bugün

sevdiği entry'ler

phileo sophia

Sözlüğün en sevilmeyen yazarlarından birisiyim

Neden? Çünkü hayata dair yüze tokat gibi inen şeyleri size fark ettirecek şeyler yazdığım için.

Özellikle kızılcı ve yeşilci dogmacılar tarafından sevilmiyorum.

pkkya terör örgütü diyemeyen solcu

pkk'lı olsaydım "terör örgütü üyesiyim" derdim. sempatizanların veya üyelerin pkk'ya neden terör örgütü diyemediklerini de anlayamıyorum.

"terör" kelimesinin kötü olduğu için mi? eee sen sivil halkın ortasında canlı bomba patlatıp yüzlerce kişinin ölümüne sebep ol ve bununla gurur duy, sonra kendinde "terörist" diyeme? wtf?

o kadar salaklar ki her şekilde kendileriyle çelişiyorlar. sen varolan bir ülkeyi bölmek kendi ülkeni kurmak istiyorsun, bunu da binlerce masumu sinsice öldürerek yapıyorsun, e bunun adı terördür kardeşim neden reddediyorsun ki? hakikaten anlamıyorum.

2 milyon kürdü zamanında savaşta ölmesinler diye ülkemize aldık. ürediler ürediler, minnettar olmak yerine toplanıp bizi s*kiyorlar.

ben boşnağım mesela, sırplar topluca katletmiş boşnakları. şimdi bi sırp gelse o adamı yargılamak, o adamdan nefret etmek aklımın ucundan geçmez.

seni kimse dışlamıyor, aksine seni eğitmeye gelen öğretmeni öldürüyorsun. senin dilin ve edebiyatın bu ülkede üniversitelerde okutuluyor. kafanı çalıştırsan holding sahibi olursun, hatta hiç çalıştırmadan milletvekili olursun, yediğin kaba tükürmek nedir? neden?

ahmet kaya

yaşasaydı kesin akpden veya hdpden (doğu veya güneydoğudan) milletvekili olacak kişi..

dah dün vallah kürdistani özledik diyordu bu gebes..

fehriye erdal

Adana kürdü olan Dhkpc militanı.

savaş ay

Ak partili bir cihangir solcusuydu.
Ses sanatçısı şükran ay'ın oğludur.
Sigara içe içe gırtlak kanseri olmuştu rahmetli. Ama sempatik adamdı.
Annesi gibi kasım ayında göçmüştür bu dünyadan 2 yıl arayla. (O zaman da hastaydı.)

ülkücüler ve sosyalistlerin ülkeye katkısı olmamas

Hadi kemalistler ve islamcıların türkiyeye bir çapta katkıları mevcut.
Bugün yararlandığımız pek çok şey, cumhuriyetin kurucu değerlerini oluşturan kazanımlar sayesindedir. (Osmanlı köylüyü adam yerine koymazdı, ki istanbula giriş hakları bile yoktu.)
20 yıldır tek parti iktidarıyla ülke yöneten islamcılar ülkeyi sömürmekte, yağını kaymağını yemekteler ancak bunca sene bu kadar yüksek bir kesimin desteğini sağladıklarına göre yaptıkları iyi şeyler de vardır.
Fakat ülkücüler ve sosyalistlerin ülkeye bir şey kattığını söylemek güç. Ancak didişir durur ve birbirlerini terörist, faşist addederler.

yılmaz güney'e tapan atatürkçü ergen

Yılmaz güney'i gerçek atatürkçülerin hiçbiri sevmez.

azınlık faşolarının yalakası olan yavşak y-chp tayfası ( cihangir solcuları ) sever o hıyarı.
Hatta eleştirene "faşist" der ve ata'nın bize emanetlerinden biri olan milliyetçiliğe "akıl hastalığı" der o yavşak tayfa.

(bkz: cihangir solcularını kemalist sanan çomar)

yılmaz güney'de devrimciydi o'da hakim öldürmüştü

ve yılmaz güney ibnedir. yılmaz güney denen adam şiddet düşkünü kadın döven götün önde gidenidir. pardon solcu olunca şiddet mübah.

yargıcın adı sefa mutlu.

yargıç=hakim aynı manaya gelir. zorunuza gitmesin. sizin mantıkla eşlerini öldüren döven erkeklerinde taşıdığı ruh kendilerine ağır gelmiş dehalardır bu yüzden yapıyorlar. sizin aklınıza tüküreyim.

doğru bir bilgi.

kemalist 24

Sözlükteki bazı mezhep faşisti Alevilerin saldırısına uğramış yazar.

Birader 178 entry'si olan canlı da gelip bu yazara musallat olduğuna ve "donuza ekleyin" deyip karalamaya çalıştığına göre anlattıkları gerçekliğinden emin olduğumuz şeyler olmalı.

Çünkü bu 178 entry'li fake hesapların burada en az 4-5 hesabı var ve her hesabından farklı bir karaktere bürünüyorlar.

Ana hesaplarında karı-kız düşürmek için "Vatan, millet sevdalısı Müslümanım" diyorlar, öteki hesaplarında "Ateistim, Atatürkçüyüm" diyorlar ve gerçek yüzlerinin, kim olduklarının anlaşılmaması için bukalemun gibi kılıktan kılığa giriyorlar.

Ortak nefretleri Kürtlere ve de Sünni Türklere oluyor genel olarak.

Her neyse şerefi ve haysiyeti adına çocuklarına dik durmayı öğretememiş ebeveynlerin evlatlarıyla uğraşmaya değmez.

Ama başka bir konu var.

Bazı ouroboros çocukları kendisi için "Yeni Yetme Kemalist olmaya çalışıyor" demiş.

Bunu diyen insanlar da Ahmet Kaya dinleyen, aslını çok iyi gizleyen birer Kılıçdarist olunca çok sinir bozucu oluyor.

Nasıl Kemalist olunur şeref ve haysiyet eksikliği yaşayan insanlar?

CHP'de iki elin parmak sayısından fazla Gerçek Atatürkçü bırakmayan, Ulu Önder Yüce Atatürk'ümüzün izlerini silen ve ilkelerini hiçe sayan dedeye ses çıkarmayarak mı?

Ulan dik durup "Biz mezhep faşisti Alevileriz. Kılıçdaroğlu da partiyi Alevi Partisi yaptı. Mezhep faşizmimizden dolayı Kılıçdaroğlu'na duyduğumuz sevgi Atatürk'e duyduğumuz sevgiden daha fazla." diyemiyor musunuz?

Ulu Önder Yüce Atatürk'ümüzün ismini siyasi bir malzeme olarak kullanmaktan öteye geçemeyen her kim varsa ouroboros çocuğudur.

Bu kadar açık ve net.

kılıçdaroğlu nu sevmeyenlere ak troll demek

bağnazlığın ve yobazlığın ta kendisidir.

akp'yi sevmeyenlere pkk sempatizanı veya terörist diyenlere benzemektir.
sonra da chp neden yüzde 20-25i geçemiyor diye hayıflanır durur bu tipler.
© copyright 2005 - 2026