bugün
- sözlük kadınlarının bugünkü kombini16
- cinsel taciz5
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük5
- iran'dan israil'e tehdit3
- yalnızlık4
- kaçak elektrik kullanan doğulu vatan haini6
- onca zorluğun arasında mağaraya resim yapan tip2
- chp'nin hali ne olacak33
- başarılı sigara bırakma teknikleri10
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek18
- x men2
- babam ve oğlum filmindeki saçma duygusallık8
- sözlük kızlarının favori sözlük erkekleri6
- sonradan severim diyerek ilişkiye başlamak12
- twilight2
- kimseye borç vermeyen insan11
- koca bulmak5
- 5 ayda 84.114 suriyeli'nin ülkesine dönmesi2
- klozet neden bu kadar ses çıkarıyor3
- belfastta cihatçının kafa kesmesi4
- en sevdiğiniz müzik türü10
- her gün içsem bıkmam içecekleri3
- normal sözlükten gelenler için çalışma kampı2
- m r e r e c t o20
- süt gibi bembeyaz tenli kızlar3
- uysaljakoben buraya bak aslanım6
- 9 haziran 2026 akit tv'ye el hareketi yapan dayı7
- kendini çirkin bulan yazarlar4
- önemli olan eğitim mi yoksa karakter mi6
- konya2
- türkiyenin en yakışıklı erkeği4
- ilgi manyağı olmak5
- sedat pekmez24
- başbiraderin profilinin halen gizli olması4
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- diamond bosphoruss denen yazar22
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler6
- sözlükte herkes kaleminin ekmeğini yer2
- sözlük erkeklerinin evlenme şartları5
- kapri tayt giyen kızların sekste sınır tanımaması2
- hitlerin amfetamin bağımlısı olması2
- zayıflamanın en güzel yanı5
- hoşlanılan kızın ittihatçı çıkması5
- gocu27
- yeni tanışılan birine nerelisin diye sormak3
- ankara nın en berbat semti4
- 2026 yazı2
- veda2
- paranoid şizofreni2
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste9
bunca şehir gezdim, bir çok şehirde internet cafeye girdim çıktım. her cafede şunu gözlemledim, şu diyaloga rast geldim:
x: oğlum şifre ne lan?*
y: mübarek.
herkes: keh keh keh...
x: oğlum şifre ne lan?*
y: mübarek.
herkes: keh keh keh...
ocak, mart, mayıs, temmuz, ağustos, ekim ve aralık aylarının gün sayısıdır.
asal bir sayıdır ve ters yazılışı da asaldır.3 ile 1in ortalaması 2dir ve 2nin karesi 3+1 e eşittir. seksüel bir anlamı da vardır. insan sadece bu eyleme sayı vermiştir.
-Tavlada bir oyun
-Bir içki çeşidi
-Hatay ın plaka numarası
-Galyum adlı elementin atom numarası
-Mastürbasyon
-Hollanda nın uluslar arası telefon kod numarası
-Bir içki çeşidi
-Hatay ın plaka numarası
-Galyum adlı elementin atom numarası
-Mastürbasyon
-Hollanda nın uluslar arası telefon kod numarası
27 eylül almanya seçimlerindeki türk milletvekili adayı sayısıdır.
uzun yıllar bu rakamın sırrını araştırıp durdum. roma rakamlarıydı, ebced hesabıydı, asurlulardı mucidi derken; hiç biri beni tatmin etmedi. bilgiye aç, susuz biri olarak divane gibi kütüphane kütüphane dolaştım.
ve birgün 'türkün aklı ya sıçarken ya kaçarken çalışır' a nazire yapar gibi; klozette sudokumun zircirleme gelen üçlerini, birlerini yerleştirirken, birden kafamda bir ampül yandı. 3, 3, 1, 3, 1 ... tabi ya! umarsızca zıpladım. zıpladım. ayak topuklarını birbirine vurdum. nobeli almış kadar sevinmedim desem yalan olur. artık kainatın sırrına ermiştim.
dün sabaha karşı kendimle konuştum ve bir yazar olarak sizinle bu bilgiyi paylaşmam gerektiğini düşündüm. bu sırrı ilk defa burada açıklıyorum. hadi yine iyisiniz!
sayılarımız: 3 ve 1. 1 kendi halinde asil bir sayı. duruşu yakından tanıdığımız bir uzvu andırıyor. aynı şekilde 3 ü de sağa doğru tam yatırırsanız, iki lobdan oluşan güzel bir popoya sahip olursunuz. şimdi alın o 3 ü, 1 in üstüne koyun. kaldırın, tekrar koyun. kaldırın, tekrar koyun. kaldırın...
şimdi bütün taşlar yerine oturdu, di mi?
ve birgün 'türkün aklı ya sıçarken ya kaçarken çalışır' a nazire yapar gibi; klozette sudokumun zircirleme gelen üçlerini, birlerini yerleştirirken, birden kafamda bir ampül yandı. 3, 3, 1, 3, 1 ... tabi ya! umarsızca zıpladım. zıpladım. ayak topuklarını birbirine vurdum. nobeli almış kadar sevinmedim desem yalan olur. artık kainatın sırrına ermiştim.
dün sabaha karşı kendimle konuştum ve bir yazar olarak sizinle bu bilgiyi paylaşmam gerektiğini düşündüm. bu sırrı ilk defa burada açıklıyorum. hadi yine iyisiniz!
sayılarımız: 3 ve 1. 1 kendi halinde asil bir sayı. duruşu yakından tanıdığımız bir uzvu andırıyor. aynı şekilde 3 ü de sağa doğru tam yatırırsanız, iki lobdan oluşan güzel bir popoya sahip olursunuz. şimdi alın o 3 ü, 1 in üstüne koyun. kaldırın, tekrar koyun. kaldırın, tekrar koyun. kaldırın...
şimdi bütün taşlar yerine oturdu, di mi?
nedense hep yabancı hatun isimleriyle eşleştirilir 'el-izabet, el-amour' gibi...
ancak işin hayvanlığını çıkararak 'el-ma, el-yın (alien'in okunuşu)' olarak eşleştirenler de bulunur ki bunlara el-insaf diyorum..
ben daha çok el-if ve el-çin'i bu söylem için uygun buluyorum..
ancak işin hayvanlığını çıkararak 'el-ma, el-yın (alien'in okunuşu)' olarak eşleştirenler de bulunur ki bunlara el-insaf diyorum..
ben daha çok el-if ve el-çin'i bu söylem için uygun buluyorum..
(bkz: bir maç skoru olarak 31)
turkcell super lig de bir türlü geçilemeyen puandır. Fenerbahçe 3 haftadır 31 puanda, bir türlü geçemiyor. Beşiktaş ın bu hafta geçme şansı vardı o da berabere kalıp 31 e geldi. bursaspor ve galatasaray kazansalardı onlarda geçeceklerdi, geçemediler. Kayserispor kazandı, o da geldi 31 i buldu.
kimine göre uğurlu ve mübarek kimine göre lanet sayı.
erkeklerin yaptığı mastürbasyon (özdoyurum)'a halk arasında verilen isim.
kız/kadınların yaptığına ise nedense azgınlık denir.
efendim fi tarihinde erkek çocuklarının yatılı okuduğu ve dinsel bilgilerle donatıldığı okullar varmış. bu okullarda yetişme çağında ergen erkekler olduğu için bir hormon patlaması yaşanırmış. mastürbasyon yaparken yakalanan ya da diğer öğenciler tarafından gammazlanan gençler, bunun günah olduğu iddiasıyla falaka benzeri cezalara çarptırılırmış. zamanla mastürbasyon yapan azalmaya başlamış; fakat hormon bu, bu kez de üst sınıfların alt sınıflara cinsel tacizi ve/veya tecavüzü başlamış. fiilî livata almış yürümüş. bundan rahatsız olan yöneticiler, çareyi yine mastürbasyonu serbest bırakmakta bulmuşlar. çarşaf kontrolleriyle gece boşalması (ıslak rüya, şeytan aldatması) yaşayan gençleri çekip konuşmuşlar ve onlara bu izni vermişler. yalnız koşullu bir izinmiş bu: çok sık olmaması için, 31 çeken aylarda, büyük hamam yakılacak, gençler mastürbasyonlarını yapıp boy abdesti alacaklarmış. böylece bu deyim doğmuş: gençler bu işlemin adını (o zamanki adı her neyse artık) söylemekten ar edip, yüklemi aya yükleyerek "31 çekmek" deyimini bulmuşlar.
yıllardır söylenegelen 31 efsanesi budur. evet.
kız/kadınların yaptığına ise nedense azgınlık denir.
efendim fi tarihinde erkek çocuklarının yatılı okuduğu ve dinsel bilgilerle donatıldığı okullar varmış. bu okullarda yetişme çağında ergen erkekler olduğu için bir hormon patlaması yaşanırmış. mastürbasyon yaparken yakalanan ya da diğer öğenciler tarafından gammazlanan gençler, bunun günah olduğu iddiasıyla falaka benzeri cezalara çarptırılırmış. zamanla mastürbasyon yapan azalmaya başlamış; fakat hormon bu, bu kez de üst sınıfların alt sınıflara cinsel tacizi ve/veya tecavüzü başlamış. fiilî livata almış yürümüş. bundan rahatsız olan yöneticiler, çareyi yine mastürbasyonu serbest bırakmakta bulmuşlar. çarşaf kontrolleriyle gece boşalması (ıslak rüya, şeytan aldatması) yaşayan gençleri çekip konuşmuşlar ve onlara bu izni vermişler. yalnız koşullu bir izinmiş bu: çok sık olmaması için, 31 çeken aylarda, büyük hamam yakılacak, gençler mastürbasyonlarını yapıp boy abdesti alacaklarmış. böylece bu deyim doğmuş: gençler bu işlemin adını (o zamanki adı her neyse artık) söylemekten ar edip, yüklemi aya yükleyerek "31 çekmek" deyimini bulmuşlar.
yıllardır söylenegelen 31 efsanesi budur. evet.
global wikipedia sayfasinda kendini su sekilde de gosteren, cok dogal, dogal oldugu kadar da asal ve asil ve en yuce duygularin sahibi bir sayi.
--spoiler--
turkish slang for masturbation ("otuzbir")
--spoiler--
(http://en.wikipedia.org/wiki/31_(number)#in_other_fields)
--spoiler--
turkish slang for masturbation ("otuzbir")
--spoiler--
(http://en.wikipedia.org/wiki/31_(number)#in_other_fields)
Mübarek bir sayı.
hayatını buna adamış insanlar için osbir de denilebilir.
(bkz: erken boşalma)
tersi 13'tür.
tersi pistir.
ots1 şeklinde yazıldığını yeni öğrendiğim oluşumdur. evet evet oluşumdur.
aslında sadece bir sayı..
(bkz: bir ergenin seks hayatı)
(bkz: bir ergenin seks hayatı)
el işi sanatlarının en zevkli olanıdır.
bir sayı.
*
*
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar