(bkz: hakkin da bu kadar çok entry girilince yine bir şeyler yaptı sandım) * *
http://www.nacizanebilgi.com adlı sözlükte beşinci nesil, uludağ sözlükte dördüncü nesil olmuş yazar. ne diyelim hoş gelmiş..
sol frame de görünce birinin TC kimlik numarasını başlık yapmışlar sandım.neyse ki yokmuş öyle bir şey.4.nesil yazarmış.*
T.C kimlik numarasini nick olarak kullanan arkadas.
ama boyle bir vatandasimiz maalesef yok *
gece uyumayan insan, beni çok kez evine çagırdı gel kanka playstation falan oynariz diye ama vampir havası sezip her seferinden gitmekten sıyrıldıgım insan. severim kendisini o ayrı ama işte var böyle huyları ukteci insan seni.
muhtemelen kullanıcı adı ile şifresinin aynı olduğunu düşündüğüm yazar.
süper zeki yazarlar tarafından oyunu su yüzüne çıkan yazardır. hayatındaki sıkıcılıktan dolayı böyle bir oyuna kalkı$mı$, insanlara gülmek ho$una gitmektedir. $imdiye kadar açıklamadı ya, kesinlikle bir anlamı yoktur. *

(bkz: ironiden anlamayan nesle a$ina değilim)

edit: zaman probleminden dolayı sözlüğe fazla girememesinden dolayı, kendisi hakkında kötü dü$ünülmemesini isteyen yazar. zira, sevilen bir yerdeki insanların kendisi hakkındaki dü$üncelerine önem vermektedir..
bu hafta sayısal da bu numaralara şans tanıyorlamış . * *
(#1309917) tadında entryleri devam edecekse; yazarsa çaylak olsun, çaylaksa öyle kalsın dediğim uuser..
ironi diye yırtınan yazardır. * *
müzik konusunda aşmış insan evladı. leb demeden leblebi der, sıralar size ruh halinize göre en baba şarkıları.
formatı delen yazar..
Son dokuz sayının ilk sayıya bölümü 247457612 olan sayıdır.
adımı sorup öğrendiğinde bir daha cevap yazmayan kişi. bileydim burcu falan derdim.*
bu rakam ugurlu sayisiysa cok dumur olacagim yazar.
nicki hakkında saniyede binlerce komplo teorisi uydurduğum ve aynı zamanda doom tayfasından olduğunu düşündüğüm yazar. doom kardeşliğine en kısa zamanda üye olmasını temenni ederiz. *
gün itibariyle doğmu$ olan $ahıstır.

(bkz: dogum gunu cocugu)

ve ısrarla;

(bkz: sozlukte tanıdığı olmayan yazarlar)
zamanla tanıdıgı olacak yazar. görüyorum.
kişisel olarak tanımasam da, nicki itibariyle bolu nun telefon kodunu bana hatırlatan yazar.*
dogum günü oldugunu kaç gün sonra, sözlük sayesinde ögrendigim kendimi suçlu hissetmeme sebep olmuş kanka insanı.
an itibariyle ukte dolduran yazar.
bu saatlerde yazması hoşuma gitmekle beraber nickini enigma'da denememe ramak kalmış insan. bu gizemi çözdüğüm zaman duşta olmam umarım, tarihte ikinci bir arşimet rezaleti yaşanmasın.**
her yazılanı gurur meselesi yapıp olayları çirkinleştirmeyen, eğlenceli biri olduğunu düşündüğüm ve takma adındaki rakamları çözmek için çaba harcadığım yazar. (bkz: Sizinle muhabbet etmek güzeldi bayım)
sanırım nickine ebcet hesabı ile yakla$ıldıgında daha farklı sonuclar gorulen yazar.
birinci nesiLLer iLe kafayı yemiş yazar.. kimse kimseyLe dayanışma içinde değiLdir.. 1 saatten beri tartıştığın yazarLa hiç bir muhabbetim, tanışmışLığım yoktur.. ön yargıdan bahseden demin sen değiL miydin?.. şimdi niye ön yargıda buLunuyorsun..
© copyright 2005 - 2026