bugün
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması16
- sözlükte söylediği çoğu şey yalan olan yazar4
- serenay sarıkaya'yı beğenmeyen erkek9
- tr den sonradan gelmeler yüzüne imajın zedelenmesi11
- fatma betül sayan kaya57
- kaşif kozinoğlu'nun ölümünün yeniden araştırılması2
- rastgele bir yazar seçip karabüyüyle öldürmek2
- muhallebici açıyoruz isim önerileri14
- bazı aşklar şehre benzer3
- era7capone ve antipanik aşkı6
- şampuan önerisi4
- pos bozuk ibanıma at diyen esnaf2
- kendisiyle övünen insanlar15
- siyonist arşivi2
- menemen dolmuşları2
- tüm delilerin beni çekmesi2
- almanyadan gelecek akrabadan istenecekler9
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı38
- sözlüğün attila ilhan'ı olmak istemek2
- allah'ın yasaya uymayan israil oğullarına laneti3
- arkadaşlar çok kötüyüm2
- türkiye33
- salyangoz3
- ne kadar yaşlısın16
- katatespizartmasi2
- deniz göktaş7
- futbol18
- gece bire üç kala gelen umumi tuvalete sıçma isteğ2
- sözlüğün iyice camiye dönmesi3
- queen ravenna adlı yazar10
- ai otomatik silmenin ayet silmesi3
- amerika da köleliği kaldıran başkan5
- verdiği sözü tutamayan insan4
- trt tarafsız olmalı13
- firavunun biraz mal olması2
- terso pek paso2
- stanley termos5
- risale'i nurları neşretmek3
- uefa uluslar ligi8
- 29 eylül 2026 mhk başkanı'nın gözaltına alınması8
- habersiz gelen misafir4
- türk kızlarının genel özellikleri3
- ters çevrilmiş sandalyeye oturup felsefik düşünmek2
- nokia 3310 denince akla gelenler10
- yağmurdan sonra beliren korkusuz salyangoz sürüsü3
- karton toplayan çocuğa cin kabilesi göndermek5
- bir derdim var4
- annelerin garip huyları2
- asrın soygunu21
- türk esnafı2
entry'ler (47)
Osmaniye barosunun ilk kadin baskani olmasi kuvvetle muhtemel kiymetli ustadim.
yaşamak ne kadar güzel. ayrılana kadar yaşamak, hiç bitmezcesine yaşamak. ölümü beklemek ne kadar güzel sanki sonsuzluğun güzelliklerini görecekmişcesine beklemek. yaşamak ne kadar güzel, bir güle bülbül olmak için yaşamak. artık dayanamıyorum, artık yaşayamıyorum, bitsin bu karanlık, dünyayı tanımaktan bıktım, hep el açmaktan bıktım, el çevirmekten bıktım, ölmek ne kadar güzel sanki sonsuzluğu görecekmişcesine beklemek uyanmak istiyorum sabah olsun artık aydınlatsın benide güneş olmaz, olamaz , bitemez ,ve eninde sonunda bitmez bu karalık....
aksini düşünen şerefsizir. türk olmakta kürt olmakta laz olmakta daha doğrusu insan olmak şereftir gerisini düşünen alenen şerefsizliktir.
dön yalvarırım dön bırak köşe yazarlığını, dön ne olursun dön artık senden mistik cümleler, aşk üzerine yazılan o anlaşılmaz ama okunması gereken romanlar bekliyoruz ne olur karıstırma artık bu ülkeyi, eğer geriye dönmezsen bu ülkenin tarihine kara leke olarak geçeceksin ve seni kimse silemeyecek. dön....
önce 30 milyon kürt olduğuun ispatlanması gerekmektedir. bu ispat kürtlerin azılık olmadıklarının ispatı değildir bu ispat bu ülkede hiçbirzaman azınlık muamelesi görmediklerinin ispatıdır. eğer azınlık muameles gördüklerini iddia eden kürtler varsa asıl şoven onlardır.
hayallerle yaşadığınızı zannettiğiniz inanılmaz bir güzelliktir. anlatılamayan bütün gerçekliklerin kendisidir. kaderinizde yaşayabileceğiniz en büyük mutluluktur. bir sebep ararsınız ama bulamazsınız çünkü sevmenin sebebi yoktur var olduğunuz için seversiniz görmek için yaşamak için ve sonunda yanlız ölmemek için seversiniz.
dizeleri ile beynime hükmedebilen, türkiyenin en büyük şairlerinden birisi.
suyunuzu keseceğiz dağlardaki gölekten,bu hesaptır sorulacak apo denen köpekten dizeleri ile söylenen şarkının bir alt düzey versiyonudur.
kimi yazarsam yazayım azar işiteceğim için bu konuda yazar arkadaşlara sesleniyorum kapatın bu başlığı.
10 yıldır dinlemem ve okumama rağman asla ve asla nasıl bir yazar olduğunu anlayamadığım, tamircide bile okurken beni şaşırtan yazar olduğunu iddia eden ancak yazar olmanın olmazsa olmaz koşulu olan konuda istikrarı asla ve asla oturtamamış, kimilerine göre efsane ama bana göre selam verilmeye bile gerek olmayan yaratık.
olması gereken ancak çağımız itibari ile yüzde olarak karşılaşılması güç olan durumdur.
inanılmaz bir ortayolcu. gördüğüm en mükemmel avukat,ayrıca babasının devletin gizli derinliklerinde kurmus olduğu sağlam dostlukları paraya dönüştüren beşiktaşlıdır.
vergi hukuku.
türkün aklına ya kaçarken ya sıçarken.
onu ağlarken görünce her yerim oynamaya başlıyor neden acaba, sanatsal bir gösteri yapasım geliyor oynayan her yerimle, nasıl bir ihtişamdır bu beni benden alıp başka diyarlara götürebiliyor ağla fetoşum ağla gözlerindeki yaş kurumasın,gözlerin hep karanlıklara baksın ağla sonrada dua et Allah ağlatmasın diye, bak nasıl sanatsal bir perspektif oldu saygılarımla.
çok okuyan adam olmasa da eğer okuduklarını anlayacak kapasitesi varsa alim olur.
en iyi futbolcusu biraz abartıdır lakin türkiyenin yetiştirdiği en iyi orta saha oyuncusudur.
istanbulu pazarlıyorlar herkesin gözü kapalı, ağlıyorum kahrımdan fatihin ruhuna saygısızlık ediyorlar dayanamıyorum, artık asla ve asla bizim olamayacak olan istanbula ağlıyorum ve söylüyorum yeter artık yeter.
halil inalcık:devlet-i aliyye 1.cilt
merak etmeyin kemalist olmak bir suçtur diye ilan edecekler yakında sözlükteki bütün kemalistler hakkında soruşturma açılır bende savunmalarını yaparım.