bugün
- kızına eşine bikini giydiren aile reisi7
- deli1i6
- diamond bosphoruss birader4
- barış alper yılmaz6
- nihoş4
- deliliğin tedavisi10
- montellanın santrafor oynatmama sebebi3
- hoşlanılan kızın 550'yi 2'ye bölünce 225 bulması2
- evlenmeyi başaramamış kadın14
- diamond bosphoruss denen yazar17
- güzel kızların isimleri5
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- aktroller5
- zeki ve bilge insanların dövme yaptırmaması3
- buddy dude22
- 1 yıl içinde tanışıp evlenip boşanmak2
- arkadaşını çalmak2
- iran milli takımı'na los angeles ta protesto3
- tunus4
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek10
- antalyada öğretmen cinayeti2
- pazar pazar sabahın köründe yenilmek2
- türkiye a milli futbol takımı4
- gocu29
- ona bir şey söyle15
- suca suruklenen cocuk5
- milli maçı izlemeyen erkek22
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı5
- yapay zeka asistanlarının samimiyet seviyesi4
- karşı cinste hayran olunan özellik10
- şenol güneş2
- 15 haziran 2026 isveç tunus maçı2
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- kızları etkileme taktikleri4
- 2026 dünya kupası5
- deyyus u ekber5
- avustralya10
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı4
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- sevgilisine ayı diyen kız6
- chp'nin hali ne olacak58
- türkiye13
- bardağı taşıran son damla7
- 15 haziran 2026 fildişi sahili ekvador maçı2
- ezan sesinin gittikçe rahatsız etmesi4
- sevgili olmayalım ama arkadaş kalalım saçmalığı3
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- kadınlar neyden hoşlanır10
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
kapital karl'ın moderatör sikmek başlığını açtıktan sonra aldığı çaylaklık cezasının gün sayısı. 120 gün= 4 ay.
Lisedeyken okul olarak gidip okul olarak ağladığımız aşırı duygu yüklü filmdir. Çocukların özverisi ve cesareti insanı derinden etkilemektedir.izlemeyenlere şiddetle tavsiye edilesi film.
yaşanan gerçekler 100 yıl sonra filme aktarılmış...
kürtçüsü, ermenicisi, ab'cisi, abd'cisi, kısaca bölücü hainler...
yaşayan gerzekler 100 yıl sonra buraya aktarılmış.
peşin edit: eksiler yağacak burada.
kürtçüsü, ermenicisi, ab'cisi, abd'cisi, kısaca bölücü hainler...
yaşayan gerzekler 100 yıl sonra buraya aktarılmış.
peşin edit: eksiler yağacak burada.
bugün 20.11.2010
20 20 10 u topla 50, 1+1 2 eder.
50x2 100.
elde var yüüüz.
şimdi baştaki 20yle 100ü topla 120!
120 kutlu olsun!
20 20 10 u topla 50, 1+1 2 eder.
50x2 100.
elde var yüüüz.
şimdi baştaki 20yle 100ü topla 120!
120 kutlu olsun!
gerçekten çok güzel bir film.tekrar tekrar izlense sıkmaz.ayrıca filmdeki şu şiirde
oldukça güzeldir.
https://www.youtube.com/watch?v=X85FSVDHiMo
oldukça güzeldir.
https://www.youtube.com/watch?v=X85FSVDHiMo
kurtuluş savaşı sırasında erzurumun kurtuluşu için gönüllü 120 çocuk cephane götürme için yolculuğa çıkar ve dönüşte soğuk hava-tipi yüzünden birçoğu donarak şehit olur.
büyük beklentiler içinde izlediğim, sığ ve yavan anlatımı sonucu bende hayal kırıklığı hasıl eylemiş film.
tarihimizin hangi karesini alırsanız alın, başarılı bir film olacağının ispatı olan filmdir.
bugünlerde tekrar vizyona girmesini istediğim filmdir.o toprakların bizim topraklarımız olduğunu unutanlara belki ufak bir hatırlatma yapar.
bu entry nin numarasıdır ayrıca.
filmin en duygusal sahnesi kesinlikle budur.
https://www.youtube.com/watch?v=Dgv5_uyPDAg&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=Dgv5_uyPDAg&feature=related
tek başına izlemeyin. yarım saattir ağlıyorum.
adamı darmadağın eden, salya sümük ağlatan, eksiklerine rağmen en iyi türk filmlerinden bir tanesi. o malum sahne ne zaman gelse insanın gözleri doluyor.
https://www.youtube.com/watch?v=Dgv5_uyPDAg
https://www.youtube.com/watch?v=Dgv5_uyPDAg
bir eleştirmen gözüyle bakılacak olursa elbette çok ama çok eksikleri ve problemleri olan bir film. kopukluklar, olayların üstün körü geçişi, ana temaya geç varılması vs izleyiciyi bir yerde sıkıyor. ama...
bir vatansever olarak izlendiğinde yaşanmış bir olayı bizlere öğreten, tüyleri ürperten, ardı ardına sigaralar içirten, göz kırpmadan izlenilen harika bir film. duygusal sahnelerde yaşa başa bakmaksızın nefes gırtlakta kilitleniyor, yutkunamıyorunuz bile. gece gece izlediğimde o 'helal olsun' lafını kaç kere tekrarladım bilmiyorum. hele ki filmin sonunda şimdiki gençliği düşünerek o çocuklara sadece helal olsun demek neyi ifade eder ki?
siz var olduğunuz için biz varız. mekanınız cennet olsun...
bir vatansever olarak izlendiğinde yaşanmış bir olayı bizlere öğreten, tüyleri ürperten, ardı ardına sigaralar içirten, göz kırpmadan izlenilen harika bir film. duygusal sahnelerde yaşa başa bakmaksızın nefes gırtlakta kilitleniyor, yutkunamıyorunuz bile. gece gece izlediğimde o 'helal olsun' lafını kaç kere tekrarladım bilmiyorum. hele ki filmin sonunda şimdiki gençliği düşünerek o çocuklara sadece helal olsun demek neyi ifade eder ki?
siz var olduğunuz için biz varız. mekanınız cennet olsun...
120'sine birden kurban olunası çocuklardır.
Tam izlemesemde tüyleri tiker.
--spoiler--
dönüşte hayatta kalabilenler hastaneye yatırılıp tedavi altına alınmıştır, durumları da günlük olarak bir asker tarafından dışarıda toplanan yakınlarına duyuruluyor falanca oğlu falanca iyileşmekte ya da bir değişiklik yok diye. sonra yine bir isim okuyor asker, falanca oğlu falanca diye oradan yaşlı bir dede el kaldırıyor ''ben dedesi oluyorum babası yemende.'' diyor. asker, dedeye torununun ölüm haberini verince yaşlı adamcağız ''sen ne diyosun oğlum'' diye ağlayarak yere yıklıyor. büyük ihtimalle oğlu da dönemeyecek yemenden. insanı bugününden utandıran, hıçkırıklarla ağlatan bir sahneydi. şanlı tarihimizin en yiğitlerinden minik yavrularımızın ruhu şad olsun, allah hepsinden razı gelsin.
--spoiler--
dönüşte hayatta kalabilenler hastaneye yatırılıp tedavi altına alınmıştır, durumları da günlük olarak bir asker tarafından dışarıda toplanan yakınlarına duyuruluyor falanca oğlu falanca iyileşmekte ya da bir değişiklik yok diye. sonra yine bir isim okuyor asker, falanca oğlu falanca diye oradan yaşlı bir dede el kaldırıyor ''ben dedesi oluyorum babası yemende.'' diyor. asker, dedeye torununun ölüm haberini verince yaşlı adamcağız ''sen ne diyosun oğlum'' diye ağlayarak yere yıklıyor. büyük ihtimalle oğlu da dönemeyecek yemenden. insanı bugününden utandıran, hıçkırıklarla ağlatan bir sahneydi. şanlı tarihimizin en yiğitlerinden minik yavrularımızın ruhu şad olsun, allah hepsinden razı gelsin.
--spoiler--
Beş kuruş etmeyen bir Türk filmi.
Bir de doğal sayı.
Bir de doğal sayı.
120, 2008 yapımı Türk savaş filmi. Yönetmenliğini, senaryo ve yapımcılığını üstlenen ise Özhan Eren'dir. Film 15 Şubat 2008'de gösterime girmiştir. Çekimleri Van'da ve Safranbolu'da yapılmıştır. Izlenip izletilmesi gerekmektedir.
2 dakikadaki saniye sayısı.
bu gece kanal D'de 22.30'da yayınlanıyor. izlemeyenler kesinlikle kaçırmasın (gerçi kanal yöneticilerinin canı sıkıldı mı bu filmi koyuyor; iki üç hafta sonra da izleyebilirsiniz).
Çok kaliteli bir yapım, oynayanlar da çok samimi oynamışlar ki o duyguyu çok yoğun hissettiriyor. birinci dünya savaşı sırasında 120 çocuğun birliklere cephane taşımasını anlatır. Her izlendiğinde aynı tesiri hissettiren bir film. Ne zorluklarla kazanılmış bu vatan hakları ödenmez.
Güzel filmdi. Seviyorum tarihi dokusu olan filmleri.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar