bugün
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip19
- evlenecek kız kalmaması11
- anya4
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı24
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- kadınınızı çalıştırır mısınız8
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması18
- sarapci koala75
- sözlükte bir şeylerin eksik olması10
- türk kızı9
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- kocasını seven külotsuz yatar4
- seri eksici ezik11
- gocu31
- sikerim siyasetini deyip aşk konuşmak6
- 31 ağustos 2026 beşiktaş çorum maçı5
- pozitif karmaya sahip olanların biraz şey olması7
- koşun koşun havadis var7
- öyle bir sevişmek ki yatağın ağlaması3
- seri eksici ibne4
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi14
- bir yazarın profiline girip entrylerini okumak6
- geceye bir kadın yalanı bırak4
- müzik eşliğinde sevişmek2
- sevgili varken sarışın bir rus kızıyla karşılaşmak2
- açık oy5
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası14
- türk seküler devrimi11
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan36
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- simko38
- yokuş yukarı arabayı geri kaçıran erkek10
- çanakkale savaşındaki dervişler4
- sırrı süreyya önder7
- renault 9 broadway6
- zorunlu eğitim19
- s'i l v'e r m'i s t13
- bu koyden olsam ne olacak20
- anın görüntüsü19
- tarık akan4
- cin görmüş yazarlar8
- erkekler için mutlu evliliğin sırları7
- kürtler8
- isveçin coca cola yerine uludağa geçmesi3
- karması 2000 den çok olanların biraz şey olması3
- kürt faşisti5
- dinlerin yalan olması17
- hoşlanılan kızı çayı kıtlama içerken görmek5
- yılmaz güney11
- arkadaşlar ben artık ayıyım6
entry'ler (110)
korkulan olaydır. emzik ve vahşet.
şaka maka adam olun falan yazanlar olmuş ciddi ciddi. hadi onu geç onu giyme böyle davranma bunu söyleme diyenler olmuş. * ulan şunları diyenlerinin boylarıyla hergün idda sayfasında karşılaşıyorumya ben ona üzülüyorum.
ibrahim eser oğuzhan üçlüsünün cem yılmaz' ın her dediklerine bile abartılı gülmeleri ve yalakalıklarıyla iticilikte sınırları zorlamış programdır.
(bkz: forum tarzı entry) (bkz: silktin formatı eyledin viran) dedirtmiştir.
yaklaşık 7-8 ay önce ciddi ciddi yaptığım iştir. son aylarda istemedende olsa yeni arkadaşlar edindim ama size ilk ayları anlatacağım. ilk başta telefona mesaj, arama falan gelmiyor bir gün iki gün üç gün telefonunuzun ışığı sadece ( batarya tamamıyla doldu lütfen şarjdan çıkarın. ) yazısıyla açılıyor. ilk başta alışmak zor geliyor iki üç hafta sonrası ise ( eğer hiç tecrübe etmediyseniz) hayatınızın en güzel kısımlarından birini yaşıyorsunuz. sadece sizin istekleriniz, istediğiniz film, istediğiniz yemekler, istediğiniz zaman aralığında. üstelik böylece plan yapmanıza gerek de kalmıyor. fakat karakteri zayıf olan arkadaşlara, ilgi delilerine önermem. sonuçta yalnız olucaksınız. sürecin yan etkileride mevcuttur. sizi umursamazlaştırabilir, vurdumduymaz da olabilirsiniz. sonraki zamanlarda hayatınıza istemeseniz bile yeni kişiler giriyor. bunun hazzı tartışılamaz. yeni bir sayfaya başlamış gibi oluyorsunuz ne isterseniz onu yazıp çiziyosunuz. bana kalırsa bu müthiş eylemi herkes en az bir kere denemelidir.
teoman- bugün namaz kılıyorum.
duman- senden daha güzel namaz kılıyorum.
teoman- yıllar sonra namaz kılıyorum.
büyük ev ablukada- nasıl istediysen öyle namaz kılıyorum.
duman- dibine kadar namaz kılıyorum.
teoman- galatada rıhtımda namaz kılıyorum.
duman- senden daha güzel namaz kılıyorum.
teoman- yıllar sonra namaz kılıyorum.
büyük ev ablukada- nasıl istediysen öyle namaz kılıyorum.
duman- dibine kadar namaz kılıyorum.
teoman- galatada rıhtımda namaz kılıyorum.
(bkz: yüzyüzeyken konuşuruz) yürekten desteklenendir.
pasif gay lere söylenmek istenendir.
not: sürekli başlık ve entrylerde hunharca pasif gayliklerini belirten yazarlara gıcık kapan bir yazarın tepkisidir.
not: sürekli başlık ve entrylerde hunharca pasif gayliklerini belirten yazarlara gıcık kapan bir yazarın tepkisidir.
(bkz: bunu diyen kişinin cesareti) canlı bomba görevi bile yapabilir artık kişi. ha biraz daha kibar anlatırsanız evin anuna bile koyabilirsiniz orası ayrı.
kel olan beden hocalarına bulaşılmaz.
sözlük yazarlarının aklına her geldiğinde düşünmekten kaçtıkları, acı tatlı olaylar, anılar ve konulardır.
az önce mesaj atmış olan yazar. cevap beklenmektedir ama sanki sadece bana atılmamıştır. *
yazarların en sevdikleri yanlarıdır.
ben C10H15N diyeyim. (bkz: anlayan anladı)
bilgi dolu olması gereken sözlükte paylaşılan bilgileri gördükçe ne bilim. (bkz: başkası yerine üzülmek)
en berbat hislerdendir. son tren çoktan kalkmıştır ve siz sadece el sallamakla yetinmişsinizdir. ve telafi edemicek olmanızı bilmeniz bitmeyecek bir pişmanlık yaratır.
sözlük yazarlarının gözünü açan bazı şeyleri dank ettirmiş olan olaylardır.
türkiye sınırları içerisinde gerçekleşmiş olan şaşırtan, dumura uğratan garipliklerdir.
bazen benden banko beklenilen hareketi değilde bodozlama hareketleri yapmayı ani kararlar vermeyi seviyorum sözlük yanlış doğru umrumda olmuyor bazen.
denemeyiniz (bkz: ciddiyim)verdiği enerji iki dakika sürdüğü gibi hiç olmamasına ramen beş dakika içinde uyku yapmıştır. (bkz: allah belanızı versin mk) *