bugün

entry'ler (19)

diyeti bozmak

an itibariyle yaptığım ne yazık ki pişman olduğum eylem.

ebba zingmark

95 doğumlu bloggerdır.güzel de tarzı vardır.ayrıca saç rengi çok yakışıyor kendisine.

dublin

dil öğrenmek için bi kaç ay yaşadığım şehir. insanları gerçekten çok sıcakkanlı ve misafiri çok seviyorlar.

amy winehouse

27 yaşında hayata gözlerini yuman harika sese sahip insan.

voleybol

lisedeyken oynadığım spor. 4 yıl boyunca okul takımında smaçör olarak görev almıştım.

sözlük yazarlarının telefonuna gelen son sms

kokoreç yemeğe mi gitsek?
diyette olan insana bu mesaj atılır mı yaa?

süt beyaz

tatile gitmeden önce sahip olduğum ten rengi.

50 kilonun üstündeki kızlar

54 kiloyum. bu yüzden üzüntüden ölebilirim. boyumun uzun olmasına rağmen 50 kilo olma takıntım var.

lazanya

en sevdiğim italyan asıllı yemek. fakat kendisini diyette olduğum için yaklaşık 1 aydır yiyemiyorum.

third star

izlediğim güzel filmlerden birisidir. hikayesiyle beni etkilemiştir. yönetmen koltuğunda kısa filmleriyle ünlü olan hattie dalton oturur.

bıyık

bazı erkeklere çok yakıştırdığım aksesuar.

boğa burcu kadını

boğa burcu kadınları zerafet sahibi kadınlardır. kıskançlardır . bakımlı erkeklerden hoşlanırlar. genelde güzeldir boğa burcu kadını.

aşık olma belirtileri

kalbin hızlıca küt küt atması, tuvalatteyken bile onu düşünmek, gereksiz yere heyecanlanmanız, mide bulantısı, yemeden içmeden kesilmek, kırmızı gezmek vs. eğer bu belirtileri yaşıyorsanız evet aşıksınız!

yusuf atılgan aylak adam

yalnızlık temasını çok başarılı bir şekilde ele alan roman. aynı zamanda yusuf atılgan'ın ilk romanıdır.

üzülmek

son günlerde bulunduğum hal. sürekli bi üzüntü ve deprasyon içindeyim. regli olcağım herhalde ondan.

mac

kullandığım en iyi kozmetik markası. ürünleri gerçekten çok kaliteli.

pınar süzme peynir reklamı

ekin türkmen'in anne rolünde oynadığı reklam.

sevilmeyen insan tipleri

kendini beğenmiş, sürekli kendini öven insan.

mayıs

doğduğum ay.aynı zamanda da ismim.
© copyright 2005 - 2026