bugün

entry'ler (28)

artırılmış gerçeklik

Artırılmış gerçeklik teknolojisi günümüzde, bir ürünü satın almadan önce evinde nasıl görüneceği konusunda kararsız kalanlarin, örneğin acaba perdem ile koltuk takımın uyumlumu?, Köşe koltuk takımı tam köşeye uygun olacak mı? Satın alacağım halı salona yakışacak mı? Gibi sorunları ortadan kaldırmaktir. Yapılmış örneğini Bursa'da Inweb yazılım firmasında görebilirsiniz.

seo

Ben Murat Bekar, Bursa'da seo uzmanı olarak çalışmaktayım. Sorularınız var ise yardımcı olabilirim.

soya soslu tavuk

Biraz da marine ederken bal dökerseniz üzerine efsane olur.

pvd

Fiziksel buhar biriktirme bir kaplama teknolojisidir.

fenerbahçe

Samatta en az 20 golü var bu sene.

habertürk tv yeni sıçma vakası

Haber Türk'ün bence adı artık haber tırt olmalı.

27 eylül 2020 galatasaray fenerbahçe maçı

Arda yaşlandığını kabul etmiyor hâlen galiba, Fenerbahçe'ye kötü diyenler bu maçı izliyordur umarım ki.

inegöl mobilya

5-10 Ekim'de 44.inegöl'de Modef uluslararası arası fuarı var

allah var mı beni ikna edin

Bence bunu sorman bile Allah'ın varlığına inanman için bir sebep.

şu videodaki karıyı arıyorum sorunsalı

Layal khaddaj ismi budur, Lübnanlı ufak bir araştırmada hemen çıkıyor ama her zaman kolaya kaçıyoruz.

patates kızartabilen erkek

Bir dahaki sefere şayet vaktin varsa biraz buzlu suda beklet ve tuzu piştikten sonra at ki çıtır olsun.

inegöl mobilyası

inegöl mobilyası bir terim haline gelmiştir tıpkı iran halısı gibi, italyan tasarımı gibi, izmir gevreği gibi, Laz bıçağı gibi, Osmanlı tokadı gibi.
2020 Yılı itibariyle inegöl mobilyasını türkiye & global olarak tanıtabilmek amacıyla inegöl Ticaret Ve Sanayi Odası http://inegolmobilyasi.com.tr/ adında bir web sitesi kurarak çalışmalara hız kazandırmıştır.

teşekkür etmek

Bence hayattaki en büyük güzelliktir. "Teşekkür etmek" eşine, ailene , sana hizmet edene , birşey verene , yardım edene , etmeyene bir teşekkür ediyorum demek bence en güzel saygıdır.

muz ciğer çikolata turpu şişe dizip kızartmak

Sonucu Surf and pırt olur bence.

ekrem imamoğlu

Bence seçimlerden sonra pek bir albenisi kalmadı. Fakat yandaş medya haber yapmıyor da olabilir.

kasiyer müşteri diyalogları

"5 kuruşum kalmadı" acaba günde kaç 5 kuruş kalmadı diyorlardır.

camide suriyeli ile basılan imam

Bir tek Sputnik yapardı bu haberi zaten.

2500 tl maaşı azımsayan insan modeli

Gelse 2.500 TL ile sen geçin diyeceğim kişidir kendileri

clionun 250 bn tl olması

Ülkemizde artık araba almak rüya ve hayal oldu.

kırmızı oda dizisi

Binnur Kaya'nın ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu gösteren dizidir.
© copyright 2005 - 2026