bugün
- antipanik'e bir şey söyle12
- sözlük kızlarının kombinleri9
- silvermist'e iki şey söyle5
- alttaki yazara bir şey söyle25
- kadir mısıroğlu'nun vatan haini olması3
- tuvalette ilham gelmesi5
- cenazede gülmek8
- tanışılan kız hangi partili ise o partili olmak3
- muşlettin amca4
- trump'ın rus dizeli anlaşması3
- mhp nin atatürk düşmanı olması5
- abazan yazarlar3
- antipatik'e iki şey söyle2
- hüseyin nihal atsız3
- su bardağında çay içmek10
- hafta sonu ayakları uzatıp evde oturmak3
- muhterem kardeşim kadir mısıroğlu beyefendi3
- sahaflık tecrübem5
- osmanlıcayı abartmak3
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı36
- şükretmeyen insan7
- pudingi çay kaşığıyla yemek5
- kayzer2
- bölük komutanına kafa atmak2
- hassas bilek sendromu4
- aşkım dua lipa mı ben mi diyen sevgili7
- insanın düşüncelerinden utanması6
- izmir izmir olalı böyle hizmet görmedi3
- ürdün7
- 1 kasım 2026 sosyal medya yasağı4
- kemalistlerin islam düşmanlığının nedenleri15
- şeytan ibneliği yaymak için kendini düzdürdü2
- ayılmak için yapılabilecekler3
- cumartesi günleri yalnızlığın daha beter olması3
- almanya2
- kadir mısıroğlu2
- galiba hamileyim5
- nasıl başladı nasıl bitti2
- erkeklere en güzel hitap şekilleri17
- atatürk karşıtı siyasi partiler2
- saints row iv2
- geceden balıkla yenilmiş soğan4
- usul adab erkan4
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- boyun ağrısına iyi gelen şeyler15
- parcalandim toparlanamiyorum319
- galatasaray 3 kasımpaşa 12
- ilk buluşmaya bmw 535d ile gelen erkek2
- denize girmek4
- devrimci kız götü3
11 yaşında en iyi yardımcı bayan aktör dalında little miss sunshine filmiyle oscara aday olan oyuncu mu desem çocuk mı desem öle bir şey işte.. daha ne olsun..
little miss sunshine filminde dedesini oynayan aktor "umarim oscar'i almaz" demis. ilk bakista "pis kiskanc moruk, ufacik cocugun elinden oyuncagini da alirsin sen!" diye tepki verdiren bu lafin soylenis maksadini anlayinca da "aa, amcacim ne kadar dusuncelisin, ne kadar dogru dusunuyorsun!" denir, cunku adam cocugun bu genc yasinda boyle bir odulun agirligi altinda ezilmesini istemiyordur. drew barrymore basta olmak uzere hollywood cocuk yildizlarinin akibeti genelde zor bir ergenlikten ve muptelaliktan gecer, bazilari toparlar kendilerini bazilari yitip gider. umariz abigail oscar toreninde gozuktugu kadar akillidir da bu zorluklari yasamaz.
ilk olarak my sister's keeper filminde denk geldiğim, daha sonra ise daha eski bir yapım olan little mis sunshine'da yine denk geldiğim harika oyunculuğa sahip minicik tatlı mı tatlı yetenek. umarız ki çok iyi yerlere gelir.
yüzümü nereye çevirsem bu kız, hangi filme baksam görüyorum hep. en son macera adası, kesinlikle belki ve aşk tarifi filmlerinde gördük kendilerini. henüz yaşı küçük olmasına rağmen çok usta. hollywood ta bulunsaydım seninle tanışırdım kızım. ama ne yazık ki şansını keybettin. urfadayım.
(d. 14 Nisan 1996)[1] Oscar adayı olmuş ABD'li aktris. Akademi Ödülü'ne aday gösterilmiş en genç üçüncü kişidir. Breslin en çok Küçük Gün Işığım filmindeki performansıyla bilinir.
Breslin, New York'ta doğmuştur. Annesinin adı Kim, babasının adı Michael'dır. Ryan ve Spencer adından iki tane ağabeyi vardır. Spencer da Abigail gibi bir oyuncudur.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Abigail_Breslin
Breslin, New York'ta doğmuştur. Annesinin adı Kim, babasının adı Michael'dır. Ryan ve Spencer adından iki tane ağabeyi vardır. Spencer da Abigail gibi bir oyuncudur.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Abigail_Breslin
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar