bugün

2017 2018 şampiyonu Galatasaray diye bilmek umuduyla bur da kalsın bu.
tıpkı 2011-2012 deki gibi başarıya aç bir kadro kurulduğu taktirde kesinlikle galatasaraydir...
Öncelikle şunu yazayım fb bu kaleyle ve hücumla şampiyonluk kovalayamaz.
Galatasaray'ın son 6 şampiyonluğunda Fb 2. Olmuş. Bu oyunla Fb nin 2. Olma ihtimali olmadığına göre gs şampiyon olamaz.
Ts ne zaman şampiyonluğa oynasa rakibi hep fb oluyor fb kötü olduğuna göre ts nin yarışacağı takım olmadığından ts da şampiyon olamaz.
Beşiktaşın son 5 şampiyoluğunda 5 farklı takım 2. Olmuş. Yani beşiktaşın şampiyon olması için ts, gs, sivas, fb ve başakşehir harici bir takımın 2. Olması gerekiyor. Ben de buna pek ihtimal veremiyorum. Ama %1lik ihtimal gerçekleşir de konya/antalya/kasımpaşa dan biri 2. olur ise beşiktaş şampiyon diyebiliriz.
Başakşehir sezonu zorlu takımlarla erken açtığı ve hem avrupa hem ligi kaldıramayacaklarını düşündüğüm için şampiyon olamazlar diyorum.
Kısaca özetlersem yazdıklarımı: 2009/2010 sezonuna benzer bir sezon yaşanabilir. Yani 25. Haftada bile 4-5 takımın şampiyonluk iddası olduğu bir sezon. Şampiyonun puanı 75i geçmez. Beşiktaş ı 1 adım önde görüyorum. Ama bir sürpriz de yaşanabilir.
edit: 4 senedir sözlükteyim. ilk kez fazla eksi aldığım için mutluyum. Yazdıklarım fb lileri ve gs lileri rahatsız ediyorsa güzel yazmışım demektir. 2009-10 Sezonuna gs 6 galibiyetle başlamış.
25. hafta editi: kalan 9 haftada lider Galatasaray 7g 1b 1m alırsa puanı 75 olacak. yani tahmin ettiğim gibi şampiyonun puanı 75i geçmeyecek. öte yandan 47 puanlı Fenerbahçe galatasarayı evinde yenip puan farkını 3e indirmenin hesaplarını yapıyor. yani hala 4 takımın şampiyonluk iddaası devam ediyor. 25. hafta sonundaki tahminlerim doğru çıktı darısı 34. haftaya.
Edit: yürüttüğüm mantık doğru, tahminim yanlış çıktı. GS sadece FB 2. Olursa şampiyon olur yazmışım, aynen öyle oldu. O değilde FB bu futbolla nasıl şampiyonun 3 puan gerisinde 2. Oldu?
galatasaray'ın şampiyon olacağı sezondur.
Sezon sonu puan durumu;

1-galatasaray
2-fenerbahçe
3-başakşehir
4-benayoun
5-gerrard
6-babel
7-babel
8-crouch
şampiyon belli 2. kim olacak onu merak ediyorum...

feghoulisporluyum..
13 entry girilmiş kimse türkiye'nin en büyük spor kulübünü yazmamış amk, neyse. bizimde olayımız bu zaten, tersten saplarız.

fenerbahçe.
ne yazık ki büyük ihtimalle manchester city olacaktır.
galatasaray.
Galatasaray olabilir.
sarı civcivlerin görece kolay fikstüre rağmen berbat formu ve aykut faktörü, şirazeyi iyice kaçıran taktik dehası çakma filozof önderliğindeki tüysüz kartalın saçma maçlardaki puan kayıpları ve ilk 9 sıradaki 6 takımla henüz oynayacak olması dikkate alındığında şanlı galatasaray'ımıza ait olacağını en kör futbol severlerin bile şimdiden göreceği ünvan.
Beşiktaş'ım oley.
şanlı beşiktaştır. göreceksiniz sezon sonunda hepinizin tasmasını nasıl geçiricez. çektik tineri s*ktik renklileri diye bağırdığımızda evlerinizden dışarı çıkamayacaksınız ezolar.
Galatasaray söke söke alır.
Boğazda tekneler ile kutlama yapacaktır. Şüphesiz balikesirli bekliyor.
(bkz: beşiktaş)

galatasaray önce derbilerden puan alsın da sonra şampiyon olsun.

bu sene farklı, derbilerde yenilsem de küçük maçları alır şampiyon olurum kafası iflas etti.

fenerbahçe, galatasaray, başak ve beşiktaş'ın aralarında oynayacağı maçlar hayatî.
Bu sene en güçlü aday yine beşiktaşTIR. Son haftalara kadar çekişme devam eder. Biz olamazsak da birileri "o kadar para harcadık amk" diye başakşehiri şampiyon yapabilir.
% 80 ihtimal Beşiktaş.
bilemiyorum altan bilemiyorum
günlerdir bunu düşünüp hesap kitap yapıyorum ya, hesaplarıma göre en az 74 puanla galatasaray sezonu kapatır, tabii bu arada rakipler ne yapar bilemiyorum, o değil o kasımpaşa maçını almalıydık..
ciddi hakem hataları olmazsa galatasaray olacaktır. bir kere, beşiktaş' ın şampiyon olmasını artık istemiyorum. çünkü beşiktaş taraftarı çok havalandı. kendilerini diğer takımların üstünde görmeye başladı. bu çok can sıkıyor artık.
fatih terim' in başında olduğu galatasaray, ciddi hakem hataları olmazsa, fenerbahçe dışında hiçbir takıma kaybetmez. yeter ki kadro eksik kalmasın. telekom arena' da beşiktaş' a da başakşehir' e de kazanacak güçteyiz.
sözün özü, beşiktaş şampiyon olmasın da kim olursa olsun. gerçekten de çok şımardılar çünkü.

edit: bu düşüncemin arkasındayım.
Beşiktaş olacaktir.
2017-2018 sezonunda galatasaray yada başakşehir olur bence.
Karabük'ün olmayacağı kesin.
http://gss.gs/KTv.jpg
http://gss.gs/aye.jpg
http://gss.gs/OdV.jpg
http://gss.gs/Edm.jpg

şampiyonun kim olduğunu söylemeye gerek yok aslında.
herkes rüyadan uyansın. şampiyon olmak için çok şerefliler de uyanabilir.
sıkıntı yok !

edit : şimdi de arazi karşılığı diye bok atıyorlar. hiç bitmeyecek kuyruk acınız.
arazi karşılığında alınmıştır.