bugün
- beraber huzurevine çıkılacak yazarlar11
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi12
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam9
- erkekleri taciz eden kadın8
- sizce ben güzel miyim6
- deniz göktaş19
- lise 1deki haliniz karşınızda olsa ne dersiniz11
- yazarlara verilmiş lakaplar12
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu6
- suca suruklenen cocuk5
- uzay neyin içerisinde genişliyor5
- fetö 1 milyon dolar verse vatanı satar mıydınız2
- üniversitelerin cahil yetiştirmesi3
- kemal kılıçdaroğlu12
- kale3112 nickli sözlük yazarı2
- karanlık kafese inen ruh kuşu3
- kadınların daha hayvansever olduğu gerçeği3
- recep tayyip erdoğanı sevmiyorum5
- taksici arkadaşın anlattığı enteresan hikayeler5
- güzel satranç oynayan kız var mıdır3
- pandela44
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek16
- polisin ters kelepçe takabileceği durumlar4
- ai analizin tavsiyelerine kulak vermek2
- başlıkların silinme sebepleri3
- son kitaptan öncekiler bozulsun diye mi yaratıldı3
- en son gelen mesaj2
- tulumba tatlısı2
- ben geldim naneler19
- sözlükte flörtleşmek18
- ev kedisi2
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- 35 yaşında ölmek6
- alttaki yazar ile kafes dövüşü yapıyoruz2
- ali haydar fırat2
- sıla türkoğlu2
- evlendikten sonra 100 kiloyu geçen kadınlar2
- sen pipittinoğulları gelinisin unutma2
- malum sözlük2
- ai analiz2
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- izafiyet teorisi2
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek8
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- ferdi özbeğen9
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması7
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- x in memeleri5
- devlet kim lan7
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
Esprilerinde zeka zerresi olmayan, bu salaklar kimin neden unlu yaptigi anlasilmayan adamlar.
ibrahim ve oguzun hadi bir tik gideri var da, eser yeteneksiZi ne yapiyor orada?
ibrahim ve oguzun hadi bir tik gideri var da, eser yeteneksiZi ne yapiyor orada?
konuklar bile acun casttan.
sadece ibrahimi zeki bulduğum program, ki acunun zeki değil salak tercihi diger 2 adamın diğer programlarında juri falan ıvır zıvır olmasından bellidir, zaten dayanamadım kapattım, çok sıkıcı bi programdı.
ayrıca murat boz tsm okuma sen, sen bi sey okumasan da olur, çok iticisin, 2 senede her programa çıktın ve kendini bitirdin.
ayrıca murat boz tsm okuma sen, sen bi sey okumasan da olur, çok iticisin, 2 senede her programa çıktın ve kendini bitirdin.
çok bağırıyorlar yahu. en kısık seste bile rahatsız edici. hele o ibo bildiğin zurna gibi sesi var. ayrıca gençlikleri mi kalmış lan bunların gergedan kadar olmuş hepsi.
her kafadan bir ses çıkması dışında gayet iyi, eğlenceli olan program. ibrahim'de bu programın başrolüdür bence. o olmasa konuşacak, espri yapacak adam yok nerdeyse. bırakında bağırsın biraz.
murat dalkılıç'ın kısa boy konusunda konuşmak istemediğini söylemesine rağmen, esprinin bokunu çıkarıp adamı rencide etme noktasına gelmelerinden sonra umrumda olmayan beni bile sinirlendirmişlerdir. acun'un derhal müdahale etmesi gerekmektedir.
pazar günü yayınlanacak programda cem yılmaz'ı ağarlayacak olan üçlü.
eser yenenler'den hiç haz etmediğim için şu güne kadar hiç izlemedim ama o programı yüksek ihtimal izleyeceğim.
eser yenenler'den hiç haz etmediğim için şu güne kadar hiç izlemedim ama o programı yüksek ihtimal izleyeceğim.
canlı olup olmadığını merak ettiğim programdır.
yurtta kızların ağzının suyunu akıtarak izlediği, benimse işin içinde acun olduğundan izlemeye hiç mi hiç gerek duymadığım program. bugün de cem yılmaz konukmuş. öğrenmiş olduk.
ibrahim eser oğuzhan üçlüsünün cem yılmaz' ın her dediklerine bile abartılı gülmeleri ve yalakalıklarıyla iticilikte sınırları zorlamış programdır.
cem yılmaz "he" dese alkış kıyamet kopuyor salonda. bu kadar ergen bir araya nasıl toplanmış amk valla helal.
abi bi reklam arası vermediler prostat olacağım.
En basindan beri sevimsiz bir programdi oyle ol.aya da devam ediyor.
3 gerizekalı diye adını degistirmek lazım programın adını.
Bence gayet eğlenceli ve cem yılmaz ın ayrı bir güzellik kattığı programdır.
Yarım saattir kesintisiz pizza muhabbeti dönüyor. Cem yılmaz yetmiyor.
fena program olmadı, 3 adamda zaten ibrahim, o da biraz, dışında vasat espriler yapıyorlardı, daha da düşürdüler. acunun gelmesi, cem yılmazın pizza pizza diye uzatması kötü bir görüntü oluşturdu. hele o şarkıcı çocuk ne yapıyordu orada.
buram buram yapmacıklık kokan program. hele bir de acun... mide bulandırıcı.
Esra erol konuk.
an itibariyle halil sezai nin müzik keyfi yaşattığı şov.
(bkz: üç maymun)
(bkz: üç mal)
gerçekten kötü espri duydum. ama bunlar kötü espri yaptıkları yetmiyormus gibi gülme krizine giriyorlar.
Eser, ibrahim ve Oğuzhan'ın star tv de sunduğu genellikle kahkahalarla geçen bir talkshowdur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar