bütün alışkanlıklar öldürücüdür.."
alfie.
alfie.
2004 yapımı bir jude law görsel şölenidir görsel
filmin başında giydiği takım elbise kendisine fena halde yakışmıştır görsel
yaptığı şu hareketle ekrana yapışmamı sağlamıştır görsel
her çiçekten bal alıp, insanları üzmesine rağmen kendini toparlayıp gülebilmeyi başaran biri alfie görsel
kameraya dönüp konuşması, attığı çapkın bakışları film boyu eriyip bitmemi sağlamıştır
görsel
vee o güneş gibi gülümsemesi, gün boyu aptal aşık havasında takılmama sebep olmuştur görsel
--spoiler--
sonda alfie nin üzülüp pişman olup ama hala uslanmadığını ve terkettiği nicki ye geri dönmediğini görmek filmi büyük bir klişeden kurtarmıştır. alfie elkins ne olursa olsun, ne kadar ayrılık yaşarsa yaşasın, ne kadar seks yaparsa yapsın asla evlenmeyi düşünmüyordu. bu yüzden karakteri bana çok tanıdık geldi, çok kadın hiç kadındır ama alfie için önemli olan kadın ve kadınlardır.
--spoiler--
kesinlikle izlenmesi gereken muhteşem bir film.
filmin başında giydiği takım elbise kendisine fena halde yakışmıştır görsel
yaptığı şu hareketle ekrana yapışmamı sağlamıştır görsel
her çiçekten bal alıp, insanları üzmesine rağmen kendini toparlayıp gülebilmeyi başaran biri alfie görsel
kameraya dönüp konuşması, attığı çapkın bakışları film boyu eriyip bitmemi sağlamıştır
görsel
vee o güneş gibi gülümsemesi, gün boyu aptal aşık havasında takılmama sebep olmuştur görsel
--spoiler--
sonda alfie nin üzülüp pişman olup ama hala uslanmadığını ve terkettiği nicki ye geri dönmediğini görmek filmi büyük bir klişeden kurtarmıştır. alfie elkins ne olursa olsun, ne kadar ayrılık yaşarsa yaşasın, ne kadar seks yaparsa yapsın asla evlenmeyi düşünmüyordu. bu yüzden karakteri bana çok tanıdık geldi, çok kadın hiç kadındır ama alfie için önemli olan kadın ve kadınlardır.
--spoiler--
kesinlikle izlenmesi gereken muhteşem bir film.
çok güzel bir film, arşivimin nadide parçası. alt yazılı izlemeniz tavsiye olunur.
başrolünde jude law'ın oynadığı 2004 çıkışlı film. (bkz: aamir khan) zannettim bu adamı amk. bu ne benzerlik.
güzel filmdir.
jude law'ın karaktere acayip yakıştığı film. fleabag tarzı anlatım da yine acayip hoşuma gitti. Güzelliğine ve zekasına güvenen, her gün başka bir kadınla beraber olan, birini yedekte tutan, bağlılık ve sevgi sözcükleri duyunca yol verip başka kadınlara koşan zampara bir adamın bu uğurda yaptığı hataları ve hiçte iplememesini izliyorsunuz. Bundan sonrası spoiler olabileceğinden değinmeyeceğim.
Film biraz uzatılıp, final sahnesi üçte ikilik bölümün sonunda yapılsaydı ve buradan sonra yaşanacaklar da bize izletilseydi vermesi gereken mesajı ve duyguları daha iyi verebilirdi.
Film biraz uzatılıp, final sahnesi üçte ikilik bölümün sonunda yapılsaydı ve buradan sonra yaşanacaklar da bize izletilseydi vermesi gereken mesajı ve duyguları daha iyi verebilirdi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar