roberto baggio'nun dünya kupası finalinde penaltıyı üstten dışarı atıp brezilya'nın kupa almasına sebep olduğu zamanlardı...
türkiye için kötü bir yıldı. küçüktüm tabi o zamanlar, ama doların iki katına çıktığını hatırlıyorum. bir de teleon kanalından tahtakaleyi izliyordum.
roberto baggio aklıma gelir zira 94 denince aklıma. dünya kupası finalinde penaltı kaçırmıştı ve brezilya şampiyon olmuştu. *
31 aralık 1993 ile 1 ocak 1995 arasında kalan tarih.
euronymous'un olumunun uzerine, mayhem'in de mysteriis dom sathanas albumunu cikardigi yildir.
amerika'da düzenlenen dünya kupasında normal süresi ve uzatmaları 0-0 biten final maçında, penaltılar ile italya'yı 3-2 yenen Brezilya'nın 4. şampiyonluğunu kazandığı yıldır.
kurt cobain'in gerçek rockçılar 27'sinde ölür teorisinin oluşmasına katkı yapar şekilde öldüğü tarih.
Yaş 12, tansu çiller, askerlik 15 aydan 18'e, 6'dan 8'e tekrar. bosna hersek, refah parisi, aziz ve muhterem din kardeşlerim, tokat, 5 Nisan, devalüasyon, hani bacımızdın, bacısı insanı s.ker mi? ergun göknel, bankalar, hortumlayın ulan bizi. halil mutlu, naim süleymanoğlu, muhacırlar neden bu kadar başarılı olur halterde, güreşte, kurt kobain intihar eder, senna ölür
© copyright 2005 - 2026