bugün
- buddy dude21
- deliliğin tedavisi6
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek9
- 2026 dünya kupası4
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- ezan sesinin gittikçe rahatsız etmesi4
- gocu29
- karşı cinste hayran olunan özellik11
- deyyus u ekber4
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı3
- evlenmeyi başaramamış kadın12
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- güzel kızların isimleri3
- sözlüğün amacı3
- sueda uluca5
- selenoid valfin ne olduğunu bilen kız3
- milli maçı izlemeyen erkek22
- kenan yıldız3
- sevgilisine ayı diyen kız6
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı5
- git commit mesajlarında duygu durumu2
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- hilal yelekçi3
- iremga ve mokv'yi özlemek4
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum5
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- almanya 7 curaçao 13
- curaçao4
- arda güler8
- bardağı taşıran son damla7
- evlenmemeyi başarı olarak görmek3
- elmas bey birader bay bey biraderdir4
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- leyla cengiz beauty'nin 4000 tl kaporaya çökmesi3
- türkiye a milli futbol takımı3
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- zion suzuki2
- ertan özyiğiti uzaylılar kaçırsaydı3
- kadınlar neyden hoşlanır10
- vincenzo montella9
- avustralya9
- bugün hollanda japonya maçı saat 23 te trt 1 de2
- kemal kılıçdaroğlu15
- ilk ev hapsi bilekliğim4
- naylon çorap fetişi2
- başıboş köpek sorunu4
- trt 12
- en iyi antidepresan19
21.yüzyıldaki hiçbir sene yine de 2020 kadar saçma sapan ve boktan olamaz.
bütün seneler için demiyorum çünkü hiçbir sene i ve ii. dünya savaşlarının olduğu, atom bombasının patladığı seneler kadar saçma sapan ve boktan olamaz.
en azından bu sene kapanma, sokağa çıkma yasağı yok.
çocuğundan yaşlısına kadar herkesin psikolojisini bozdular bu süreçte.
birileri küresel otokrasi ve diktatörlük kurmak için, dünya nüfusunu azaltmak için biyolojik görünmez silah da geliştirme emri vermiş olabilir laboratuvarda.
ama ekonomi zaten boktandı, daha da boktan hale geldi.
sebebi de bu 90 yaşındaki kişinin %2 ölme ihtimali yüzünden tüm dünyanın, toplumun, devletlerin, medyanın kafayı yemesi ve kapanmalar, sokağa çıkma yasakları, işyerlerinin kapanması, kazanılamayan kazançlar ve bunun getirdiği ekonomik kriz, telafi için mecburi zamlar, ama bu dönemde dolar euro artmadı, tl değer kaybetti. normalde 7 lira vermen gereken kahvaltıya artık 70 lira veriyorsun bu sayede.
bütün seneler için demiyorum çünkü hiçbir sene i ve ii. dünya savaşlarının olduğu, atom bombasının patladığı seneler kadar saçma sapan ve boktan olamaz.
en azından bu sene kapanma, sokağa çıkma yasağı yok.
çocuğundan yaşlısına kadar herkesin psikolojisini bozdular bu süreçte.
birileri küresel otokrasi ve diktatörlük kurmak için, dünya nüfusunu azaltmak için biyolojik görünmez silah da geliştirme emri vermiş olabilir laboratuvarda.
ama ekonomi zaten boktandı, daha da boktan hale geldi.
sebebi de bu 90 yaşındaki kişinin %2 ölme ihtimali yüzünden tüm dünyanın, toplumun, devletlerin, medyanın kafayı yemesi ve kapanmalar, sokağa çıkma yasakları, işyerlerinin kapanması, kazanılamayan kazançlar ve bunun getirdiği ekonomik kriz, telafi için mecburi zamlar, ama bu dönemde dolar euro artmadı, tl değer kaybetti. normalde 7 lira vermen gereken kahvaltıya artık 70 lira veriyorsun bu sayede.
lanetli bir yıl.
2019'dan sonra bir kez daha istanbul'a gittiğim yıldı.
mucizeler yılı gibi sanki.
mucizeler senesi.
çok çabuk geçmiş olan yıl. daha dün ozan doğulu'nun yılbaşı konseri vardı. pendik'teki avm'ye gitmiştim. konserden demirden atlayarak çıkmıştım şimdi yıl bitiyor. 2020'den sonrası çok çabuk geçiyor.
2021 gibi hızla geçiyor.
zaman yavaşlamış gibi.
kötüsüyle kötüsüyle genel olarak kötü bir yıldı.
bu yıl aklımda kalan en önemli olay cüneyt arkın'ın hayatını kaybetmesidir. çok sönük geçen bir yıl oldu.
çok çabuk geçen bir yıl oldu. daha beşiktaş meydanında konser vardı, demirlerden geçmiştim, 11 ay olmuş.
2021 gibi hızla geçiyor. Bunu yazalı 31 gün olmuş
Hızlı geçtiği konusunda beynimi bulandırmış beni şoka uğratmıştır.
Hızlı geçtiği konusunda beynimi bulandırmış beni şoka uğratmıştır.
içinde bulunduğunuz bitmek üzere olan sene.
2019-2020 sonrası arada kaldım zaman algıma yediremediğim yıllar gibi oldu.
2021 olurken hiçbir yerden ses olduğunu hatırlamıyorum bile aşı dışında çok arada bir yıl gibiydi.3 ayı sonra 2021 yokmuş gibi yani 2021 yalanmış gibi 2022 geldi falan.2022 bitmese de olurdu farketmezdi benim için.2023 hatırlanır belki daha sevinilcek mi bilmiyorum,bana ucube yıl gibi geliyor hayırlı gözükmüyor.2018 den sonra bir seçim daha gibi işte aynı monotonluk 23 ile devam edecek sanki.
2021 olurken hiçbir yerden ses olduğunu hatırlamıyorum bile aşı dışında çok arada bir yıl gibiydi.3 ayı sonra 2021 yokmuş gibi yani 2021 yalanmış gibi 2022 geldi falan.2022 bitmese de olurdu farketmezdi benim için.2023 hatırlanır belki daha sevinilcek mi bilmiyorum,bana ucube yıl gibi geliyor hayırlı gözükmüyor.2018 den sonra bir seçim daha gibi işte aynı monotonluk 23 ile devam edecek sanki.
bitmek üzere olan yıldır. tabii ki yalan değildir. her yıl gibi bu yıl da bitmiştir. koskoca bir yıldır.
galatasaray'ın lider olarak bitirdiği yıl.
Bence çok aranacak yıl.
Yani 31 Aralık 1 ocak arası ülkemizin level atlayacağını düşünmüyorum.
Yani 31 Aralık 1 ocak arası ülkemizin level atlayacağını düşünmüyorum.
Bugün son günü.
iyisiyle kötüsüyle bitiyor.
Son gününü nöbet ile bitireceğim yıl. Olumsuzlukları merkeze almak istemiyorum. Çok güzel anılar biriktirdim. Her biri ayrı güzel ve özeldi. Yaşadık ve bitti. Belki son ayları çok sancılı geçti fakat yinede neticede bitti. Umarım yeni yıl tüm insanlık için iyiliğe ve güzelliğe dair şekillenir.
Herkese ve her şeye rağmen evet, bu yılda bitti.
Herkese ve her şeye rağmen evet, bu yılda bitti.
Hoşça kal sevmiştim seni.
2019 a önceden üzüldüğüm gibi buna da
üzüldüm biraz.Uzatmalara alabilseydik iyi di.
2019 a önceden üzüldüğüm gibi buna da
üzüldüm biraz.Uzatmalara alabilseydik iyi di.
Türkiye'de yaşıyorsanız yılın iyi geçme ihtimali çok düşük zaten fazla beklenti içinde olmayın. 2022 de gayet boktandı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar