bugün
- kolye105
- lale8
- brezilya7
- var olmak için ne yaptınız11
- sen kimsin sorusuna 3 kelimelik cevap ver8
- sevgili nedir7
- başka birinin ayağını yalamış erkekle evlenmek7
- fil8
- yüzde 50 burslu psikoloji bölümü kazanmak12
- kaplan17
- nick vermeden bir yazara seslen9
- elma5
- 17 ekim 2026 gençlerbirliği galatasaray maçı21
- aslan15
- makinelerin zihnimizi okuyabilmesi5
- sözlük obezlerinin fotoğrafları10
- 21 ekim 2026 lille galatasaray maçı4
- yaşlanınca yalnız kalmamak için evlenmek3
- amerika birleşik devletleri6
- yağmur yağdığında çırıl çıplak sokağa çıkmak3
- evi ev yapan şeyler14
- zebra7
- gece 23 30 da son ses müzik çalan komşu3
- sarı teker kim sorunsalı8
- 17 ekim 2026 fenerbahçe alanyaspor maçı9
- odanız sade mi olsun yaratıcı mı4
- gece 00 00 da sözlüğün kapısını kilitlemek2
- fatoş seğmen2
- türkiyede kürt olarak barınabilmek için gerekenler71
- ankara8
- ona bir şey söyle10
- timsah9
- yağmurlu gecelerde yapılması zevk veren şeyler3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı4
- bileklik19
- futbol18
- papatya5
- fenerbahçe18
- nervio'nun arkadaşının eline asık olmak5
- asla evlenilmeyecek erkekler2
- fransa5
- almanya10
- bugün sözlüğün sakin olması4
- anadolu çomarları7
- galatasaray19
- jeffrey epstein6
- queen ravenna'nın kutsal büyücülük kitabı3
- bu ekonomide hala kadın çalışmamalı diyen tip7
- evlenilecek erkeği sanayiye götürmek2
- yalnızlık ömür boyu4
kapitalizmin ne kadar acımasız ( 3000 kişi öldü ) olduğunun en net kanıtı olan tarihtir. ayrıca 11 eylül elinin altında hollywood gibi bir maden olan ülkenin çok kötü kurguladığı bir olaydır.
ardından orta doğuya demokrasi getirmiştir.
iki binaya uçak girmesi sonucu üst katlarda oluşan yangınla binaların düm düz çöktüğü, 7. bina'ya uçak girmeden onun da çöktüğü, george bush yönetimindeki abd'nin ortadoğu'ya girme sebebi yaptığı gün.
o zaman liseye gidiyorum ve edebiyat hocamızın "amerika bunun öcünü çok fena alır çok fena" dediğini dün gibi hatırlıyorum.
neydi be!
neydi be!
bir saldırı sonucu 2976 kişinin hayatını kaybettiği gündür.
yüzyılın en büyük tiyatrosu.
21. yy en karanlık günlerinden birisi.
ABD’nin orta doğu tiyatrosu için kılıf olan gün. Evet.
haksız yere birsürü kardeşimizin öldügü gün. terörist pakistan.
Askerdeyim intibak egitimi aliyorum o gunlerde. Herkesin asker gazinosuna toplandigini gordum. Ne oluyor diye iceri attim kendimi ne kadar komutan er-erbas varsa tv onunde saskin sakin goruntulere bakiyor.. Komutanlardan birinin bu cok mantiksiz kendileri yaptı bizi de zor gunler bekliyor dedigini hatirliyorum. Hakliydi da zaten.
amerika birleşik devletleri denilen leş ülkenin kendin pişir kendin ye politikasının devreye sokulduğu tarihlerden sadece biridir.
Nükleer yıkım planı ile yıkılan ikiz kuleler. Terör kılıfı, pulvarize olan çatı, toz, acı, gözyaşı, 200 metreden kendini boşluğa bırakan insanlar, yanmak ile parçalanmak arasında seçim yapmak zorunda kalan bir beyin ve insanlık tarihine geçen amerikan terörü.
Orada ölen her insan için üzüldüm, tıpkı japonyadaki tsunamide, yunanistandaki yangında, gölcükteki depremdekilere üzüldüğüm gibi.
Çünkü insanım, ve asla yanmak ile boşluğa atlamak arasında seçim yapmak istemezdim. O acıyı resmen içimde yaşadım.
Orada ölen her insan için üzüldüm, tıpkı japonyadaki tsunamide, yunanistandaki yangında, gölcükteki depremdekilere üzüldüğüm gibi.
Çünkü insanım, ve asla yanmak ile boşluğa atlamak arasında seçim yapmak istemezdim. O acıyı resmen içimde yaşadım.
Emperyalist Abd'nin, orta doğudaki yer altını sömürmesi için kurguladığı planı hayata geçirdiği gün.
BUSH YAPTI.
16 yıl olmuş diyenler yaş hesabında takılanlarla aynı. 17 yıl olmuş kardeşim. 16 nereden çıkıyor? 2001+16=2017 yapar biz 2018 yılını yaşıyoruz arkadaşlar. bu arada o uçağın kuleye çarptığını okuldaki televizyonda izlemiştim. hiç umursamamıştım. oysa neler değişti dünyada.
Büyük tiyatronun oynandığı gün.
Kuleye çarpan uçakların içindekilerin pasaportları ve kimliklerinin gıcır gıcır bulunması en etkileyici sahneydi.
Gökdeleni ayakta tutan çelik bloklar sıcaktan erimişti oysaki.
Kuleye çarpan uçakların içindekilerin pasaportları ve kimliklerinin gıcır gıcır bulunması en etkileyici sahneydi.
Gökdeleni ayakta tutan çelik bloklar sıcaktan erimişti oysaki.
o günden sonra da evrende huzur kalmadı.
Mordor ve isengard kulelerinin yıkıldığı gün.
Orta okulum değişmişti. Orta 1. sınıfın ilk günüydü.
yeni okulumdaydım.
çıkışta abim almaya gelmişti, o söylemişti. vay be 17 sene geçmiş.
yeni okulumdaydım.
çıkışta abim almaya gelmişti, o söylemişti. vay be 17 sene geçmiş.
Çok iyi hatırlıyorum, tv'den gelişmeleri izlerken 3 yaşındaki yeğenim "artık Ortadoğu'da tüm dengeler değişecek" demişti.
hepsi bush'un suçu.
israil amerikayi bombaladı demişlerdi o gün. niyeyse inanmıştık biz de.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar