bugün

tecavüz suçluları dışında olanların faydalanacağı af.
bu çıkartılacak 2018 genel affıyla ilgili hukukçuların dikkat çekici açıklamaları var. bazıları dehşet ve çok çarpıcı. Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu bunlardan biri. demiştir ki; ""Adam öldürenler, tecavüzcüler, belki uyuşturucu imal edenler, Türkiye'ye sokanlar da kapsam içine girebilir." bu nasıl olur demeyin. bence açıklamalarını okumakta fayda var.

--spoiler--
Feyzioğlu'ndan 'af' açıklaması!

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, MHP'nin TBMM'ye sunduğu af teklifinin kapsamının genişleyebileceği uyarısında bulunarak, "Adam öldürenler, tecavüzcüler, belki uyuşturucu imal edenler, Türkiye'ye sokanlar da kapsam içine girebilir." dedi

https://www.msn.com/tr-tr...c5p5&ocid=mailsignout

--spoiler--

görsel
Genel değil infaz affıdır.

(bkz: MHP nin getirdiği teklif genel af mı infaz affı mı)
genel olsa herkes çıktı bu hayvanlarda çıktı diyeceğim ama direk uyuşturucu satıcısı, kiralık katil, mafya, adam öldürme, kaçırma, yaralama gibi suçlardan hüküm giyenlere yönelik olduğu için çıkartana ve çıkana lanet okuyacağım aftır.
mhp neyin ve kimin affını istiyor diye sormak isterim ben.

derdi nedir? hiç bir parti yok yere af istemez. kim bilir kimleri neyi ve kimi çıkarmak isterken yüzbinlerce insanı dışarı salacaklar.

çok pis kokular var iktidar stepnesinde.
büyüklerimizin üzerinde iyi çalışması gerek aftır.

ben, cahil bir adamım ama sadece birilerinin yerine koyuyorum kendimi.

oğluma uyuşturucu satan bir adamın affı ya da lehine ceza indirimi kusura bakmayın benim de rızamı gerektirir.

oğlumu koruyamamak devletin olduğu kadar benim de suçumdur ama burada en suçlu uyuşturucu satan kansızdır. kamu düzeni, asayiş falan tamam. ama suçun direkt mağduru benimi benim oğlum.

devlet faillerinkini olduğu kadar, mağdurların hukukunu da gözetecektir diye düşünüyorum.
maksat çakıcıyı çıkarmaksa delikanlı gibi çıkıp cumhurbaşkanına desin ki özel af bu adama. yani bir çakıcı için dünya kadar iti uğursuzu niye başımıza bela ediyorsunuz. daha bugün oturduğumuz semtte iki kişi öldü silahla. yuh artık ya.
Sırf seçimler yaklaşıyor diye idam kararlarından nerelere gelindi. Tecavüzcü kesimden tutun da uyuşturucu tayfasına kadar herkes çıkarılacak. Yine yapacaklar. Allah sonumuzu hayır eylesin.
gerçekleşmemesi gereken aftır. ama gerçekleşirse alaattin çakıcının neler yapacağını elime çekirdek ve kolamı alıp merakla izleyeceğim. narcos tadında günler bizi bekliyor.
böyle bir af gelirse yurdumuza güzel bir suçlu göçü yaşanacaktır. adli suçlardan yurt dışına kaçan bir çok vatandaş tekrar memleketlerine dönecektir. zaten şuan dışarıda ki suçlular yetmiyormuş gibi birde içeride ki suçluları da çıkarıp memleketi iyice yaşanmaz hale getirecekler.