bugün
- ütü9
- çabasız şıklık3
- uludağ sözlük çeteleri10
- gocu bak bi5
- patates kızartması2
- anın fotoğrafı14
- beyler çok acil bakar mısınız4
- en boktan on yıl7
- bennu gerede'nin boynunda taktığı vibratörlü kolye2
- arkadaşlar neden beni kimse sevmiyor4
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- demokratik sol parti3
- altın oran kaş3
- akşam esintisi2
- 2028 yılında ak partiye oy verecek yazarlar2
- 2 ağustos 2026 kim milyoner olmak ister programı2
- sabunun delik olanının üretilmesi gerekliliği2
- ali vefa8
- ali haydar fırat3
- udinese calcio2
- 2 ağustos dünya yakışıklılar günü5
- kuran ı kerim meali4
- seri gizli artı oy veren melek6
- aylık 422 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- ak parti sevdalısı yazarlar3
- yüksek sesle gülmek6
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- red flag erkek listesi9
- menemen9
- atatürk'ü sevmeyen tsk subayları6
- arkadaşlar şu köprü var ya2
- ya arkadaşlar ben de çete aççam2
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- hırvatistan14
- amirim2
- evlenirsek 12 adet adana burması isterim diyen kız4
- amerika birleşik devletleri4
- çalışmak güzel olsaydı üstüne para vermezlerdi5
- aleyna tilki3
- çipli top2
- gammaz başı geldi2
- ölüm9
- sözlük yazarları nerede sorunsalı2
- true neden çaylak sorunsalı2
- nöbet5
- trabzonspor4
- anın görüntüsü14
- kral kaybederse4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
entry'ler (31)
Bir uçak bir adanın üstünde uçarken yere çakılıyor ve uçaktan bir adam bir kurt ve bir keçi canlı kurtuluyor adam keçi ve kurtla adada yaşamını sürdürürken gel zaman git zaman adam azıyor ve diyorki ben bu keçi s...cem keçinin yanına gidip tam işi bitiricek kurt gelip hırlıyor ve adam işini yapamıyor aradan bi kaç ay geçtikten sonra adam iyice azıyor ve ben bu sefer bu geçiyi kesin s..cem diyor ve tam keçi s..ken kurt gene gelip hırlıyor adam üzgün bir şekilde bu keçiyi ben s..mcem arkadaş deyip dertli dertli adada otururken adanın üstünde bir uçak uçarken uçakta yere çakılıp düşüyür ve o uçaktanda sarışın uzun boylu mavi gözlü bomba gibi bir hatun canlı çıkıyor ve adam hemen kadının yanına gidip ona yardımcı oluyor ve çok iyi anlaşıyorlar aradan zaman geçince kadın sen bana çok iyi davrandın yardımcı oldun diyor benden ne istersen iste yapıcam vericem diyor adam kadını bir süzüyor aradan zaman da geçmiş iyice azmış adam yahu ve kadına bakarak senden bir ricam var diyor kadın söyle aşkım derken adam diyor yav bacım şu köpeği tutta şu keçiyi bir s...yim.
GECE UYKU KALDI GÖZÜMDE GÖTÜNÜZE KOYiMDE GÜLÜMSE.
SANATÇI NIN ANLAMIDIR ADAMDIR.
Anne ye artistlik yapıp tüm terlikleri kafaya yemektir. denenmiş tastiklenmiştir denemeyin.
Rüyadan uyanmanız halinde bitecek eylemdir.
Kendinle daha yalnız kaldığından hissettiğin duygudur için için yer yalnızlık seni boğar seni kimine iyi gelir yalnızlık kimine kötü ne demiş nazım hikmet insanın insana verdiği en değerIi şeydir yalnızlık.
Yıllardır kepeklenme ve dökülme için denemediğim şampuan serum kalmamıştır 2 hafta önce kuaförümün abi saçına kına yakimi dökülmeye kepeğe iyi gelir dedi diye yaptırdım içimdende la zaten amk dünyanın parasını verdin ilaca şampuana 20 tl ver dene nolacak deyip dökülmemide kepek sorunumada çözüm olmuştur çok şaşırdım sonra kendim aktardan alıp kendim yaptım 2 aydır dökülme sorunum felan yok tavsiyede ederim arkadaşlar he saç renginiz kızıl olur diye korkmayın saç rengine göre hint kınaları var bide 3.5 tl deneyin derim çok faydasını gördüm.
Diş tellerim için 5000 tl ödedik 8 ay sonra çıkarttık babam doktora demişti ki daha taksidi bitmedi keşke biraz daha kalsaydı dediği anım vardı unutamam evlat acısı gibi 5000 tl ne lan.
görsel
bu tarz bi tepsiyle karışık baklava veriyorlarmış adam gece ejderhamı sikecek dediğimiz eylemdir.
bu tarz bi tepsiyle karışık baklava veriyorlarmış adam gece ejderhamı sikecek dediğimiz eylemdir.
geçenlerde yeğenim için sordum bebek arabasına 5000 tl istediler çocuk her gittiği yere taksiyle gitse daha ucuza gelir amk.
Türklere özgü en büyük sevinç gösteriside pazarda kaybolan çocuğu bulunca dövmek sanırım gerçi bende annemden bu yüzden az dayak yemedim ama olsun.
Bir gün otobüse bindim 5 tl uzattım şöför sen otur paranın üstünü gönderiyorum dedi para bi geldi 2 tane 20 lik bi tane 5 lik bozuklar var abi dedim yanlış oldu ben 5 tl vermiştim parayı veren adama geri uzattım herkes hayran hayran bana bakıyor şöför helal oldun genç adam falan dedi otobüsten bi indim cüzdanda 5 tl var 50 tl yok.
Bir erkek kadına asla hesap ödetmemeli bir kadında bir erkeğe asla hesap ödetmemeli el ele tutuşup hesabı ödemeden kaçmalılar.
4.5 yaşındaki kuzenime diş fırçalama alışkanlığı kazandırıyoruz fırçalamazsan şöyle böyle olur diye anlattık ama bir türlü ikna edemedik en son neden fırçalamıyorsun diye sorduğumuzda 6 yaşında dökülücek zaten niye fırçalayayım ki? Çok mantıklı lan harbiden dediğim bir anım vardı paylaşayım dedim.
6 yıldır 30 gündebir aynı berbere gidiyorum ve hep makina 3 numara herseferindede abi nasıl yapalım diyor gelin başı yap amk.
Bir mma değil.
kavgada bıçak getirmesine gerek yok adamın adam yanında cop taşıyor zaten düşman g...ne.
turkiyede egitim uretime dayali degil cunku.ezberci zihniyet.Bunu boyle ogren sinavda gelirse yap gec kurcalama dusuncesiyle egitilen insanlardan ne bekliyorsunuz allah askina? sinavdan geceyim de nasil gecersem geceyim diyen insanlardan ciddi ciddi ne bekliyorsunuz??
En erken siz gelir en geç siz gidersiniz en çok siz çalışır en az maaşı alırsınız elemana bişey söyleyemez nazı geçer fırçayı sana kayar boşuna dememişler akraba akrabayı uzakta arar diye kısacası kıyması düşmüş lahmacun olmaktansa bol kaşarlı bir pide olurum çalışmayın arkadaşım uzak durun.
Bunu nasıl oluyorda entry olarak yazıyorsunuz amk kadınları eleştiricez güyada biz çokmu namusluyuz milli oldunmu la erkek yaparsa delikanlı kız yaparsa orospu değiştirin bu zihniyeti.