bugün

entry'ler (12)

10 kasım da profil resmini atatürk yapmak

özneldir. kimse neden yaptın veya yapmadın diye sorgulayamaz. Ayrıca yapanların hepsi gerçekten kemalist olsaydı ülkemiz bu durumda olmazdı.

en iyi fasıl şarkıları

(bkz: gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar)
(bkz: seni ben ellerin olsun diyemi sevdim)

fasıl

(bkz: rakı)

rakı adabı

rakı dediğin yudum yudum çay gibi içilir zaten bu ikisi bu nedenle ince bellide içilmektedir. simit neyse çay için, peynir odur rakı için.

cepa alışveriş merkezi

bizim kampüsün karşısında olması sebebiyle sık sık uğradığım avm. mağaza çeşidi ve yemek bölümüyle ön plana çıksada , kentpark sineması gnctrkcll indirimiyle 3 liraya geldiği ve içine gömüldüğünüz deri koltukları sebebiyle cepanın sinemasını arkaplana atmıştır.

yılmaz özdil

her yazısı akp ye bir darbe indiren , hurriyet te kalan son kalalerden birisidir.
mutlaka okunası son yazıları;
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/15585336.asp
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/15569183.asp

acun medya

Tek özelliği yurtdışındaki program formatlarını türkiye ye getiren ilk kişi olmasıdır. *

120

Lisedeyken okul olarak gidip okul olarak ağladığımız aşırı duygu yüklü filmdir. Çocukların özverisi ve cesareti insanı derinden etkilemektedir.izlemeyenlere şiddetle tavsiye edilesi film.

odtü makina mühendisliği

en azından kimya müh. yanımıza koymuşlarda arada sırada bölüm yakınlarında kız görüyoruz. 3. sınıftan ibarettir. *

odtü bilim ve teknoloji müzesi

inanılmaz ,tarif edilemez bi müzedir. hafta içleri ziyarete açıktır. araba müzesi ve planetaryum mutlaka görülmelidir. ps: devrim arabalarında kullanılan * devrimde bu müzede bulunmaktadır.

yedinci cadde ve tunalı hilmi arasındaki farklar

7. cadde odtüden ortalama 12 dakikadır dolmuşla, gecede taksiye biner dönersin a4ten girersin böylece isim yazdırmazsın a1 deki gibi, 5 kişi binsen taksiye adam başı 5 lira verirsin sadece.

7. cadde daha ucuzdur

7.cadda daha genç bir yaş ortalamasına sahiptir
*

türkçe şarkılarda geçen mükemmel sözler

"Dalı kurusada ağaç yağmura nasıl küser" / Ferhat Göçer-Kalp Kırılsada Sever

"Burası gibi değil gideceğim memleket. Denizi ayrı deniz, Havası ayrı hava.." / Yeni Türkü-Başka Türlü Birşey

"Güzel köyüm ne zaman uyanırsın.Bu duruma ne kadar dayanırsın ?!" Candan Erçetin-Ninni *

"Senin icin senden vazgecerim.." Emre Altuğ-Neyleyim
© copyright 2005 - 2026