bugün
- milli takımı eleştirenleri hapse atma çağrısı7
- 2 buçuk yaşında çocuğuna şarap seçen anne5
- beyaz otomobil satın almak14
- sözlüğe fotoğraf atmayanların özgüvensiz sanılması11
- 2026 dünya kupası finalini kim oynar10
- messi'nin arjantin'deki heykeli3
- makarna süzmek5
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle26
- ideal sevgilinin en önemli özelliği13
- yapay zekaya entry yazdıran yazar5
- olmayacak duaya amin dememeyi öğrenmek3
- 22 haziran 2026 fsm'ye amedspor bayrağı asılması4
- cuckold esnasında karınızın belinin kırılması4
- yürüyüş partisi4
- uludağ sözlük'ün instagram'a dönmesi10
- teen slasher filmlerinde ilk olen kisi2
- 22 haziran 2026 keir starmer'ın istifa etmesi3
- 65 şut çekip gol atamamak5
- 48 takım içinde 47 nci olmak6
- tencerede yemek ısıtırken tencereyi yakmak2
- beyaz toros ile son ses mozart dinleyip turlamak2
- salo o le 120 giornate di sodoma yı izleyecek göt2
- güneş2
- bugün de meme atan olmaması13
- bozulmaması ile meşhur olan şeyler3
- günün sözü3
- esra'yı aç esra'yı2
- tgrt2
- kıdemliye hızlı diğerlerine yavaş pc veren it3
- şemsiyenin ters dönmesi3
- anın görüntüsü15
- yazma diyince yazmayan erkek4
- paris te son tango6
- iş kadını yazarlar6
- lucas luthor2
- gelmiş geçmiş en iyi müzik klibi4
- kaçak çay2
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız12
- oyuncu2
- gocu abi2
- meloş nerede sorunsalı5
- futbol9
- yaşlılığınız için insan biriktirin11
- sözlüğe fotoğraf atmış erkekle evlenir misiniz2
- herkesin her şeye neden demesi gerektiği2
- sözlüğe foto atan erkekler silik yesin2
- gocu bey meh meh bey birader4
- aylık 299 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- hoşgeldin pazartesi7
- çok tanrılı dinlerde somut delil yokluğu6
entry'ler (102)
Bir shorts videosu ile denk geldiğim, hayatta kalma temalı çok detaylı düşünülmüş bir oyun, mutlaka oynamanızı tavsiye ediyorum.
Detaylar ve rehber niteliğinde izleyebilirsiniz;
https://youtu.be/8cPpcfG_WWc?si=wzBmVpOlVAo3j4vz
Detaylar ve rehber niteliğinde izleyebilirsiniz;
https://youtu.be/8cPpcfG_WWc?si=wzBmVpOlVAo3j4vz
Bu kadar basit bir şeyi anlamamanızı anlayabilirim, ama bunu mantıksız bulmanızı anlayamıyorum, sabitlemediğin gardırop kafana düştüğünde umarım anlarsın.
Klozette otururken tuvalet kağıdına elinizi uzattığınızda boş rulo ile temas etmek. Anneeeee!
doğal seleksiyonun bir sonucu, uyum sağlayamayan kötü genlerin yok olması ve hayvanların iç güdüsel olarak en güçlü erkeği seçmesi sonucu daha güçlü daha güzel bir erkek ırkı devam eder - benim değil darwin'in hipotezi...
Crome AdBlock eklentisi kullanıyorum yıllardır, o kadar huzur verici bir eklenti ki! Musically hakkında hiç bir fikrim yok mesela...
olması için mantıklı nedenler görürken, olmaması için hiç bir mantıklı sebep göremiyorum.
1,5 yaşındaki dişi(kısır) kedimin yanına 2 aylık yavru bir kırma av köpeği sahiplendim, yaklaşık bir haftadır dayak yiyor yavrucak, alıştırmaya yönelik tecrübesi olanlar msj butonuna çökebilir mi?
sevgisiyle otorite kurmayı seçecektir. insanın kendi vucuduna hakim olduğunu daha küçük yaşlarda çocuğuna aşılayabilecektir. aileye renk katar.
medeniyetten önce para girmiş bu şehre derler, insanların pek çoğu paranızdan başka detaylara takılmaz. ne aradığınıza bağlı olarak aradığınız pek çok şeyi bir arada bulabileceğiniz bir şehir. kışları çok daha güzel gelir uzun süredir yaşayanlara, bayram tatillerinde orta refüjde ve parklarda yatan 42 plakalı araç sahiplerini görebilirsiniz. en uzak mesafeye bile 15 - 20 dakikada ulaşabileceğiniz kompakt bi şehirdir. çok eleştirilmesi bence bu kadar güzel bir şehre yapılanların hiç yakışmamasıdır.
sözlük yönetiminden rica ediyorum bana yetki verin. ben okudum başkaları okumasın. uç.
ciddi mi diye 2 kere okudum. siz 1 kere bile okumayın lütfen.
düdüklü tencere aldığı günün evlilik yıl dönümü çıkması sonucu söylenen yalandır. Umarım yalandır.
(bkz: çiçek almak)
(bkz: çiçek almak)
istediğine verebilir. (bkz: tatlı su dayısı)
kalitesiz insandır, bu mecrada en azında eksileyebiliyorsun, iyisini seçme şansın falan var. kadın erkek tartışmasına hiç girmiyorum kalitenin cinsiyeti olmaz.
hassiktir'in verdiği duyguyu veremez, o ne öyle yapmacık yapmacık. küfürlü sözcükler kullanmak istemezse alternatif olarak abooov diyebilir.
mantiken fitil. meşrebine göre anüs ve ya vajina sahibi durumu çeşitlendirebilir. başlığı açan yazar tavsiye istiyorsa muhtemelen yanlış bir mecrayı kullanıyor diye düşünüyorum.
edepsizliği marifet sanan edepliyi aptal sanırmış.
tek sıkıntı gay olmak değil, belki gay olmak bile sıkıntı değil, ama muhtemelen ciddi bir psikolojik sıkıntın var, bence bir profesyonele danışmalısın. ACiL!