bugün
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi5
- deccal7
- türkler ve çinliler iki süper güç olacak5
- arkadaşlar hesabı silicem14
- rafael leao30
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan12
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız18
- yapay zeka ile yazılımcı olmak3
- velvet25
- habire126
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı8
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- yılmaz güney7
- sözlük muhaliflerinin fikri yoktur9
- türkiye'nin nato'dan çıkıp abd'ye barış götürmesi5
- ölürken dinlenecek müzik5
- rafael leao victor osimhen leroy sane8
- aleksey batrakov6
- tai lung33
- anın görüntüsü17
- rafael leao'nun galatasaray'a transferi2
- gs kadro değerinin 400 milyon euroya dayanması2
- türkiye22
- açık eksi oy4
- zamanda yolculuk için gerekli evraklar5
- gocu'nun gerçekten komik biri olması4
- sarapci koala71
- hücum hattı leao sane batrakov osimhen olan takım2
- günün sözü23
- hasidik yahudilik7
- koala'nın tahammülsüz tipleri ifşalaması olayı4
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı4
- antipanik9
- seçim akşamı chp genel merkezi5
- başbirader bey3
- hewal ebo3
- çok toplayan adamı bin burjuvaya değişmem2
- akepenin imamoğlu ndan bu kadar korkma nedeni4
- kapadokya26
- kahve7
- bir bankta oturup banka oturanlara hikaye anlatmak6
- sosyal demokrat3
- öldükten sonra arkada bırakılacaklar2
- ateistlerin yaşama amacı28
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları6
- aktroller5
- önüne gelene faşist demek3
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı2
- sözlük yazarlarının saatleri8
- idris naim şahin3
mastar takılan yazar.
bugün sol frameyi başlık manyağı yapması muhtemel kişi.
okulu bitirdiğim gibi yıllardır düzenleyemediğim eskişehir zirvesini düzenleyip, porsuk kıyısında kırmızı şarabına beyaz şarapla eşlik edeceğim yazar. ahh ahh, bitse de gitsem...
aralıksız zirve düzenleme potansiyeline sahip bir paul gascoigne'dir kendisi. evet.
msn zirvelerinin vazgeçilmezi, benzetme ustası büyük şahsiyet.
"aber biber naber?" diye sorulan.
gariplikler silsilesi adam.
an geliyor, bu adam cok sevecen, cok anlayisli. yirim ben o abberi modunda.
an geliyor, ki bu anlar genel de maclar zamaninda geliyor, cildirmis. cok kizgin, kizginligi gonul burukluguna donustugu icin kirilgan abber modunda.
an geliyor, her kisiye yetismeye calisiyor. dertlere derman abber modunda.
an geliyor, hic anlayissiz. sizi dinlemeyen, bunalttin beni abber modunda.
veeee
an geliyor, onca yasanan gonul kirginliklarina, uzuntulere ragmen aranan liman abber modunda oluyor.
bir erkek icin diyecegimi hic dusunmezdim ama bu adam icin guzel bir benzetmem var;
gul bahcesindeki gelincik.
an geliyor, bu adam cok sevecen, cok anlayisli. yirim ben o abberi modunda.
an geliyor, ki bu anlar genel de maclar zamaninda geliyor, cildirmis. cok kizgin, kizginligi gonul burukluguna donustugu icin kirilgan abber modunda.
an geliyor, her kisiye yetismeye calisiyor. dertlere derman abber modunda.
an geliyor, hic anlayissiz. sizi dinlemeyen, bunalttin beni abber modunda.
veeee
an geliyor, onca yasanan gonul kirginliklarina, uzuntulere ragmen aranan liman abber modunda oluyor.
bir erkek icin diyecegimi hic dusunmezdim ama bu adam icin guzel bir benzetmem var;
gul bahcesindeki gelincik.
zirve aparatı.
evrensel calısır. bir bakmıssın ingiltere de bir bakmıssın amerika da zirve yapmıs.
can dostum güzel insan.
evrensel calısır. bir bakmıssın ingiltere de bir bakmıssın amerika da zirve yapmıs.
can dostum güzel insan.
istiklal de yürürken "abi şu turist sana göz kırptı, şu kız seni acaip kesti" gibi türlü türlü şeylerle götümü kaldırıp duygularımla oynayan yazar. *
ayrıca beni jorge campos gibi tipsiz bir fultopçuya benzeten yazar.
istanbulda yol bilir iz bilir benide götürür diyerekten güvendiğim ancak uykusuzluktan bindiğimiz vapurun bizi aynı yere getirdiğini sanan bir adet yazar namzeti.
ayrıca beykoz dolmuşu olayında benimde suçum vardır.
şöyleki;
abber:abi şimdi üsküdara gitmemiz gerekiyor
ck29kr: (istanbulu hiç bilmediğinden) abi bak şu minibüsün üzerinde üsküdar yazıyor gidiyordur heralde.
abber: heh doğru binelim.
ck29kr: binelim.
20dk sonra...
ck29kr: abi biz üsküdar'a gidicektik ama
şöför: siz nerden bindiniz ki?
ck29kr: nerden bindik abber?
abber: nerden bindik?
not: minibüse binilen yer üsküdardır.
ayrıca beykoz dolmuşu olayında benimde suçum vardır.
şöyleki;
abber:abi şimdi üsküdara gitmemiz gerekiyor
ck29kr: (istanbulu hiç bilmediğinden) abi bak şu minibüsün üzerinde üsküdar yazıyor gidiyordur heralde.
abber: heh doğru binelim.
ck29kr: binelim.
20dk sonra...
ck29kr: abi biz üsküdar'a gidicektik ama
şöför: siz nerden bindiniz ki?
ck29kr: nerden bindik abber?
abber: nerden bindik?
not: minibüse binilen yer üsküdardır.
güzel insan, canım abim, zirve demirbaşı, kafein deposu.
çok bir şey yazmama gerek yok, o beni anlar.
çok bir şey yazmama gerek yok, o beni anlar.
boynuna sarılıp çok seviyorum ben bunu çok seviyorum diye hırpalanası sevimli, tatlı, sessiz sakin, kardeş yazar.
ricamızı bir an tereddüt etmeden kabul ederek bizi kırmadığı için kendisine olan saygımız bir kat daha artmıştır..
misafirperver bir yazar. bizi msn de ağırladı.
sabrına ve sonsuz fair play ruhuna hastayım. ben olamıyorum onun kadar.
12 bin küsür entry girdiğini görünce önce esas duruşa geçtiğim, selam çaktığım, ardından sadece benim başlığıma 3 yorum yaptığını gördükten sonra "eeee normal o zaman" diye düşündüğüm. her ne kadar galatasaraylı olsada, benim fanatik fenerbahçeli olmamdan ötürü fanatik galatasaraylılara atfen yazdığım entryleri eleştirsede, centilmen olduğunu söyleyip hatamı görse bile özelden msj atıp uyarıda bulunacağı yerde başlığıma yazıp kırıcı olsada, en önemliside beni sadece yazdığım derby entryleri ile değerlendirerek haksızlık etsede, adem oğludur, rabbin kuludur, uludağsözlük yazarıdır. yaratılanı sev yaradandan ötürü. saygı ve sevgilerimle...
aşırı derecede fanatik olmasına rağmen centilmenlik kisvesi kullanması nedeniyle sözlükte futbol ile ilgili yaptığı yorumları beni en çok rahatsız eden yazar. çünkü aslında yorum yapmıyor, yanlış bilgi verip, kibarca çamur atma yolunu seçmiştir. neyse o olmalıdır, gerek yok böyle çirkin sahteliklere.
futbolu gerçekten seven, galatasaraylısı, beşiktaşlısı, fenerbahçelisi, trabzonsporlusu, futbolun içindeki insan duruşunu yitirmeyen herkesi bağrına basan yazar. sahte centilmenlik gösterisi yapmamaktadır. galatasaray' ın adı ve transferleriyle dalga geçerek sözlükteki galatasaraylıları aşağılayan bazı sevimsiz fenerbahçelilerden ciddi biçimde nefret etmektedir ve sözlüğün huzuru adına kendilerine centilmenlik yolunu sunmaya, sevimsiz üsluplarına doğru düzeltmeler getirmeye devam edecektir.
sözlükteki değerli dostlarından da, tuttuğu takımların renklerinden gözleri futbolun içindeki insan duruşunu ayırt edemez olmuş çirkinlere yer bırakmamalarını rica etmektedir.
çünkü uludağ sözlük yazarları, tuttuğu takım ne olursa olsun, kardeştir, provokatörlerin tüm çabalarına karşın kardeş kalmaya devam edecektir. *
sözlükteki değerli dostlarından da, tuttuğu takımların renklerinden gözleri futbolun içindeki insan duruşunu ayırt edemez olmuş çirkinlere yer bırakmamalarını rica etmektedir.
çünkü uludağ sözlük yazarları, tuttuğu takım ne olursa olsun, kardeştir, provokatörlerin tüm çabalarına karşın kardeş kalmaya devam edecektir. *
ters manyel ustasi. net olmak gerek.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar