bugün
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi12
- gocu buraya bak parlak çocuk10
- mel mel bakan adama gülümsemek11
- futbol21
- 2026 dünya kupası25
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması15
- saraca finch house9
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı6
- türbanı yasaklamak bir hataydı3
- iltica3
- dünya19
- kızların artık mesajlara cevap vermemesi4
- yeni yazarlara öneriler7
- belçika5
- amerika birleşik devletleri6
- ingiltere5
- meksika9
- değersizlik hissi4
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı5
- karı kıza para yedirir misiniz4
- modern haşhaşiler2
- 5 temmuz 2026 hüseyin çelik'in akp açıklaması2
- ebola salgını2
- deniz göktaş37
- kişinin tipine yakıştırdığı meslek4
- milyonların temmuz zammı netleşmesi5
- vay vay vay gocu abim hoşgeldin2
- atatürk'ün istiklal madalyasını iptal etme planı4
- nato toplantısı anısına basılan 5 tl3
- dinozorların gerçekten yaşadığını sanan cahiller5
- ofsaytımsı3
- 6 temmuz 2026 portekiz ispanya maçı6
- yeni yazar taklidi yapan eski yazar fake leri6
- saraca biraderin dönmüş olması2
- yazdan beklenti2
- ragnar rockefeller38
- egemen bağış3
- saraca092
- günün şiiri20
- 6 temmuz 2026 meksika ingiltere maçı5
- zihni göktay7
- uysaljakoben5
- google translate ile iş yapmak2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- salih özcan2
- televizyonun sesini tekli sayılarda bırakamamak5
- spiderman'ın yeni boyanmış duvarda yürüme3
- folarin balogun'nun kart cezasının ertelenmesi2
- neden herkes aynı anda tatil yapmak ister3
- özlenen hissiyatlar2
85b lazım napalım 35c yi.
Bir anda konuyu başka bir şey zannettim korktum aykolik...
35 otobüsü daha boş olduğu için daha rahat oluyor. 35c daha önden kalktığı için de daha kalabalık olabilir belki.
genelde bu otobüs yerine eminönü'ne gideni tercih ediyorum bu aralar.
kocamustafapaşa-taksim otobüsüdür. hemen ilk durakta doldu ama diğer duraklarda çok binen olmadı ve yusufpaşa'da otobüsün yarıdan fazlası indi.
sevgili okulum davutpaşa lisesi yüzünden her gün bindiğim otobüstür. bugün cerrahpaşa durağında her zamanki gibi çoğu insan inmiştir ve bi amcadan bomba espri gelir; "bütün otobüs hasta herhalde." allahtan bi durak sonra indimde kurtuldum.
bursa'da şehreküstü istasyonu ile heykel arasındaki ulaşımı sağlayan klimalı sarı renkli otobüstür efendim. şehrin bir ucundan öbürüne giden araçlarda klima bulamazsınız ama 10 dakikalık yol giden bu otobüs klimalıdır.
akşam saat 10,30dan sonra karaköyden geçmesi gereken ama geçmeyen ve yolumu en az yarım saat uzatan otobus hattıdır....
sürekli kullandığım hattır. Kocamustafapaşa'dan başlar. Cerrahpaşa hastahanesinin önüne gelince tıka basa dolar, yusufpaşa'da durunca biraz rahatlar. Taksim'de, otobüs duraklarının en önünde, 83'ün yanında (Topkapı-Taksim) yolculuğu son bulur.
bursa'da metro(şehreküstü)-heykel-gökdere noktaları arasında mekik dokuyan boi otobüs hattı.
sabahları ve akşam iş çıkışlarında ara duraklardan binmenin neredeyse imkansız olduğu iett hattıdır. kocamustafapaşa'dan taksim'e gider.
taksimden aksaray metrosuna ulaşmak isteyenler için bulunabilecek en boş ve en sık gelen otobüslerden biri.
bursa'da metro-heykel bağını sağlayan besleme hattıdır. metrodan indikten sonra bu otobüse binmek ücretsizdir.
Kocamustafa ile taksim arası otobus hattı.Taksime renkli ve hayat dolu diye düşünenlerin b*ku yedikleri zaman gelip sıraya girdiği cerrahpaşahastanesininde içinde bulunduğu cerrahpaşadan da geçen otobus hattı.
istanbulun en sevimsiz, en iç karartıcı yerlerinden birini -cerrahpaşa- ; istanbulun en renkli, en hayat dolu yerlerinden birine -taksim- bağlayan otobüstür.
günün her saati hasta,yaşlı ya da hamile bulundurur. birazcık vicdanı olan kimse, kolay kolay oturarak gittiğini hatırlamaz.
günün her saati hasta,yaşlı ya da hamile bulundurur. birazcık vicdanı olan kimse, kolay kolay oturarak gittiğini hatırlamaz.
taksim-kocamustafapaşa otobüs hattı. cerrahpaşa semtine de uğrar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar