bugün
- sigara içmeyenleri anlamamak5
- melissa vargas'dan tokat yemek5
- 4 kez üst üste cumaya gitmemek5
- uludağ sözlük size ne kattı3
- gece 2 de komşu kızının balkonda seksting yapması3
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i5
- bir kızın aşkı size naptırabilir5
- hiçbir şeyin tat vermemesi4
- kıvırcık saç8
- piercing takmanın zorluğu5
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci19
- sevmediğiniz insanla devamlı karşılaşmak2
- otoyol ve köprülerin özelleştirilmesi4
- mesai ücretine çöken iş veren2
- eksilenmekten aldığım tadı hiçbir şeyden almadım3
- kurucu önder3
- ak çomarların tartışmada fetöcü ilan etme eşiği3
- seri eksicim kooooş3
- biraderitasyon2
- kelebek saç kesimi4
- serhat kılıç20
- sibel canın 35 senedir 35 yaşında gibi görünmesi4
- abd de valilik adayına silahlı saldırı3
- recep tayyip erdoğan4
- mel mel bakan birine usulca sokulmak2
- çomarizasyon2
- tung tung tung sahur3
- rüyada çaylak olduğunu görmek2
- çomarların herkesi pkk lı yapması2
- bir bela geliyor11
- kredi kartı ile ödeme almayan esnaf2
- akılda kalan film replikleri2
- türklerin yoğurt dışında icadının olmadığı gerçeği3
- 2020'lilerin okula başlaması2
- kalite tesadüf değildir2
- filenin sultanları7
- yalnızlık edebiyatı13
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü12
- tai lung42
- rennie4
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- en sevmediğin insan tipleri9
- sözlüğü 2000 ve sonrası doğumluların basması5
- ikinci defa askere gitmek8
- sağlıklı beslenmek2
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı39
- deccal internetten çıkacak10
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- kin tutmayı beceremeyen insan9
entry'ler (52)
jason terry'nin 6 kardeşi vardır. müş-terry, alın-terry, bak-terry, dizan-terry, biju-terry ve şarkü-terry.
bazı aynştaynlara kapitalizmi öğretebilmiş, o açıdan çok mutlu söz konusu yazar.
finalinde shannon'ı da görebileceğimiz dizi. hem de soyunuyormuş çekimden gelen bilgilere göre.
ikinci various artists vakası gerçekleşiyor. yani 1 nisan dolayısıyla yazar olmayanlar da yazabiliyor. saldırabilirsiniz gençler.
mustafa sarp ve deniz barış'ın taraftarlarca koyulan lakapları.
tatmin edilmeye meraklı galatasaray taraftarının öve öve bitiremediği vasat teknik adam. sezon sonu istifa edecektir.
sakın o: "sen bir sazansın" olmasın o.
çok sazan avlar bu cümle.
görsel
edit: üstte ayar verdiğini sanan bir akıllı "sakın trolling is an art olmasın o" diye bir entry yazmıştı. rezil olunca sildi falan öyle kaldı bu da.
çok sazan avlar bu cümle.
görsel
edit: üstte ayar verdiğini sanan bir akıllı "sakın trolling is an art olmasın o" diye bir entry yazmıştı. rezil olunca sildi falan öyle kaldı bu da.
orta seviye trollerin mottolarından. ingilizce hakimiyeti gerektiren bu cümleyi yazıp arkaya yaslanmak yeterlidir. trolling 102.
tüm dünya trollerinin mottosu. trollük raconunda bu cümle söylenir ve geriye çekilir. trolling 101.
nickaltına hakaret entryleri yazan, özel mesajla tehdit eden yazarlardan daha yazardır. fikirse fikir. ortam özgür.
arctic monkeys bu konserde, yurtseven kardeşler'in alt grubu olarak sahneye çıkacaktır.
imkansız değil. hala şansımız var.
planımı açıkladım. gereken yapılacak. (bkz: #6424727)
planımı açıkladım. gereken yapılacak. (bkz: #6424727)
bu maç sonunda her şey bitmiş değil. wolfsburg'un olası bir ihracı halinde şansımız devam ediyor. vazgeçmememiz lazım. top yuvarlak, iki kere iki dört. malımı koydum ortaya kolay vazgeçmem (bkz: #6176634) wolfsburg'un ihraç edilmesi gerekiyorsa, gereken yapılır.
lobi çalışmalarıma bugünden itibaren başlıyorum. artık yeter. şenez bey'le konuştum. "elimden geleni yapacağım efendim. siz hiç merak etmeyin." dedi. sahaya kürdan dahi atılsa, attırıyorum şampiyonlar ligi'nden wolfsburg'u.
lobi çalışmalarıma bugünden itibaren başlıyorum. artık yeter. şenez bey'le konuştum. "elimden geleni yapacağım efendim. siz hiç merak etmeyin." dedi. sahaya kürdan dahi atılsa, attırıyorum şampiyonlar ligi'nden wolfsburg'u.
bırakmadı ulan manchester maçı. 3-3 bitti. 90+2'de valencia skoru belirledi.
şampiyonlar ligi'ni kazanmış bir dehaydı. avrupa'nın en iyi teknik direktörüydü. ta ki fenerbahçe'yle karşılaşana kadar.
onu savunan zavallılar şimdi hangi delikte saklanmakta merak etmekteyim.
"-söyle rijkaard söyle! söyle ne olduuuuuuuu?..." - bir fenerbahçe taraftarı
onu savunan zavallılar şimdi hangi delikte saklanmakta merak etmekteyim.
"-söyle rijkaard söyle! söyle ne olduuuuuuuu?..." - bir fenerbahçe taraftarı
25 ekim 2009 fenerbahçe galatasaray maçı'nda düzeltemediği savunma hattı yüzünden, şanlı(!) galatasaray tarihine kara bir leke düşerecek hollandalı adam. dikkat edin teknik direktör demiyorum. çünkü henüz o klasmana yükselecek bir başarısı yok. barcelona'yı 7 yaşındaki kardeşim de şampiyonlar ligi şampiyonu yapar.
6-3 gibi bir skor sonucu istifasını verecek ve milan'la anlaşacak. 3-0 olursa bir süre oturma güçlüğü çekebilir.
mustafa denizli'nin başarılarını kıskanmaktan vazgeçmeli. şampiyon bir takımın teknik direktörünü gördüğü yerde ayağına kapanmalı.
6-3 gibi bir skor sonucu istifasını verecek ve milan'la anlaşacak. 3-0 olursa bir süre oturma güçlüğü çekebilir.
mustafa denizli'nin başarılarını kıskanmaktan vazgeçmeli. şampiyon bir takımın teknik direktörünü gördüğü yerde ayağına kapanmalı.
"frank rijkaard, öyle abartılacak bir teknik adam değil. çok büyütüyorsunuz." - pierre van hooijdonk
hakkında bu kadar entry girilince teknik direktörlüğü öğrendi sandığım adam.
şarkıları bayık ve can sıkıcıdır bu grubun. entel geçineceğim diye bunlara tahammül etmek büyük başarı cidden. bir maroon 5 olamazlar.