bugün
- rica etsem beni linçler misiniz14
- sürü zekası7
- ellerim bos gonlum hos28
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- silver ile evlenecek erkek40
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- bik bik nedir niye bu kadar sevilesidir9
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın6
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar7
- avukat sevgili8
- imparatorice olmak ister miydiniz7
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- yazarların şu an dinlediği şarkılar5
- teomancalmasur5
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir9
- sözlüğün toplam zekası6
- sözlükte tartışma kaybetmeme taktikleri5
- silik yemek5
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- bilim ve din üzerine düşünceler3
- sözlükte yapılacak en büyük hata3
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- üzdüğüm herkesten özür dilerim3
- technical debt3
- ruhun bir bedenden diğerine geçmesi2
- sırplarda dusan isminin yaygın olması3
- sarhoş olmak3
- katatespizartmasi16
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- sözlük yazarlarının bıyıkları3
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum9
- korkunçlu cinli roman yazmak5
- tuzlu kahve dizisi7
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- motordan düşmek6
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- uludağ sözlükte günü kavga etmeden bitirmek3
- ortama girince herkesin susması11
- özel mesaj ifşası5
- pitbull3
- aşk-ı memnu2
- parayla saadet olması18
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- yüzüklerin efendisi4
- eksi karmalı kadın yazar3
- masonların kurduğu abd4
- sarapci koala61
güzel bir filmdir. gerilimi iliklerinize kadar hissetmeniz mümkündür. ayrıca insanın sevdiğini ya da tanıdığını gözünü kırpmadan öldürmesi gerektiği bazı durumlarda hayrete sokar bünyeyi. tabi ki film içinde.
zombimsi enfektelerin ölümüne depar attığı film. ağır hareket eden ama sürü hâlinde dolaşan zombi sürülerine alternatif olarak düşünülmüş, çok da iyi yapılmış.
2002 yapımı 113 dakikalık dram/korku filmi, ama daha çok gerilimdir bana göre. Yönetmenliğini danny boyle, senaristliğini alex garland yapmıştır. Film 9 ödül almıştır. Baş rolünü cillian murphy canlandırmıştır, çok da şahane oynamıştır. 7.6 imdb puanına sahip. 8 milyon dolar bütçe ile çekilip, 45 milyon hasılat yapmıştır görsel
Çekim açıları ve soundtrack'leri inanılmaz güzel, bu tip filmler ilgimi çekmese de jim(chillian murphy) hatrına izlemiştim. Bir çok film ve diziye öncü olmuştur, the walking dead dizisinde izlerini görmek mümkün.
Filmin sonu tartışmalara yol açtığı için alternatif bir son daha çekilmiş, yalnız o da pek başarılı sayılmaz. Bazı tutarsızlıklarına rağmen güzel filmdir ama sonu gerçekten çok kötü. Bu film bilinenin aksine zombi filmi değil, virüs/salgın temalıdır.
Çekim açıları ve soundtrack'leri inanılmaz güzel, bu tip filmler ilgimi çekmese de jim(chillian murphy) hatrına izlemiştim. Bir çok film ve diziye öncü olmuştur, the walking dead dizisinde izlerini görmek mümkün.
Filmin sonu tartışmalara yol açtığı için alternatif bir son daha çekilmiş, yalnız o da pek başarılı sayılmaz. Bazı tutarsızlıklarına rağmen güzel filmdir ama sonu gerçekten çok kötü. Bu film bilinenin aksine zombi filmi değil, virüs/salgın temalıdır.
Filmdeki infected yani virüse yakalanmışlar, zombiler gibi insan beyni yemez. ölü değildirler, bu yüzden hızlı koşarlar ve çok öfkelidirler. Rage(öfke) virüsü 15 saniyede canlıyı enfekte eder, enfekte olmuş kişiler diğer insanları sadece ısırır veya üzerine kan kusar. insan eti/organları ile beslenmedikleri için, günler sonra açlıktan ölürler.
ilk entrymde de belirttiğim gibi, zombi filmi değildir. Bu yüzden açıklama gereği duydum, buna rağmen zombi filmi diyen var. Hayır yani, filmi nerenizle izliyorsunuz anlamıyorum ki!
ilk entrymde de belirttiğim gibi, zombi filmi değildir. Bu yüzden açıklama gereği duydum, buna rağmen zombi filmi diyen var. Hayır yani, filmi nerenizle izliyorsunuz anlamıyorum ki!
mükemmel bir müziğe sahip.
bugüne kadar daha iyisini görmedim desem çok mu abartırım diyorum ama en azından kesinlikle ilk beşte.
filmi değil, müziği.
film de 7 alır amma.
bugüne kadar daha iyisini görmedim desem çok mu abartırım diyorum ama en azından kesinlikle ilk beşte.
filmi değil, müziği.
film de 7 alır amma.
müthiş bir filmdir, izlemeye değer. devamı olan 28 weeks later'de fena değil.
sadece müziğiyle bile diğer zombi filmlerine on basar.
türkçesi: yirmisekiz günler sonra
fazla bir filmdir. ilk izlediğimde o müziğin etkisi epey sürmüştü.
Zombi filmi değildir, biz bunları şu entry ile anlattık sayın yazarlar (#34504161) artık zombi filmi deyip durmayın.
türünün en iyilerinden olan 2002 yapımı gerilim - korku filmi.
benzerleri için;
(bkz: 28 weeks later)
(bkz: 30 days of night)
benzerleri için;
(bkz: 28 weeks later)
(bkz: 30 days of night)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar