bugün

ünlü oldular.
http://odatv.com/n.php?n=...u-desifre-oldu-1105151200
rezilsiniz.
(bkz: got kılı)
en sinir bozucu troll tipidir. çünkü gerçekmi yoksa trollmu olduğunu zor anlarsınız.
(bkz: akp seçmeninin zeka seviyesi)
(bkz: ben)
islam Ekonomisi Doktorası olup (yersen), 30 tl'ye trolluk yapanları mevcuttur. * bu kafa başka kafa...

http://galeri.uludagsozluk.com/r/aktroll-771866/
bugün denk geldim birisine, haksız çıkınca hemen "ben siyaset yapmayı sevmiyorum" dedi. ama akpyi överken yapıyordun.
sabahtan beri alevi başlığında hakaretler yağdıran dini bütün kardeşlerimizdir.

hayatı sorguluyorum sayelerinde.
(bkz: timin başı kim bi açıklayın)
nick sonuna rakam yazma geleneği olan parayla satılık it sürüsü. bir birlerini kıçlarından tanıyorlar belli ki. örnek;

(bkz: subuo1)

(bkz: lighinston4)

(bkz: ttaran1)

(bkz: altinkadeh1)

(bkz: furkito2)

(bkz: siazem1)

(bkz: tomsawyer1)
bir tanesi sözlükte seri eksi vermekle meşgul şu aralar. senin verdiğin eksi bana huzur verir götelek.
çoğunluğu kemalcilerden oluşan ebleh kitlenin, ak parti lehine yazanlara/konuşanlara karşı kullandığı muhteşem argüman.

kontrol edilmesi çok kolay olan bu merzifon eşeklerinin neden böyle düşündüğünü anlamak gerek. gerçekten bu algıya nasıl ulaştılar, merak ediyorum. aynı mantık ile düşünecek olursak acaba bu arkadaşlar para karşılığı mı yapıyor muhalefeti? chp'nin veya çydd, add gibi derneklerin kendilerine bağladığı yardımlar ile mi ötüyorlar? eğer büllük kadar beyniniz varsa elbette böyle düşünebilirsiniz. bu sözlükte ak parti seçmeni olan yalnızca birkaç kişi var. gerisi ya kemalcidir, ya türkçü-kürtçü tayfasındandır ya da tuhaf sol akımların peşindedir. türkiye'de ak parti seçmeni olan 20 milyon küsür insan var. ancak bu 20 milyon küsür insan arasından birkaç kişinin çıkıp ak parti lehine konuşması son derece normal iken, bunun anormal görülmesinin nedenini anlamak mümkün değil. belki de sözcü, cumhuriyet tipi, okuruna nefret aşılamaktan başka bir sikim yapamayan aşırı uç yayınların, okurlarını kendi görüşleri dışında hiçbir görüşün doğru olmayacağını, sorunları çözemeyeceğini inandırarak değişik görüşleri tuhaf şekilde karşılamalarına yol açacak şekilde algı oluşturmasıdır. bu tip yayınların insanı bu şekilde düşünmeye sevk ettiği bilinmektedir. düşünün ki ak parti hem mitinglere katılanlara "200 tl!" veriyor, hem kendi lehine konuşanlara ayrıca maaş bağlıyor.

kusura bakmayın.

ciddi ciddi böyle düşünen net geri zekalıdır.

neyse, kemalcileri daha sonra başka bir entryde inceleyeceğiz zaten.
Haber dahi izlemeyen malların hala kendilerini kamufle etmeye calistiklarini görünce gülüyorum. ..
olum, deşifre oldunuz lan...
Çok oldu deşifre olalı...
kızlı erkekli çalışan trollerdir.

görsel
sayıları gün geçtikte artıyor.
8 haziran da ofisin kapanması ile hepsi yok olacaktır. sabır.
chp'nin merkez türkiye projesini açıklamasının ardından elleri ayakları birbirine dolaşan caaaaanım trollerdir.

bugün fazla mesaiye kaldınız la. hadi parmaklarınız çalışsın. cehape zihniyeti falan yazın boş durmayın haa. *
17 gün daha çalışacak olan hilkat garibeleri. 7 haziran'a kadar işsizlik yok, aç yok, herkesin işi var, herkes zengin; bir gün sonra ver elini işsizlik; hoş geldin gerçek dünyaya.
900 tl + yemek + yol parasına çalışan, twitterda algı yönetebildiğini sanan ancak algı yönetemeyen kişilerdir.
görsel
Dingil.
bu sıralar baya artmış olandır.
1 gramlık zekalarıyla akıllarınca sempatı uyandıracaklarmış geçmiş olsun.
görsel
kızlı-erkekli ortamlarda entry giren deformasyon timi. (bkz: paralı asker)

birbirlerine girmeseler bari.