bugün
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu9
- nah sana oy17
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları11
- dolar isterse 100 olsun37
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- mezarlığa sıfır bina5
- gürcistan göçmenleri13
- melih gökçek5
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi9
- game of thrones taki kerhaneci11
- hakiki gurbetçi vs sonradan gelme tipler5
- akp şehit ailelerine ne diyecek7
- kadınınızı çalıştırır mısınız3
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir11
- dilek imamoğlu3
- annen mi ben mi diyen kadın6
- 21 ağustos 2026 türkiye letonya voleybol maçı3
- evlenmek2
- öcalan isterse savunma bakanı olsun10
- almancıları sevmemek11
- tanga giyen kızı doyurmak ne mümkün6
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- günde 5 yumurta yiyen erkek7
- aşk ve taht dizisi4
- sözlüğün nimet olması3
- 19 litre damacanayı sırtlayıp su sebile takan kız9
- evlenmeden olmaz diyen kız7
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- ben cehapeli değilim yeni partiliyim6
- türk askerini kursuna dizen abdullah öcalan9
- beşiktaş7
- kırk yıl almanya ama kırk kelime almancasi yok3
- lastik alırken nelere dikkat etmek gerek8
- chp'nin yeni partiden fazla oy alması4
- trabzonspor2
- tayyib'in masayı devirme ihtimali6
- enoch un kitabı4
- külodunu çıkarıp usulca erkeğe doğru atan kız8
- muşlettin amca bay beydir8
- ihanetin affı olmaz5
- almanca3
- 20 ağustos 2026 beşiktaş kauno zalgiris maçı2
- tai lung12
- ünlüleri tanımamaya başlamak7
- darıca da bulunan 3 cesedin kimlikleri10
- 20 ağustos 2026 trabzonspor ferencvaros maçı5
- helin elveren2
- cinsel fanteziler5
- velvet51
entry'ler (50)
haklı bulduğum önermedir , örgün eğitim de para yok özgün eğitim de para var geç olsada anlayacak olan bireylerdir. aynı zaman da fakülte de ihanet , adam satma , can sıkıntısı , aç kalma v.b durumlardan haberi olamayan talebedir ...
sağ dişinde çürük olması muhtemel erkektir .
yaşıtları gibi olmayan çoğu gerçeğin bilincine varmış ve gündemden kopmayan asil insandır atatürkün memleketi emanet ettiği gençtir.
che 'nin savunduğu olay dinsizlik değil özgürlüktür .
'' orası burası girsin size şurası '' diye devam etmesi muhtemel .
bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir sözünü doğrular kanımca.
bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir sözünü doğrular kanımca.
sivil hayatta umduğunu bulamayan lakin üniformayı giydiğin de saygı gösterileceğini sanan kültürsüz ve cahil memurların kendilerini çoban zannederek toplumu hizayan sokmaya çalıştıkların da memurların yaptığı eylem.
eğer bu film romantik komediyse, birey her kitap taşıyan bir kız gördüğün de çarpmak isteyecektir.
erdal demirkıran isimli yazarın düşünüp kaleme aldığı romandır . azrailin secde ettiği adam
isminde a harfi olanların kendi egosunu tatmin etmek için uydurduğu müthiş bir olay. adam ne yapsın övünücek bir şeyi yok düşünmüş düşünmüş'' vay .mk benim ismimde de a harfi var atatürk ün isminde de a harfi var dehşet bir olay bu demekki isminde a harfi olanlar çok zeki oluyorlarmış . gidip hemen bunu sözlüğe yazıyım .''
köpeğin rahat edemeyeceği durumdur. bu olayı denemiştim macar kafa rottweiler cinsi köpeğimi altı aylıkken kendi yatağıma yatırdım köpek huysuzlandı rahat edemedi sabah kalktığımda gene yerde uyuyordu .
lugano ' nun döveceğini tahmin ediyorum ujfalusi büyük ihtimalle içmekten çiğerleri yağ toplamıştır . ya da maça büyük ihtimalle ayyaş ayyaş çıkacağı için pek de bir şey yapamaz .
not : galatasaraylıyım .
not : galatasaraylıyım .
işte bu hayatta can sıkıntısı nedir onu anlarsınız. hele bir de benim gibi bir fabrika da staj yapıyorsanız .iş emrini veya iş resmini, ne bilim iş takip formunu çalışanlara götürdüğünüz de arkanızdan okumuş amele gibi fısıltılar duyarsınız .
tam tersi bir durumda,içinden çıkılmaz bir olay olur. incide efendi efendi entry girerken, seviyeyi yükseltme o.ç diye mesajlar alırsınız. barındırmazlar .
muhalefetin akp oylarını bölmek adına uydurduğu 9 seneden beri süren yalandır.
kendimi boşluğa atılmış ya da kabuğunun üstüne doğru yatırılmış bir kaplumbağa gibi hisediyorum sözlük . hiç bir yere kıpırdıyamıyorum adeta ev iş okul üçgeninde yaşıyorum o beni terk ettiğinden beridir sabah akşam filmler izliyorum çok yalnızım çok nolur geri dön ... of ulan of...
ercan taner klasiklerindendir .
vay arkadaş belçika maçında hiddink diye biri varmıydı ortalıkta ben onu çoktan chelsea fc de iş başı yapmış zannediyordum hiç belli değildi bu maçta.