bugün
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı19
- zallın 1 aylık kazancını yazarlarına dağıtma planı4
- beni biraz da şu tarafa doğru sev2
- tayt giyen kevaşeyi götten sikmek8
- distopik film önerisi6
- aniden masayı devirip çığlık atmak2
- galatasaray12
- damarsız tüysüz manisa yaprağı26
- mehdi saçmalığı ile kandırılan milyonlar13
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi20
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler24
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi15
- victor osimhen14
- yandım çavuş ayranı3
- aşkım sakso ne demek diye soran kız3
- dursun özbek3
- köprüleri yakmak2
- umreye gidene ve gelene ne denir7
- la taverne des yeux2
- ishal olmak5
- discordçu iki arkadaşa rastlamak2
- uludağ sözlük evreni9
- yağmur yağdıktan sonra oluşan koku6
- sözlükteki galatasaraylılar2
- mehdi nereye inecek sorunsalı10
- sözlükten birine telefon vermek3
- galatasaray'ın kırmız kart jokeri3
- iremga32
- sözlükte iki gündür dönen erkek memesi muhabbeti8
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması34
- velvet15
- bir bela geliyor8
- monica bellucci bakışı3
- doruk madencilik işçilerinin direnişi5
- galatahahahahahaha2
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni16
- sebahattin şirin21
- gurbetçi mehdi2
- sözlükte marka olmak11
- ismet gurbuz 20242
- yakışıklı seri katil4
- kedi tekmelemek11
- brokeback dagindan ev almak3
- çorum fk2
- barış alper yılmaz2
- yunus akgün2
- chp'li kızların açık giyinmesi3
- uludağ sözlük hacc organizasyonu5
- davinson sanchez2
- ömer karakaş3
normal yoğurtla gerçekten farkı var mı merak ettiğim marka.
Çocukluğumdan beri hep reklamını gördüğüm ancak bi kere bile alıp yemediğim medikal yoğurt markası.
Bazı meyvelileri güzel olan yetişkin danonesi..
Ve kesinlikle danone'den lezzetli.
Ve kesinlikle danone'den lezzetli.
bir zamanlar sürekli reklamı yapılan fakat şu sıralar reklamına rastlamadığım ürün. tv izlemediğim için de denk gelmiyor olabilirim.
Gerçekten sindirim sistemini düzenleyen probiyotik yoğurttur. Evet tüm yoğurtlar probiyotiktir ama bunu bi tık daha iyi diye düşünebilirsiniz. Sadece kabızlık problemi yaşadığınızda değil her zaman tüketebilirsiniz. Bağırsak sağlığı sandığınızdan çok daha önemli çünkü.
Ben haftada 4 tane yiyorum. Aklında soru işaretleri olanlara tavsiye ederim. incirli cevizlisi çok güzel.
Ben haftada 4 tane yiyorum. Aklında soru işaretleri olanlara tavsiye ederim. incirli cevizlisi çok güzel.
dört tanesi 6,75'e satılan pahalı yoğurt. ya arkadaş bir tane alamıyorum, bir de bu fiyata. ben bu fiyata mandıra kurarım.
Diyetisyenimin önerisiyle öğlen yemeği olarak sadesini yanında bir porsiyon meyveyle tükettiğim ürün. Fakat doymuyorum. Diyetin 7. Haftasında, ilk haftada bile zorlanmadığım kadar zorlanıyorum. Akşam olana kadar dizlerim titriyor. Bu entryi de bu çaresizliğimi paylaşmak için yazdım. Direne direne kazanacağım.
içinde glikoz şurubu bulunduğunu bugün içinde yaşayarak öğrenip beynimden excalibur güdümlü top mermisiyle vurulmuşa dönmeme sebebiyet veren probiyotik ürün.
vallaxi böyle hayalkırıklıklarına karşı takatimin azalarak bittiğini hissediyor ve haz etmediğim tiplerle çok başka yollardan iletişim kurma ihtiyacı duyuyorum.
görsel
vallaxi böyle hayalkırıklıklarına karşı takatimin azalarak bittiğini hissediyor ve haz etmediğim tiplerle çok başka yollardan iletişim kurma ihtiyacı duyuyorum.
görsel
probiyotik olduğu iddia edilen pazarlama harikası ürün. Zaten tüm yoğurtlar probiyotiktir sizi çok pis kazıklıyorlar söyliyeyim. Ben değil diğer doktorlardan duydum.
Annemin kaç gündür öğün arasında 2 kutu yedirdigi yoğurt. Büyüklerin danonesi gibi.
kuru kayısılısını deli gibi yiyordum birde ananaslısını keşfettim bugünler harika bir şey bu.
meyveli olan ürünlerinin gerçekten çok güzel olduğu bir gerçektir.çileklisi vazgeçilmezdir.
Gaz sıkıntısı çeken,saatlerce bir kez olsun gaz çıkaramayan bebeği afedersiniz patır patır sıçırttığı görülmüştür.olsa da osursak.
Activia, götünüz götümüzdür.
Activia, götünüz götümüzdür.
kutusunda kaşık bulunmayan prebiyotik yoğurt. kaşığı olaydı sabahtan beri izlemek zorunda kalmazdım kutuyu.
rahatsızlığım olmamasına rağmen yediğim yoğurt tadı diğer meyveli yoğurtlardan daha tatlı.
Ananaslısını kim yaptıysa ellerine sağlık.
meyvelisini sevmememe rağmen, sadesini yenilebilir bulduğum yoğurt.
kahvaltı için tercih edilebilecek en akıllıca ürünlerdendir.
bugün pahalı olmasına rağmen dörtlüsünün çileklisinden bir tane aldığım ürün. tadı çok güzel hakket.
yoğurt sevmeyen bir insan olarak kayısılısına tadına doyamadığım üründür.
piyasadaki diğer yoğurt türlerine göre pahalı bir üründür. bir defa alındıktan sonra sürekli mayalamak sureti ile kâra geçilebilir.
neden sadece kadınlar kullanıyormuş gibi algılandığına anlam verilemeyen yoğurt. reklamlarında erkekleri de oynatmalılar.
ilk üç gün işe yaramıyor hissi veren, takip eden iki günde sabaha etkisini gösteren, sonra yer yemez sindirim sistemini çalıştıran yoğurt. şişkinlik problemi yaşayanlara gerçekten yararlıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar