bugün
- ağlamamak için kendini tutmak12
- domdomusa'nın haksız yere çaylaklanması6
- gelibolu da yaşamak vs çanakkale merkez de yaşamak5
- sigortalı bir iş bul çalış4
- yalnız yaşamak5
- en iyi simit hangi şehirdedir18
- 30 temmuz 2026 cem küçük'ün gözaltına alınması8
- ctrlx22
- e'e f e5
- paranın üstüne instagram adresini yazan sığır2
- intihar3
- parcalandim toparlanamiyorum5
- gürcistan22
- beleş sigarayı öksürtüyor diyerek reddeden keriz4
- cem gürdap2
- mutfağına konuk olunan yazarın işine karışmak3
- içim yanıyor be sözlük7
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili9
- geçmişe özlemle bakmak3
- hewal ebo18
- lahmacunu elle yiyen kız14
- usualsuspectss3
- şimdi arkadaşlar3
- güneş4
- memelerini okşarken kız nasıl inler4
- insanların akıl vermesinden yorulmak2
- hiç tadın tuzun olmaması3
- öyle bir şey yaz ki okuyan şaşırsın5
- türk düşmanları4
- kuran da namaz yok21
- ilgi isteyen kız16
- judas2
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket7
- sözlükte kesme işareti olmaması3
- ismail alpen'in yazılımcı olduğu gerçeği3
- hatay suriye nindir diyen esad yanlısı5
- asansörde kalmak7
- güzel yüzlü kadınlar2
- hoşlanılan kızın sevgilisi olduğunu öğrenmek3
- borcunu ödemeyen insan3
- türkçedeki garip kelimeler2
- sevilen kızın zort diye ossurması4
- gürcistan'ın neyi meşhur9
- sözlükte kavga etmek6
- mutlakbutlan2
- yukarı kattan gelen ahh sesi10
- beşiktaş'ın uefa avrupa ligi rakibi2
- sözlüğe gelmesi gereken mükemmel şeyler2
- kahvaltıda kavurma yiyen kız tatlılığı9
- togg'un tekerleğini öpen çomar3
taksim-kocamustafapaşa otobüs hattı. cerrahpaşa semtine de uğrar.
istanbulun en sevimsiz, en iç karartıcı yerlerinden birini -cerrahpaşa- ; istanbulun en renkli, en hayat dolu yerlerinden birine -taksim- bağlayan otobüstür.
günün her saati hasta,yaşlı ya da hamile bulundurur. birazcık vicdanı olan kimse, kolay kolay oturarak gittiğini hatırlamaz.
günün her saati hasta,yaşlı ya da hamile bulundurur. birazcık vicdanı olan kimse, kolay kolay oturarak gittiğini hatırlamaz.
Kocamustafa ile taksim arası otobus hattı.Taksime renkli ve hayat dolu diye düşünenlerin b*ku yedikleri zaman gelip sıraya girdiği cerrahpaşahastanesininde içinde bulunduğu cerrahpaşadan da geçen otobus hattı.
bursa'da metro-heykel bağını sağlayan besleme hattıdır. metrodan indikten sonra bu otobüse binmek ücretsizdir.
taksimden aksaray metrosuna ulaşmak isteyenler için bulunabilecek en boş ve en sık gelen otobüslerden biri.
sabahları ve akşam iş çıkışlarında ara duraklardan binmenin neredeyse imkansız olduğu iett hattıdır. kocamustafapaşa'dan taksim'e gider.
bursa'da metro(şehreküstü)-heykel-gökdere noktaları arasında mekik dokuyan boi otobüs hattı.
sürekli kullandığım hattır. Kocamustafapaşa'dan başlar. Cerrahpaşa hastahanesinin önüne gelince tıka basa dolar, yusufpaşa'da durunca biraz rahatlar. Taksim'de, otobüs duraklarının en önünde, 83'ün yanında (Topkapı-Taksim) yolculuğu son bulur.
akşam saat 10,30dan sonra karaköyden geçmesi gereken ama geçmeyen ve yolumu en az yarım saat uzatan otobus hattıdır....
bursa'da şehreküstü istasyonu ile heykel arasındaki ulaşımı sağlayan klimalı sarı renkli otobüstür efendim. şehrin bir ucundan öbürüne giden araçlarda klima bulamazsınız ama 10 dakikalık yol giden bu otobüs klimalıdır.
sevgili okulum davutpaşa lisesi yüzünden her gün bindiğim otobüstür. bugün cerrahpaşa durağında her zamanki gibi çoğu insan inmiştir ve bi amcadan bomba espri gelir; "bütün otobüs hasta herhalde." allahtan bi durak sonra indimde kurtuldum.
kocamustafapaşa-taksim otobüsüdür. hemen ilk durakta doldu ama diğer duraklarda çok binen olmadı ve yusufpaşa'da otobüsün yarıdan fazlası indi.
genelde bu otobüs yerine eminönü'ne gideni tercih ediyorum bu aralar.
35 otobüsü daha boş olduğu için daha rahat oluyor. 35c daha önden kalktığı için de daha kalabalık olabilir belki.
Bir anda konuyu başka bir şey zannettim korktum aykolik...
85b lazım napalım 35c yi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar