bugün
- sarapci koala70
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın12
- müdüre tamam aşkım diye mesaj atmak4
- uludağ sözlüğün müzikal yapısı4
- düşen insana gülmek3
- dünün en beğenilen entry leri3
- pazartesi diyete başlamak4
- sözlükteki bot yazarlar3
- silver ile evlenecek erkek41
- aşk-ı memnu4
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın7
- el chadaille bitshiabu9
- teomancalmasur7
- ellerim bos gonlum hos29
- apartmanda ayakkabılarını kapı önüne bırakmak2
- rica etsem beni linçler misiniz14
- sabahları nefret edilen şeyler15
- yüzüklerin efendisi6
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- sürü zekası8
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- bik bik nedir niye bu kadar sevilesidir9
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- avukat sevgili8
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı14
- günün sözü25
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar7
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- imparatorice olmak ister miydiniz7
- parayla saadet olması18
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- nervio hamferdi10
- ruhun bir bedenden diğerine geçmesi5
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir9
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum9
- amedspor19
- ortama girince herkesin susması11
- katatespizartmasi16
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- sözlüğün toplam zekası6
- resmine 31 çektim de yattım3
- yazarların şu an dinlediği şarkılar5
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması25
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği11
- sözlükte tartışma kaybetmeme taktikleri5
(img:#2510019)
naber kızlar
naber kızlar
Ancak bir embesilin dert edebileceği konudur.
şaşırtmayan gerçektir. standart bir insan, yani başında hastalık gibi büyük musibetler olmayan insan gayet de parayla saadeti satın alabilir. biner özel uçağıma, dünyayı gezerim amk, ya da mutsuz da olacaksam, miami sahillerinde mutsuz olurum en azından.
--spoiler--
erkeklik değil ama gavatlık tercihtir.
--spoiler--
ayıptır ayıptır. biri gelip siyasi düşünce ve yazdıkların için dünya görüşü sana uymuyor diye sana hakaret etse ve küfür etse hoş olur mu? bu yazılan şey ile bunun meşruiyetini herkese vermiş oluyorsun farkında değilsin. bu kız şimdi seni mahkemeye verse haksız mı? azıcık insanlıktan nasip alın. şakanın da laf atmanın da bir adabı var.
--spoiler--
ayıptır ayıptır. biri gelip siyasi düşünce ve yazdıkların için dünya görüşü sana uymuyor diye sana hakaret etse ve küfür etse hoş olur mu? bu yazılan şey ile bunun meşruiyetini herkese vermiş oluyorsun farkında değilsin. bu kız şimdi seni mahkemeye verse haksız mı? azıcık insanlıktan nasip alın. şakanın da laf atmanın da bir adabı var.
Şu yorumlar çok acı be. Gerçekten çok üzücü. Türkiye'de kadınların ve erkeklerin birbirine neden bu kadar bilendiğini hatta neredeyse düşmanlaştığının sosyolojik bir araştırma konusu olması gerekir.
Ulan sizi sizden başka kimse anlamaz cücük kafalılar.
Yabancılarla takılmayı matah birşey sanıyorsunuz.. Aynı espiriye gülemezsin, aynı şarkıya efkarlanamazsın, gaza gelemezsin sevinemezsin mutlu olamazsın... biz aynı milletin aynı toprakların insanlarıyız biraz sevin, biraz sayın lan birbirinizi. O kadar zor olmamalı bu.
Ulan sizi sizden başka kimse anlamaz cücük kafalılar.
Yabancılarla takılmayı matah birşey sanıyorsunuz.. Aynı espiriye gülemezsin, aynı şarkıya efkarlanamazsın, gaza gelemezsin sevinemezsin mutlu olamazsın... biz aynı milletin aynı toprakların insanlarıyız biraz sevin, biraz sayın lan birbirinizi. O kadar zor olmamalı bu.
ilk seni vurur kocam true.
dede diyorum çünkü aradaki mesafeyi büyütmek için.
--spoiler--
--spoiler--
kızın kıyafetinden dolayı ettiğin bu lafla ilgili gerekli cevapları millet vermiş zaten de, seni alacak kadının da zihinsel engelli seviyor olması lazım be oğlum bu mantıkta. yani gram beyni olan birinin cüret edemeyeceği laflar bunlar. insanın başkasına saygısı yoksa kendine olur, sen kendine yaptığın şu ahlaksızlığı yakıştırıyorsan devam et böyle.
--spoiler--
kızın kıyafetinden dolayı ettiğin bu lafla ilgili gerekli cevapları millet vermiş zaten de, seni alacak kadının da zihinsel engelli seviyor olması lazım be oğlum bu mantıkta. yani gram beyni olan birinin cüret edemeyeceği laflar bunlar. insanın başkasına saygısı yoksa kendine olur, sen kendine yaptığın şu ahlaksızlığı yakıştırıyorsan devam et böyle.
bir aşka bir adam, bir kadım lazım. ben bu hikayede adam göremedim.
0 0 7 sen de at diyeceğim de, senin gençlikte siyah beyazdı fotoğraflar. meh meh meh
Gencecik bir kız yaptı ve çok beğendim, o becerikli ellerine sağlık. Sadece fazla renk seçenekleri yoktu, o yüzden bunu seçtik ama olsun.
(img:#2510040)
(img:#2510040)
öncelikle benimle muhatap olacaksan lütfen konuşma üslubunu düzelt incel dostum. sünepece hareket ve lafların alemi yok.
yazdığına gelince; şu yazdığının arkasına şöyle sığınacak kadar herkesi kendi seviyende sanıyorsan, düşündüğümüzden daha vahim durumdasın demektir. delikanlı adam en azından hatalı da olsa lafının ardında durur. ayıp etmenin de bir adabı var. ama görüyoruz ki bundan bile aciz olan insanlar da var.
neyse allah ıslah etsin.
yazdığına gelince; şu yazdığının arkasına şöyle sığınacak kadar herkesi kendi seviyende sanıyorsan, düşündüğümüzden daha vahim durumdasın demektir. delikanlı adam en azından hatalı da olsa lafının ardında durur. ayıp etmenin de bir adabı var. ama görüyoruz ki bundan bile aciz olan insanlar da var.
neyse allah ıslah etsin.
olmaz diyen zaten dombilidir vurduruyordur.
gocu hasta değilsen gayet de olur demiş de hastayken bile oluyor. işçisin misal 20 senedir sgk ödüyorsun ailende başka sgk lılar emekliler vs de var ananı babanı falan devlet hastanesine götürüyorsun insan muamelesi görmüyorsun. bağırıyorlar çağırıyorlar oradan oraya gönderiyorlar haftalarca hastanelerde sürünüyorsunuz sonunda çare de bulamıyorsun hastalık kendiliğinden geçerse geçiyor..
ama paran varsa aynı hastalık olduğunda gidiyorsun özel hastaneye kapıda karşılıyorlar doktorlar güler yüzlü seni dinliyorlar testler muayeneler yapılıyor şifayı bir şekilde buldurtuyorlar sana.
gocu hasta değilsen gayet de olur demiş de hastayken bile oluyor. işçisin misal 20 senedir sgk ödüyorsun ailende başka sgk lılar emekliler vs de var ananı babanı falan devlet hastanesine götürüyorsun insan muamelesi görmüyorsun. bağırıyorlar çağırıyorlar oradan oraya gönderiyorlar haftalarca hastanelerde sürünüyorsunuz sonunda çare de bulamıyorsun hastalık kendiliğinden geçerse geçiyor..
ama paran varsa aynı hastalık olduğunda gidiyorsun özel hastaneye kapıda karşılıyorlar doktorlar güler yüzlü seni dinliyorlar testler muayeneler yapılıyor şifayı bir şekilde buldurtuyorlar sana.
Yazdığı şeylerin ne anlama geldiğini bilmediğini düşündüğüm yazardır.
"erkeklik değil ama gavatlık tercihtir." diye bir ifadeniz var. Bunu da silver bugün fotoğrafını paylaştıktan sonra evleneceği kişi ile ilgili başlıkta yazdınız. Tepki verildiğinde ise silver'a yönelik bir şey söylemediğinizi iddia ettiniz.
Bakın üstte tırnak içinde yazan ifade bir insanı aşağılamaktır. Alt metninde "seninle evlenecek kişi gavattır" demektir ve doğrudan kişiye hakarettir. Silver'a nasıl olur da bir şey söylememiş oluyorsunuz?
Aylardır buradayım ve sizinle herhangi bir tartışma içine girmedim. Gerek duymadım diyelim. Şimdi de bir tartışma içinde olmayacağım.
Yazdığınız talihsiz enrtyi silip özür dilemek çok da zor olmasa gerek. Yapmanız gereken doğru davranış bu olacaktır.
"erkeklik değil ama gavatlık tercihtir." diye bir ifadeniz var. Bunu da silver bugün fotoğrafını paylaştıktan sonra evleneceği kişi ile ilgili başlıkta yazdınız. Tepki verildiğinde ise silver'a yönelik bir şey söylemediğinizi iddia ettiniz.
Bakın üstte tırnak içinde yazan ifade bir insanı aşağılamaktır. Alt metninde "seninle evlenecek kişi gavattır" demektir ve doğrudan kişiye hakarettir. Silver'a nasıl olur da bir şey söylememiş oluyorsunuz?
Aylardır buradayım ve sizinle herhangi bir tartışma içine girmedim. Gerek duymadım diyelim. Şimdi de bir tartışma içinde olmayacağım.
Yazdığınız talihsiz enrtyi silip özür dilemek çok da zor olmasa gerek. Yapmanız gereken doğru davranış bu olacaktır.
Silver Abaza sapık sevmez diye düşünüyorum.
demokrat olamamış muyalif sözüdür.
sen muyalif olarak cehapeye, yeni partiye, iyi partiye, zafer partisine oy verirsen vatan hainisin ama onlara akp ye oy veriyorlar diye tek kelime edersen demokrat değilsin... yıllardır soruyorum bu hangi maddenin kafası ?
sen muyalif olarak cehapeye, yeni partiye, iyi partiye, zafer partisine oy verirsen vatan hainisin ama onlara akp ye oy veriyorlar diye tek kelime edersen demokrat değilsin... yıllardır soruyorum bu hangi maddenin kafası ?
85' li ergene ve 90' lı eda ece rekabeti bilemedim uygun olmamış gibi... daha akran olan birileri seçilebilirdi bence.
Sözlükteki herhangi birini ilgilendirmeyecek erkektir, sadece silver bebeğimi ilgilendiren bir konuda ona karışmak yalnızca hadsizlik.
okuyup sempati beslemeye çalışıyorum ama olmuyor, oldurmuyor. okan bayülgen'in plastik sesi gibi bu adam benim zihnimde. piknik boy seda sayan gibi. olmamış bir abi havası, samimiyetsiz bir içtenlik. benzer bir iticilik farklı sebeplerle bende de var. hatta daha fazlası var. kıyas yapmaya, gömmeye filan çalışmıyorum. sadece kişisel fikrim. gerisi çin çin...
Kurtaramazsın koalacım, yırtınma hiç
Densizdir evet. Ama sadece kendi anası var gibi davranıp diğer kadınlara saygısızlık yapan densizler ne olacak?
birader avanos'ta.
her zamanki gibi gene trabzonspor rezil olmuş gene masklavinin maçtan sonra tek entrysi yok. gider şimdi fenerbahçe başlıklarına "ühühü bizi ilk ikiye sokmuyürler ligi dizayn ediyürler" diye ağlar.. gs başlıklarına da asla yazmaz sorsan tüm istanbul takımlarına düşman ama sürekli fenerbahçe başlıklarında çemkiriyor.
Parayla Saadet olur ama huzurlu bir ailen varsa. Aksi takdirde yasak elma dizisi gibi olur ortalık.
Mantıklı. Fakat nikah yapmak isteyen beyefendilerin hiç cafcaflı bir balayı planladığını görmedim. Hatta işi nikahla hallederim diyenlerin balayı için kaplıcaya, anasının babasının yazlığına götüreceğine dair güçlü hislerim var.
ertesi gün dünyada insan diye bir şey kalmayacaktır. etrafındaki insanların gözlerine bak hele öyle eşitçe dağıtılan mal ile doyacak göz var mı onlarda. malı eline alan direkt yanındakini öldürür onunkisine de sahip olmak için..
Durup dururken kime atarlandığını merak ettiğim yazardır.
Akışta birden bir başlık beliriyor.
"adam olun lan ibneler". Şimdi bu adam kime dedi bu lafı?
Üzerine alınan ve cevap veren de yok. Sözlükle ilgili çok enteresan bulduğum bir konu bu.
Bir insan evladı da sormadı mı daha önce? Kime kızdın, git nickaltına yaz. Konu sözlükten biri değilse de belirt bro.
Belirsizlik zor, çok zor...
Akışta birden bir başlık beliriyor.
"adam olun lan ibneler". Şimdi bu adam kime dedi bu lafı?
Üzerine alınan ve cevap veren de yok. Sözlükle ilgili çok enteresan bulduğum bir konu bu.
Bir insan evladı da sormadı mı daha önce? Kime kızdın, git nickaltına yaz. Konu sözlükten biri değilse de belirt bro.
Belirsizlik zor, çok zor...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar