bugün

Muhtemelen sınav formatı dışında olacak sınavdır.
lys korku serisinin 2015 yapımlısı.girmeden önce 6,5 atıyo olucaz tabi.
giricez bakalım. hayırlısı.
(bkz: başlık taşıma)
Girmek sorunda kalmamayı umduğum sınavdır.
2014 lysden daha zor olacak olan sınavdır hersene bi kolay bi zor gittiği için bu zor olacaktır.
Herkese girecek olan bu sınav, umarım sisteminde götüne girer. Soruları hazırlayan ibnelerinde götüne girer umarım 2013 lys sine girmiş biri olarak o integral sorularını 1 dk da yapmak imkansızdır amk 15 dk uğraştım anca çözMüştüm. Neyse bre gireceklere Allah yardım etsin, gönlünüzce olur umarım.
çok zorlamamasını ümit ettiğim sınav. herkesi hedefine ulaştıran bi sınav olur umarım.
Ygs den sonra hiç umursamadığım sınavdır, muhtemelen bir yerede göremeyeceğim ve mutluyum.
3. senemde kol gibi girecek olmasına rağmen siklemediğim sınavdır.
seneye panpa.
Zordu zor.
açıklandı diyeni sikerim. peşin peşin söyleyeyim.
Aciklanmisfjlgda. Ulan hatırlattığın iyi oldu şimdi değil de gündüz biraz trollemek lazım buraları.
açıklanmıştır.hayırlı olsundur.
sizin amınıza koyyum.
açıklandı diyen herkesi eşşekler atlar zürafalar s.sin lan.
açıklandı diyenleri beddualarımla coşturduğum sınav.
An itibariyle ÖSYM'nin web sitesinde sonuçları açıklanan sınav.
Milleti oyalıyorlar, her kafadan bir ses çıkıyor. Hatalı soru işi falan değil bu ama hadi hayırlısı. insan şüphelenmeden edemiyor vardır yine bir dertleri.
Açıklanmış olan Sınavdır. TS den 218 k yaparak ortalama bir üniversiteye yerleşeceğim olan sınav.
Birincileri ağırlıklı olarak Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliğini/ Endüstri Mühendisliği'ni, Boğaziçi Uluslararası ilişkileri (öhöm), Koç-Bilkent-Galatasaray Hukuk istiyormuş. Hadi hayırlısı.

Bir tanesi de tıp diye tutturmuş.
Sözlüklerde tırım tırım istediğin bölümü okuyup bilgi verecek adam aratan, etrafa olsun bi sene daha bekleriz optimistliğinde baktıran sınav.
© copyright 2005 - 2026