bugün
- hiçbir servet zamanı satın alamaz6
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak5
- romelu lukaku5
- türk milletine kurulan pusu10
- allah'ın delili hazreti mehdi3
- çerçeve yasa19
- ümmetçilerin vatan sevgisi3
- profilini gizli tutma nedeni9
- en sevdiğin eşofmana çamaşır suyu dökülmesi5
- apo piçtir piç kalacak10
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları4
- true'nun sözlüğe küsmesi6
- terörist mecliste konuşma mı yapar2
- eski türkiye2
- en namuslu kadın bile dudaktan öpüşmüştür5
- sebahattin şirin3
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu13
- mel melin palavra sıkması9
- akp iktidarının yaptığı en önemli hizmet7
- nihavent kardeşimizin sözlüğe teşrif etmesi4
- ismet'in domuz çukulatası getirmesi8
- sözlüğe taze kan ihtiyacı5
- büyük oyunu görmek4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle2
- intihar edenler hiç korkmuyor mu5
- güzel kızlara bakmanın mutluluk vermesi2
- ihtiyar yazar6
- suudi arabistan'a saldırılırsa türkiye de savaşta3
- poğaca ile kahvaltı yapmak8
- türkiyeye gelmiş en iyi yabancı kaleci6
- mantıklı mantıklı konuşup can sıkmak5
- en güzel reçel6
- güzel kızlara kötü davranmak3
- galatasaray ın yeni transferi2
- abdullah öcalan'ı paşa yapmak6
- bugün çok felsefik ve derin şeyler söylemem2
- herkesle iyi geçinmek6
- türkiyeye gelmiş en büyük yıldız5
- nihavent gerizekalısı3
- abdullah öcalan'ın paşa olmasını isteyen akp li4
- nihoş4
- ifşalanmak2
- israil den lübnan'a yoğun saldırılar2
- kapak yapmak2
- tai lung13
- seri gizli artı oy veren melek5
- kaynak götüm2
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı3
- paşinyan'ın önündeki kritik dosya2
- yazilimcilarin flort sorunu3
sevdiği entry'ler
iyi ki doğdun yazarıymış. kaçıp kurtarmış kendisini 5 yıl boyunca. tebrik ediyorum kendisini.
Hoşgeldin doğum günün kutlu olsun.
Bugün iki haftadır bastırmaya çalıştığım haklı bir öfke sonucu istifa edeceğimi bildirdim. Reddettiler ve akşamına zam yapmışlar. Sorun şu ki derdim para hariç her şeydi, saygı ve düzendi bilhassa. Parayla susturulmaya çalışan bir fahişe gibi hissettiğim için daha da sinirlendim. Ne yapacağımı bilmiyorum.
bekaret yerine götünüzden yeni bir şey uydurur
Uydurduğunuz şeye inanır
kendi puştluklarınızı örtmek için kadınları o şey üzerinden yargılar
sütten çıkmış ak kaşık gibi ortalıklarda dolaşırsınız mk.
Uydurduğunuz şeye inanır
kendi puştluklarınızı örtmek için kadınları o şey üzerinden yargılar
sütten çıkmış ak kaşık gibi ortalıklarda dolaşırsınız mk.
Mutsuzluğunu istemem kimsenin. Bana hiçbir şey kazandırmaz, aksine kin duygusu yer bitirir beni.
Ama beni mutsuz ettiyse, üzdüğü yerden üzülsün isterim. Tabii farkında olarak, pişmanlık duyarak.
ilahi adalete güveniyorum, yanıltmadı hiç.
Ama beni mutsuz ettiyse, üzdüğü yerden üzülsün isterim. Tabii farkında olarak, pişmanlık duyarak.
ilahi adalete güveniyorum, yanıltmadı hiç.
Güzel sözlüğümüzdeki saygıdeğer bir yazara yapılan minik ve tatlı bir sürprizdir. Neden mi?
Olaylar patlamasın diye kendisinin nicki route 66 iken kendisi ile sessizce anlaşıp hesabını sildirmesi karşılığında sessiz kalacağımı söylemiştim. Kendisi de hesabını sildi. Ancak geri gelmemenin de bu anlaşmayı kapsadığını akıl edememiş olacak ki cehaletini mazur görüp tüm yüce gönüllülüğümle minik bir uyarıda bulunuyorum.
Öncelikle belirtmek isterim ki ben 4 sene önceki alpersef olayının malzemeleri de dahil olmak üzere hepinizin her şeyini saklıyorum. Senin sevgili alex'inin deniz kenarında güneşlenirken olan fotoğrafları dahil. Check edebilmen için tarih veriyorum 23 eylül 2018, özdere.
Şimdi ilk etapta ne kişisel bilgi ne fotoğraf ne özel mesaj paylaşacağım. Neden mi? Çünkü bu tatlış bir ikaz.
Bu paylaştığım bir instagram gönderisinin altındaki açıklamadır. Beni sınama. Yine tarih vereyim 23 kasım 2018. Öptüm hepinizi kocaman.
Bonus trek: bu En tatlışı dedim. Sınamak ister misin? Amacım sözlükte rezil etmek değil biliyorsun, eşine her şeyi anlatmak. Önceki hesabının sen olduğunu kanıtlayacak bir sürü ss var elimde. Bir araba plakası ya da paskalya için boyadığınız yumurtaları koyduğunuz sepet kanıtlamaz mı sen olduğunu? Yazdıklarını, yaptıklarını anlatmamı ister misin kendisine?
Bunu neden mi yapıyorum? Çünkü bir kere buluştuk; nutellali balik ekmek, ben ve kendisi gidip playstation oynadık. Sonra dağıldık. Bundan sonra 2 sene falan hiç görüşmedik. işte o 2 senenin sonunda birine "Ecem de çok yapışık bir tip ya" dediğini öğrendim. Ve yapışık tip nasıl olunur göstermeye karar verdim. Yine öptüm byyee.
görsel
Ek: beni mi hoplatmak? Hoplatırım ben.
Olaylar patlamasın diye kendisinin nicki route 66 iken kendisi ile sessizce anlaşıp hesabını sildirmesi karşılığında sessiz kalacağımı söylemiştim. Kendisi de hesabını sildi. Ancak geri gelmemenin de bu anlaşmayı kapsadığını akıl edememiş olacak ki cehaletini mazur görüp tüm yüce gönüllülüğümle minik bir uyarıda bulunuyorum.
Öncelikle belirtmek isterim ki ben 4 sene önceki alpersef olayının malzemeleri de dahil olmak üzere hepinizin her şeyini saklıyorum. Senin sevgili alex'inin deniz kenarında güneşlenirken olan fotoğrafları dahil. Check edebilmen için tarih veriyorum 23 eylül 2018, özdere.
Şimdi ilk etapta ne kişisel bilgi ne fotoğraf ne özel mesaj paylaşacağım. Neden mi? Çünkü bu tatlış bir ikaz.
Bu paylaştığım bir instagram gönderisinin altındaki açıklamadır. Beni sınama. Yine tarih vereyim 23 kasım 2018. Öptüm hepinizi kocaman.
Bonus trek: bu En tatlışı dedim. Sınamak ister misin? Amacım sözlükte rezil etmek değil biliyorsun, eşine her şeyi anlatmak. Önceki hesabının sen olduğunu kanıtlayacak bir sürü ss var elimde. Bir araba plakası ya da paskalya için boyadığınız yumurtaları koyduğunuz sepet kanıtlamaz mı sen olduğunu? Yazdıklarını, yaptıklarını anlatmamı ister misin kendisine?
Bunu neden mi yapıyorum? Çünkü bir kere buluştuk; nutellali balik ekmek, ben ve kendisi gidip playstation oynadık. Sonra dağıldık. Bundan sonra 2 sene falan hiç görüşmedik. işte o 2 senenin sonunda birine "Ecem de çok yapışık bir tip ya" dediğini öğrendim. Ve yapışık tip nasıl olunur göstermeye karar verdim. Yine öptüm byyee.
görsel
Ek: beni mi hoplatmak? Hoplatırım ben.
Bu cümledeki her kelimenin karşılığı olarak bizzat benim. Bakın bakın irdeliyorum:
Sözlükteyim, tanınmıyorum, en desen enine dolgunumdur, iyilik mi, oo yaz benim altın kalbimi, yazar mı hah işim o zaten! Diğerleri getir götürümü yapar aslında ancak tanımadıkları için teslimat yapamazlar elbette.
Kalemi kelimeyle kavgaya karıştırır, tanınmamayı tanrının tokadı tavında tutarım; iyilik ise insiyakımın inine iniltilerle inmiştir yahut yazmak yazgımın yoksun yakarışıdır.
Sözlükteyim, tanınmıyorum, en desen enine dolgunumdur, iyilik mi, oo yaz benim altın kalbimi, yazar mı hah işim o zaten! Diğerleri getir götürümü yapar aslında ancak tanımadıkları için teslimat yapamazlar elbette.
Kalemi kelimeyle kavgaya karıştırır, tanınmamayı tanrının tokadı tavında tutarım; iyilik ise insiyakımın inine iniltilerle inmiştir yahut yazmak yazgımın yoksun yakarışıdır.