leeds o yıllarda fırtına gibi esen bir takımdı. ertesi yıl beşiktaşı 6-0 yendiler ve şampiyonlar liginde yarı finale çıktılar.

troller de leeds kasımpaşa gibiydi diyor hahah
27 DERECE MASON LOCASININ YÖNETiMi TÜRKiYEDE Bi UEFA KUPASI YOK ONUDA GAYSARAYA VERELiM ANLAŞMALI YÖNTEMiYLE ŞiKE HiLE YOLUYLA CiNCONA VERiLMESi DURUMUDUR. EVET..
‘namağlup’ şampiyonu galatasaray.
kupa alındığı zaman doğan çocuklar 19 yaşına girdi, evlenseler çocukları olur.
Hahaha ulan alay edenler de zannedersin barcelonalı amk.
Götü pokli fener beşiktaş taraftarına bak sen hele.
Daha iyisini yapın tebrik edelim elinizden ayağınızdan tutan mı var ezik herifler.
Bükemwdiğin eli öpeceksin..

Nankör...

Dağa iyisi yapılana kadar en iyisi bu.

ilklerin takımıdır galatasaray.

Denyo balına demiş..

Arsenalin elinden kupa al arkasına reali bitirip süper kupa al..

Ergenin biri balına desin...

Yazık.
4 yıl üst üste şampiyonluğumuzu uefa kupasıyla taçlandırdık,ardından 3 ay sonra ise ağustos ayında şampiyonlar ligi şampiyonu real madrid'i yenip süper kupayı aldık...

2000 yılının ağustos ayında dünyanın 1 numaralı takımı olduk.

şampiyonlar ligi gruplarında eşleşip oynadığımız milan'ı anlatmaya gerek var mı ? chelsea'yi anlatmaya gerek var mı ? hiç unutmam tore andre flo diye norveçli forvetleri vardı, hertha berlin'i anlatmaya gerek var mı ? grup lideri hertha berlin'e almanya da 4 gol atıp geldik..

italyan bologna'yı eledik, 2 yıl önce şampiyonlar ligini kaldırmış borussia dortmund'u eledik,mallorca'yı eledik,bana göre tarihimizin en iyi maçlarından olan leeds maçları sonu leeds united'ı eledik,bi yıl sonra leeds şampiyonlar liginde yarı final oynadı..

mallar bilmez, rio ferdinand leeds de yedek kulübesindeydi..harry kewell'ı anlatmaya gerek yok,jonathan woodgate sonra real madrid'e transfer oldu,bridges diye ayakları çok iyi olan müthiş bi golcüleri vardı..

ve arsenal maçı.. henry'e,petit'ye overmars'a, adams'a, seaman'a, dennis bergkamp'a karşı taffarel'imizle bülenti'mizle popescu'muzla ümit'imizle hagi'mizle kral hakan şükür'ümüzle aslanlar gibi mücadele edip namağlup olarak uefa kupasını kazanarak türk futbol tarihinin en büyük başarısını elde ettik..

sonrası mı ? sonrasını biliyorsunuz casillas'lı carlos'lu figo'lu raul'lu real madrid'i yenip süper kupayı kazandık, milli takımımız 10-12 galatasaraylı sayesinde gitti dünya 3.sü oldu...

açın; bugün bi kez daha şöyle bi izleyin o maçları, tarihimizin en iyi takımıyla bir kez daha gurur duyalım...
o zaman doğan çocuklar 2 yıldır araba kullanıyo.
görsel
namağlup alınan şampiyonluktur.
kuşların kıskandığı şampiyonluk.
zannımca truvanın rövanşının alındığı, doğu-batı kutuplaşmasının doğduğu andan itibaren doğunun batıya karşı kazandığı en önemli zaferlerden biridir.
şimdilik köpeklerin maskarası olmuştur. düzelir.
-3 averaj ile ligin 11. sırasında helal sana uefa şampiyonu *
--spoiler--
ey galatasaray'ın 2000 ruhu! geldiysen iki kere üst üste yenilmeyin. hadi be bi gel, sonra gidersin,bak herkes üzülüyor.
--spoiler--
galatasaray taraftarından çok fenerlilerin diline pelesenk olmuş takımın başarısıdır. galatasaraylılar bunlar kadar konuşmaz.
her gece uefa kupasını ruyasında görme ümidiyle uyuyan fenerbahçelinin onu ruyasında bile görememesidir çünkü ona o kadar uzaktır ki hayallerinde bile yeri yoktur. işte biz bunları canlı canlı yaşamış bizzat hissetmiş bir takımın taraftarıyız. ama siz bunları anlayamayacak kadar küçüksünüz durumu.
hala 17 mayıs 2000 tarihindeki galatasaray-arsenal maçı kısa görüntülerini defalarca izleyip duygulanan hatta avrupa takımı olduklarını iddia eden acınası haldeki galatasaraylılar tanıyorum.
ne zaman kendi aralarında 10 sene önceki maçı konuşmaya başlasalar ne zaman mazide yaşadıklarını görsem, içine düştükleri durumun ne kadar içler acısı olduğunu farkedememeleri acaba fenerbahçe tek büyük mü? sorusunu sorgulamaya vesile olur kendi içimde.
bu ünvanı hep fenerbahçe taraftarları hatırlatıyor arkadaş. kaç yıldır lafını etmem başka takım taraftarı ile konuşurken, adam gelir "iyiki bir uefa kupanız var" der. ulan ben demedim sen diyorsun? kompleks yapmış herhalde, unutamıyor. arkadaş biz bile unuttuk artık, siz de geçin artık o mevzuyu, sinirlerinize yazık. galatasaray battı 2 yıldır ağlayanı yok, keyfinize bakın.
türkiyedeki bir futbolseverin başına gelebilecek en güzel şeylerden biridir. ister fenerli ister beşiktaşlı ister başka takımlı olsun, futboldan gerçekten anlıyor ve zevk alıyorsa bu duruma sevinmemesine şaşırırım.
tarafsız bir avrupa maçında bile maç boyunca hangi takıma ısındıysan onun kazanmasına mutlu oluyorsun ki bu bir türk takımı olmuşsa, koskoca uefa kupasını kazanmışsa çok daha mutlu olunması gerekir diye düşünüyorum. tabi bu mutlulukta galatasaray kulübünün bu başarıyı sadece kendi kulübüyle ve taraftarıyla değil tüm türkiyeyle paylaşmış olması noktası önemlidir.
bir not: beşiktaşlıyım.
her başarısızlıkta arkasına sığınılan temcit pilavı.
küçük takımın büyük başarısıdır. bir de büyük başarılar yaşayamamış küçük takımlar vardır, onlar da utanmadan yorum yaparlar.
Beşiktaş taraftarı bir Türk olarak, futbola ilgilenen yabancı arkadaşlarıma gururla söylediğim şey.
önümüzdeki 15. yıl, 20. yıl, 25. yıl ve 30. yıl kutlamaları ve anmaları her daim yapılacaktır. devam eder bu böyle.
insanlığı usandırmı$ bir ba$arıdır. nitekim çeneleri bu nedenle çok dü$ük olur galatasaraylıların. görende her yıl $ampiyonlar liginde ilk 16 ya sürekli giriyorlar sanır. ayrıca küçük takımın bir tesadüfi ba$arısıdır.
galatasarayın bütün dünya'da tanınmasını sağlayan başarılarından biridir. diğerleri sayısız avrupa kupası (uefa kupası haricinde) başarıları, uzun yıllar öncesine dayanan kültürü vs.'dir.
edt : birileri kıskanmış! ehehe!