bugün

oynadigi yillari ve yasadiklarini goz onunde bulundurursak kendisine kisaca yuruyen milan tarihi ansiklopedisi denir..
baresi, maldini ve costacurta... ne güzel günlerdi! albertini de vardı o zamanlar. aaa bi de eskilerden massaro... severdim ben milanlı fitbolcuları yaw. (bkz: butun italyan futbolcular yakisiklidir)
alessandro costacurta.

kendisi haftasonu oynanan milan udinese maçı ile futbol hayatına nokta koymuştur.

http://www.kartalhaber.com/haber.php?haber_id=14386
italya serie b takımlarından mantova'nın teknik direktörlüğüne getirilmiştir.

edit : kovuldu.
hayatı boyunca paolo maldini'nin gölgesinde kalmış, ikinci adam. tandem adamı.
uzun yıllar boyunca sürekli milan'ın alternatif ismi olan futbolcu. yıllar önce inönü'de oynanan ve milan'ın 4-1 kazandığı şampiyonlar ligi maçından sonra formasını kapalı tribüne fırlatarak gönüllerde taht kurmuştur.

ah o formayı kapaydım, iyiydi.
sarı kafalı sağ bek. 40 yaşına doğru futbolu bırakanlardan.
batistuta'nın belinden defalarca su aldığı futbolcu.
40 yaşında milan'da oynayabilen,milan ın eski defans oyuncusu.
defans olduğu için (bkz: costacurta yem olmak).
futbolu bıraktıktan sonra bir süre carlo ancelotti'nin assistanlığını yapmıştı. daha sonra mantova'nın başına geçirmişlerdi kendisini ama orda pek kendini gösteremedi nedense. eminim serie a nın düşme potasındaki takımlardan teklif alıyordur ama nedense göremiyoruz piyasada onu...

en son bi tweet atmış üstad; "Ma non mi dite niente sul nuovo fenomeno Lin di New York basket? Lo avete visto contro Dallas stasera? Pazzesco..." diye! ne dallas'ı ne newyork'u kaptan. dön futbola artık.
para üstü ile çokomel alınan aydınlık dönem topçusudur.

milan ın tarihidir. adamdır.
italyan eski futbolcu, teknik direktör.
© copyright 2005 - 2026