bugün
- damarsız tüysüz manisa yaprağı23
- mehdi nereye inecek sorunsalı7
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler23
- yastığa sarılarak uyuyan erkek6
- diamond bosphorus kardeşimin yakışıklı olması6
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi19
- faiz yer misiniz ya da yiyor musunuz4
- ısparta yaprağı3
- sözlükte marka olmak11
- sözlük erkeklerinin sütyen bedenleri8
- alevi kızların alev alev yanması7
- kedi tekmelemek11
- asma yaprağı mı kara lahana yaprağı mı sorunsalı2
- normal insan4
- tiktokta göğüslerini sergileyen sarışın kız4
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni16
- dönercide kız tavlamak5
- sözlük yazarlarının manzaraları7
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması34
- hard seven kız3
- iç gıcıklayıcı bir şey söyle11
- anın görüntüsü31
- birader yazarların biraderlik hedeleri3
- manitayı yemeğe çıkarıp hesabı multinet ile ödemek4
- kadını olduğundan daha çekici kılan şeyler5
- karması eksiye düşen yazar uçurulsun3
- camide rakı içen izmirli kız7
- daha 17 dizisi aras vs teoman6
- iremga32
- kemalistlere karşı omuz omuza2
- aslan gibi adam5
- götünde donu olmayıp tatile gitmek9
- mehdinin gelmiş olması4
- ismet gürbüz4
- insanın karakterini ele veren küçük detaylar4
- evreşe bim de bulgar görmek5
- nasılsınız fakirler8
- demokrasi ahiret diline uygun değildir2
- süleymancılar14
- yemek yapmayı bilmeyen kadın17
- lokantada et için gelen kediye ekmek atmak3
- arkadaşlar bana yol göründü2
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi9
- sözlükte olayların yükselme hızı5
- maymundan geldiğine inanan ateist4
- sayın true2
- alihan kuriş7
- ismet birader hangi istanbul ilçesinde belirecek6
- günde 3 litre su içen yürüyen damacanalar9
- velvet12
savaşı kaybetmeleri kesinleşmesine rağmen kurmaylarının teslim olalım çağrısına halk bizi seçti biz zorla gelmedik şimdide layık oldukları gibi boğazları kesilecek yaşamayı haketmiyorlar deyip sonradan kafasına sıkan ama israil yüzünden son zamanlarda sempati bile toplayan Avusturyalı onbaşıdan bozma Avrupa fatihi alman diktatörü.
almanların bugünkü en büyük refah kaynağı olan mühendislik ve sanayi onun zamanında onun sayesinde coşmuştur volkswagen onun zamanında kendi emriyle her almana ucuz araba üretmesi için kurulmuş tank yapımı sayesinde motor işinde uçmuşlardır ve bugün yanlış bilmiyorsam bu adamın propagandası yasaktır alamanyada ulan o adamın daşşağının kılı bile olamazsınız ey alamanya.
Zamanın alman lideri.
kendisi bir ruh hastası olabilir. ancak zeki bir adamdı. vatanseverdi. propaganda uzmanı ve iyi bir hatipti. fakat en sevdiğim özelliği modern insanın gözden kaçırdığı vahşi gerçekleri görebilmesiydi. bu sayede gücü eline almıştır.
ülkemizin saftrik okumuş kitlesi bu sayede gücü başkalarına vermiştir ve verecektir.
ülkemizin saftrik okumuş kitlesi bu sayede gücü başkalarına vermiştir ve verecektir.
Ne kadar zeki ne kadar başarılı olursa olsun insanlara yaşattığı acılara rağmen bu adama sempati beslemek kadar saçma bir şey olamaz.
en iyi vedayı yapmış liderdir.düşmana küllerini bırakmıştır,şov yaptırmamıştır.
arkasında yahudi kankalari,finansorleri olmasaydi yahudilerin bir dugmesini koparamazdi dedigim lider.
Bayılıyorum.
güzel bir bıyığı olan,nasyonal sosyalist bir abimiz... dünyanın gördüğü en kallavi orospu çocuklarından biridir.
Ruh hastalığı bence etkileyici.
“hiçbir Alman üşümemeli, Führer size 11.5 milyon metreküp kömür verdi, Keops piramidinin dört katıdır, siz de oyunuzu ona verin”
Ulan bu slogan biryerden tanidik geliyor.
Ulan bu slogan biryerden tanidik geliyor.
Son fotolarından biri
görsel
nazi OLARAK yetiştirdiği Alman çocukları berlinde ruslara karşı son umut olarak savaşırken gören Hitler artık çökmüş.
görsel
nazi OLARAK yetiştirdiği Alman çocukları berlinde ruslara karşı son umut olarak savaşırken gören Hitler artık çökmüş.
Tamam hitler faşist bir lider di fakat 20. Yüzyılın en büyük ve iz bırakmış lideridir, keşke Kürt olsaydı.
ikinci dünya savaşını başlatıp 50 milyon insanın doğrudan ölmesine sebep olan kişi.
şahsen ben kendi adıma hitler'in zeki olduğunu düşünmüyorum.
aynı anda ingiltere, rusya ve fransaya savaş açan adama zeki diyebilmek için ciddi derecede hitler fanatiği olmak lazım.
hadi bunlarıda geçtim bir insan sırf staline inat stalingarda çıkartma yapar mı?
yaptı da ne oldu?
stalinin kızıl ordusu darma duman etti hitlerin ordusunu.
bu da yetmezmiş gibi hızını alamayan kızıl ordu berline kadar girdi. ve hitlerin bir evin bodrumunda fare gibi saklanarak intihar edip ölmesine neden oldu.
halbuki aptallık edipte rusyaya saldırmasaydı muhtemelen savaşı kazanacaktı.
bir de bu kadar aptal bir adama ortamlarda bir şey biliyor gibi gözükmek için "hitler çok zeki yea" diyen arkadaşlarımız var.
neresi zeki ya bunun. bildiğin hastalıklı bir ruha sahip aklı dengesi yerinde olmayan charlie chaplin bıyıklı bir katil bu.
şahsen ben kendi adıma hitler'in zeki olduğunu düşünmüyorum.
aynı anda ingiltere, rusya ve fransaya savaş açan adama zeki diyebilmek için ciddi derecede hitler fanatiği olmak lazım.
hadi bunlarıda geçtim bir insan sırf staline inat stalingarda çıkartma yapar mı?
yaptı da ne oldu?
stalinin kızıl ordusu darma duman etti hitlerin ordusunu.
bu da yetmezmiş gibi hızını alamayan kızıl ordu berline kadar girdi. ve hitlerin bir evin bodrumunda fare gibi saklanarak intihar edip ölmesine neden oldu.
halbuki aptallık edipte rusyaya saldırmasaydı muhtemelen savaşı kazanacaktı.
bir de bu kadar aptal bir adama ortamlarda bir şey biliyor gibi gözükmek için "hitler çok zeki yea" diyen arkadaşlarımız var.
neresi zeki ya bunun. bildiğin hastalıklı bir ruha sahip aklı dengesi yerinde olmayan charlie chaplin bıyıklı bir katil bu.
görsel
şu resminde neye gülüyor onu anlamadım
şu resminde neye gülüyor onu anlamadım
Aryan ırkı oluşturup tekrar yarı tanrı insanları oluşturmak gibi bir ütopya uğruna milyonlarca insanın ölmesini sağlamıştır,bence kendisi bir delidir lakin yine de oturup sohbet etmek istediğim insanlardan biri.
Amaçlarına ulaşabilseydi tarihin gördüğü en büyük kahraman,komutan olacakken,tarihin gördüğü en kötü insanlardan biri oldu,esasen saygı duyulacak bir liderdir.
Japonya'ya Atom bombası atan abd başkanını hitlerı bilenlere nazaran çok daha az kişi bilir çünkü tarihi kazananlar yazar.
Japonya'ya Atom bombası atan abd başkanını hitlerı bilenlere nazaran çok daha az kişi bilir çünkü tarihi kazananlar yazar.
avrupaya korku salan reis.
Zekası ve kendisi çok karizmatik olan ama yaptıkları ve ideolojisi bok gibi olan lider üniformaları paltosu kol bantları manipülatik konuşma tarzı ve mitingleri el hareketleri insanı etkiler ben de eski hayranlarından biriydim tabii ki sadece kişisel karizmasına.
dikta ideolojisine pek de yabancı olmadığımız bıyıklı.
ideolojisi haklı ama bu haklılığı kendi menfaatleri için kullanmış, bir milleti ateşe atmış önder (hain) (kahraman).
görsel
burayı tekrar ziyaret edeceğim canım sözlük uzun uzun konuşacağız şimdi işim var kaçtım.
burayı tekrar ziyaret edeceğim canım sözlük uzun uzun konuşacağız şimdi işim var kaçtım.
Bi fıkra anlatcam ama eksilemeyin bak. Şimdi hitler bi gün toplama kampına gidiyo yahudilerden birine soruyo 5+5 kaç diye o da 35 diyo. hitler de komutana dönüp diyo ki bu nası toplama kampı lan aq .. ibretlik..
edit: başta uyardım eksilemeyin diye niye eksiliyonuz ki sırf sizi güldürmek için maymunluk yapıyoz burda.
edit: başta uyardım eksilemeyin diye niye eksiliyonuz ki sırf sizi güldürmek için maymunluk yapıyoz burda.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar