bugün
- uludağ sözlük zirvesi33
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız10
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması9
- yazarların ruh hali13
- tas kafa saç modeli10
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- koltukta uyumak12
- garanti bankası13
- anın görüntüsü9
- diyanetten skandal cuma hutbesi13
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması28
- cin görünce yapılması gerekenler23
- ekrem imamoğlu12
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- aykolik'in gönüllerin yetkilisi olması9
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- muhalifler neye muhalifler20
- müge anlı mı esra erol mu9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri26
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- faiz yemenin wow haram olması12
- kemalizm9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı17
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması23
- 1 mayıs işçi bayramı25
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye15
- reis dünya lideridir10
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı9
- akepeye oy verenlerin tipleri14

entry'ler (110)
Biz kimseye bacını ver sikiyim demiyorsak kimse de bize para ver diyemez.
Tabi sogunur ne alaka amk sen de bacını ver diyoz mu?
Millet artık borç almak için arkadaş oluyor herhalde. iki kere görüşülen kişi bile borç isteyebiliyor.
Öyle bir kız yok demek ki namus kalmamış.
23. Mezmur, Tanah'ın Zebur kitabında bulunur.
"RAB çobanımdır, Eksiğim olmaz. Beni yemyeşil çayırlarda yatırır, Sakin suların kıyısına götürür. içimi tazeler, Adı uğruna bana doğru yollarda öncülük eder. Karanlık ölüm vadisinden geçsem bile, Kötülükten korkmam. Çünkü sen benimlesin. Çomağın, değneğin güven verir bana. Düşmanlarımın önünde bana sofra kurarsın, Başıma yağ sürersin, Kâsem taşıyor. Ömrüm boyunca yalnız iyilik ve sevgi izleyecek beni, Hep RAB'bin evinde oturacağım."
burada kastedilen, gerçek anlamda çoban değildir. Bu simgelemenin sebebi, 1. dizedeki "Eksikliği gidermesi" ve 3. dizedeki "öncülük etmesi"dir. 4. dizedeki "Çomak ve değnek" de çobanı simgelemektedir. 5. dizedeki "bana sofra kurarsın" kısmı eski oryantal çobanlarının bir uygulamasıdır. Çobanlar yerden az yükseklikteki masalarda sofralarını kurardı. Aynı şekilde, "Başıma yağ sürersin" dizesi eskiden çobanların sinekleri kovmak için uyguladığı metodu simgeler. ayrıca 6. dizedeki "iyilik ve sevgi izleyecek beni" cümlesinde "iyilik ve sevgi" sürüyü takip eden iki çoban köpeğine benzetilir.
"RAB çobanımdır, Eksiğim olmaz. Beni yemyeşil çayırlarda yatırır, Sakin suların kıyısına götürür. içimi tazeler, Adı uğruna bana doğru yollarda öncülük eder. Karanlık ölüm vadisinden geçsem bile, Kötülükten korkmam. Çünkü sen benimlesin. Çomağın, değneğin güven verir bana. Düşmanlarımın önünde bana sofra kurarsın, Başıma yağ sürersin, Kâsem taşıyor. Ömrüm boyunca yalnız iyilik ve sevgi izleyecek beni, Hep RAB'bin evinde oturacağım."
burada kastedilen, gerçek anlamda çoban değildir. Bu simgelemenin sebebi, 1. dizedeki "Eksikliği gidermesi" ve 3. dizedeki "öncülük etmesi"dir. 4. dizedeki "Çomak ve değnek" de çobanı simgelemektedir. 5. dizedeki "bana sofra kurarsın" kısmı eski oryantal çobanlarının bir uygulamasıdır. Çobanlar yerden az yükseklikteki masalarda sofralarını kurardı. Aynı şekilde, "Başıma yağ sürersin" dizesi eskiden çobanların sinekleri kovmak için uyguladığı metodu simgeler. ayrıca 6. dizedeki "iyilik ve sevgi izleyecek beni" cümlesinde "iyilik ve sevgi" sürüyü takip eden iki çoban köpeğine benzetilir.
Ben çeviririm size başkasını başkasına onu atarım. Sizden öğrendiğim bilgileri size karşı kullanırım. Hatta hakkınızda dedikodu uydurur herkesi düşman ederim. Nasılsa benimle takılıyordunuz kimse ne konuştuğumuzu bilmiyordu ben de bu vurduruyor diye anlatırım.
Benim için önemi sıfırlanır. Bir gün önce adamın dibi dediğim kişi bile benimle görüşmüyorsa bir anda orospu çocuğu olur.
Sebebi yine kızlardır. Uzun süre seksten mahrum kalan erkek gördüğü her güzel kıza yiyecek gibi bakar kızlar da kaçar. Dolayısıyla erkek abazalık döngüsüne girer. Bu döngüden ya parayı basıp manken gibi eskort karılarla birlikte olarak ya da çirkin bir kızla ilişkiye razı olarak çıkar. iki durum da erkek için zordur ve mutsuzluk verir.
Bizim gibi gelişmemiş ülkelerde demokrasi yerine olan şey.
defalarca yaşadım. insan aşık olmak istiyor, aşık olunmak istiyor. aşık olduğunu zannediyor. aranıyor. en önemlisi gerçekten çok güzel süper tatlış ve taş gibi hatunları gördüğünüz zaman aşk yaşayasınız geliyor.
Asosyal ezik eylemi.
(bkz: zübeyde hanım ın hayat kadını olması)
Gerçeğe yakın iddia ise yahudiyle evlenmesidir. Zira Mustafa kemalin çocukken babam beni tevrat kursuna gönderir yahudi duaları ezberletirdi şeklinde açıklaması vardır.
Gerçeğe yakın iddia ise yahudiyle evlenmesidir. Zira Mustafa kemalin çocukken babam beni tevrat kursuna gönderir yahudi duaları ezberletirdi şeklinde açıklaması vardır.
Bence yahudi içki masasından daha iyi yönetmiş ülkeyi ama Müslüman Türk milleti ikincisini seçmiştir.
Çok enteresan yav içmeyeni de zorluyormuş iç diye.
Alkolik biri bile türkleri güdebilmiş. Çoğu türk liderden iyi yönetmiş. Çünkü yahudi zekasına sahip.
Atı alıp Üsküdarı geçmiş.