bugün
- türkiye'deki yakışıklı erkek kıtlığı16
- yuzırların süper güçleri12
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- enteresan beddualar9
- seni hayata bağlayan şey8
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması10
- 33 yaşında emekli hayatı yaşamak4
- dövmesi olan yazarlar6
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız4
- istanbul trafiğini bir cümleyle anlatmak5
- rüştü reçber in kötü bir kaleci olması2
- cumartesi gecesi intihar etmek5
- nervio'nun kedi kumu5
- sözlük yazarlarının nicklerinin fotoğrafı3
- aç olmak ama ne yemek istediğini bilmemek5
- termodinamiğin ikinci kanununu silkmek5
- 20 haziran 2026 almanya fildişi sahili maçı4
- a milli futbol takımına bir bahane bırak3
- kendini beğendirmek2
- 48 takım içinde 47 nci olmak3
- türkiye a milli futbol takımı14
- okulda felsefe dersinin kaldırılması2
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- siz yazın ben yatıyorum3
- treni kaçırmak5
- salyangozun bıraktığı gümüşsü iz4
- ankara mı istanbul mu9
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- kimseyle tanışamamak2
- sevgilisini paylaşan adam3
- platonik aşk5
- berberlere zam gelmesi7
- vurduran erkek davranışları3
- erkeklerin akılsızlıkları9
- gavat bir insan olmak3
- madem elenecektiniz lucescu yu neden öldürdünüz2
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- johnny deep barış akarsu benzerliği2
- keranenin darvinci açıklaması2
- crrc corporation3
- kızın yanında güvercin avuçlayıp özgürsün demek3
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
- 13 seçim kaybetmedim7
- renault toros ile eğitim veren sürücü kursu2
- aslan burcunun karakteristik özellikleri6
- haiti3
- iç anadolu ağzı3
- köle isaura2
- markette taze fasulye 100 tl köylü satıyor 100 tl3
hatalı entry giriyorsam bu numarayı ara, felsefesini nickine yansıtmış uykusuz çaylak.
bir an önce yazar olmasını dilediğim çaylak.
kökü 61174.93634 olan sayıdır.
herhalde üye olurken şifresi ile nickinin yerini karıştırmış kişidir* , muhtemel şifresi de garibimben'dir.
ascii karakter kodu sıralamasında 3742372 836 şeklinde ayrılmış olarak kodlandığında * formuna giren sayı dizinidir. kim bilir belki hepimizle dalga geçiyordur, ya da öyle bir şey...
(bkz: kendi paranoyasından tırsmak)
herne olursa olsun aramızda görmekten hoşnut olacağımız yazar adayıdır.
(bkz: kendi paranoyasından tırsmak)
herne olursa olsun aramızda görmekten hoşnut olacağımız yazar adayıdır.
asal değildir, asil olup olmayacağını zaman belirler.
nick alfabeye göre belirlendiyse ki umarım belirlenmemiştir, ortaya şöyle bir sonuç çıkıyor: cgdbcgbgcf
(bkz: yapacak iş bulamamak)
(bkz: yapacak iş bulamamak)
ulan ne güzel kullanıcı adı seçmişim daha yazar olmadan bir sürü girdi yazdılar adıma demesi olası çaylaktır.
bolulu olduğunu tahmin ettiğim sözlükçü.
istanbullu, harbi beşiktaşlı müzik kültürü oha dedirtecek kadar yüksek olan insan evladı.
çaylakken sabahın 6sında bile sözlükten çıkmayan, yazar olduktan sonra da uğramayan yazar.
e yazar olunca rahatladı tabi, uykusuz kaldığı gecelerin uykularını uyuyor şimdilerde.
e yazar olunca rahatladı tabi, uykusuz kaldığı gecelerin uykularını uyuyor şimdilerde.
(bkz: bolulu hasan usta)
nickndeki sayılarla bir şeyler yazmaya çalıştığını ifade eden yazar, ama en kısa zamanda bulacağım, çok azimliyimdir. *
slogan olarak 7244526692229 sayısını seçmiş esrarengiz kişilik.
gizemli yazarlar halt etmiş..
gizemli yazarlar halt etmiş..
nickini sadece rakamlarla donatarak sözlük ahalisinde şaşkınlık yaratan ve merak uyandıran ayrıca derin anlamlar içeren nicklere gülmemesi gerektiğini öğrenmesi gereken yazardır. *
ukteniz mi var? içinizde mi kaldı?
siz notunuzu yazın, üç milyar yediyüz kırkiki milyon üçyüzyetmişiki bin sekizyüz otuzaltı sizin yerinize doldursun.
tanım: sözlükte dolmamış ukte bırakmayacak yazar.
sloganıyla bize gireceği entry sayısını, nickiyle de dolduracağı ukte sayısını belirtiyor olabilir.
siz notunuzu yazın, üç milyar yediyüz kırkiki milyon üçyüzyetmişiki bin sekizyüz otuzaltı sizin yerinize doldursun.
tanım: sözlükte dolmamış ukte bırakmayacak yazar.
sloganıyla bize gireceği entry sayısını, nickiyle de dolduracağı ukte sayısını belirtiyor olabilir.
lost tadında bir nicke sahip uktesever.
ayrıca nickindeki sayıları 37-42-37-28-36 olarak değerlendirip çözmemiz gerektiğini düşünüyorum, bu sefer çok yaklaştım.
ayrıca nickindeki sayıları 37-42-37-28-36 olarak değerlendirip çözmemiz gerektiğini düşünüyorum, bu sefer çok yaklaştım.
bolu lu olduğunu zannetmediğim. olsa olsa düzceli olabileceğini tahmin ettiğim yazar.
yazılarını severek okuduğum ve de aynı fikirde olduğum 4. nesil yazar.
sevmediği (hatta nefret ettiği) bir şahsın telefon numarasını kendine nick alıp bunu sol framede açık açık ortalığa salan ve bu şahsı numarasını değiştirmek zorunda bırakan zat.
yaptigim arastirmalar neticesinde ve uzun beyin cimlastikleri neticesinde ve bazi bilim adami (bkz: japon bilim adamlari) arkadaslarimla yaptigim munakasalar neticesinde bu nickin sifresini cözmüs bulunmaktayim. ben bir yazar olarak sorumlugumun bilincinde olarak bu sifrelerin ne meale geldigini siz yazar arkadaslarima sunmaktan buyuk bir haz duyacam önce bu sayilar ne anlama geliyor ona bakalim. bunlar plaka numarasidir. buyrun cözümü:
37:kastamonu
42:konya
37:Kastamonu
28:Giresun
36:Kars
bu veriler isiginda simdi muhtemelen bu yazarimiz kars konya hattinda calisan bir otobus firmasi sahibidir. ve kendi firmasinin reklamini bilinc alti yöntemi ile yapmaktadir. firmanin adini zikretmeyecem. para pesin kirmizi mesin diyerek sonra edit marifeti ile aciklayacam. evet görevimi yerine getirmenin mutlugu ile kendime cay koymaya gidiyorum.
(bkz: mesela yani)
(bkz: zwht)
37:kastamonu
42:konya
37:Kastamonu
28:Giresun
36:Kars
bu veriler isiginda simdi muhtemelen bu yazarimiz kars konya hattinda calisan bir otobus firmasi sahibidir. ve kendi firmasinin reklamini bilinc alti yöntemi ile yapmaktadir. firmanin adini zikretmeyecem. para pesin kirmizi mesin diyerek sonra edit marifeti ile aciklayacam. evet görevimi yerine getirmenin mutlugu ile kendime cay koymaya gidiyorum.
(bkz: mesela yani)
(bkz: zwht)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar