bugün
- chp'nin hali ne olacak33
- m r e r e c t o18
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek8
- el sıkıştığında ne hissediyorsun7
- sonradan severim diyerek ilişkiye başlamak6
- bitik sözlük4
- stanley termos almanın mantıklı açıklaması3
- molayı mola olmanın ötesine taşımak3
- özgür özel den kılıçdaroğlu'na ihraç uyarısı3
- togg t10f2
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste9
- biliyorum ama soylemem2
- muharrem ince2
- kayyum kemal8
- en gey özelliğiniz17
- en sevdiğiniz müzik türü5
- gocu35
- insan olmaya çeyrek kala5
- bir gün onsuz kaç saattir sorunsalı4
- sedat pekmez24
- diamond bosphoruss denen yazar22
- pembe sıçmıklar2
- her evde en az iki araba olması4
- tai lung11
- ce eeee adlı korkunç oyun2
- bilimde ilerlemiş kafada pek yakışıksız ağız2
- 9 haziran 2026 kk'nın ayaklanma çağrısı ithamı7
- clydeless bonnie2
- favori manifest kızınız4
- kalın bacaklı kadın çekiciliği5
- zall buraya bak aslanım7
- doğu görevinde kürtlerin türklere yaptığı mobbing6
- vurdurmayan sözlük yazarları4
- kuzen evliliği5
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz15
- sözlükte erkekleri istemiyoruz24
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- yaz geldi askılı giyen hatunlar çoğaldı5
- dirilse konserine gidilecek sanatçı4
- aziz yıldırım14
- kürtçülük yapan komünist5
- ay pardon diyen erkek3
- latte içen erkeğin vurdurduğu gerçeği5
- çaylak edildim diye ağlayan troll8
- maç izlemenin çok saçma olması5
- tarihte kürşad diye birinin hiç yaşamaması10
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle65
- ilgi manyağı olmak2
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak22
- çaylak ettiğiniz yazarın göz yaşlarıyla eğlenmek7
sevdiği entry'ler
Orospu aday adayı çıktığım test. Utandim....
scolfield ın gay olduğunu öğrendikten sonra dünyanın başıma yıkıldığı o an... neyse anlatamıycam.
edit: gerçek hayatta gay yanlış anlaşılmasın. o doktorla evleniyorlar yani. hehe.
edit: gerçek hayatta gay yanlış anlaşılmasın. o doktorla evleniyorlar yani. hehe.
Emperyalizm karşıtı bir delikanlı iken dağlara çıkınca hewal olmuş ve doğru yolu tamamen kaybetmiştir.
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin.
Şu sözlüğün anlamı ne deseniz eskiden bir çok şey sayardım.
Mesela solcular az sayıdaki milliyetçilerden (eskiden milliyetçiydim) olduğum için tehdit eder öldüreceklerini söylerlerdi. Gülerdim orospu çocuğu der geçerdim. Başlık açardık mesela sevdiği kız abi deyince dağa çıkan kürt tarzında. Mx jck adlı ibneyle başlardık, ben uçardım o da duracağı yeri anlayıp dururdu. Yani kürdü yermek uçmak demekti. En aşağı 5-10 hesap silindi. Koministimam vardı mesela, Yunanistana yarım saatte gireriz dedim diye siktir lan yarrak hayal kurma diyecek kadar samimi. Kominist aman gominisle ülkücü anlaşabiliyordu kısmen. Ben severim kendisini göttür falan ama.
Mesela biradetbeyfendi vardı. Morf mu ne oluyordu ahahaha. Onun iyi goygoyu dönmüştü. Ayrı bir triplerdeydi.
Eskiden bu kadar liseli yoktu. Mesela 2012 civarlarındaki yazarlara bakın. Mod fake'i hbbia dışında yüzlerce sayfa nickaltı olan yazar yoktu. Varsa iki üç kişinin 5-10 sayfa nick altı vardı onlar fame mi ne sikimse ondandı işte. Yazmak için yazmazdı insanlar. Böyle taytsız ibneler yoktu piyasada aptallaşarak eksi alıp zevke gelmezdi. Veya etuu Falan abi ayağı çeken götlerdi. Sonra ne bileyim yazar yazmaz çakan çakmak dediğin yazar bildiğin kemalisttir. Bu kadar önemsenen yazarda değildi.
Ben gittim. iyi yapmışım. Karı kız muhabbeti sonrasında gittim hatta. Gittim itü'de yazdım. Arada buraya baktım. Ne yazıyorlar noluyor diye. Beş dakika bakınca şaşırdım. Capsler havada uçuyor. Herkes nickaltı kasıyor. Troll olmak nedense önem arz eder olmuş.
Çoğunuz bilmez bile, size şu sözlüğün en baba yazarlarından birini söyleyeyim eskiye yönelik yazılarını açın okuyun. Vay amk böyle yazarlar gelmiş geçmiş buradan, biz napıyoruz neden bu kadar ergeniz diyin.
iki kere iki esegin ziki. Lan tamam reklam olmasın bu benim ama ben de iyi yazardım. Ciddi ciddi yazıyorum bak.
Peri masalindaki adi karakter.
Açın şu adamın eski girilerini entrylerini okuyun. Okurken trollük göstermeden nasıl yapılır öğrenin.
Hayır en illet olduğum cidden kendini burada troll sanan dalyarraklar var.
Gerçekten derdiniz yazıp okuyup gündemden haberdar olmaksa, bilgi edinmekse üye olun itü'ye. Ergenliği kenarı bırakın. Çok isterseniz size objektif bir kaç yazar nicki veririm. Açın okuyun kendinizi geliştirin.
Ha diyorsanız aga ben burada memnunum, karı kız takılıyoruz. Zirvede hatun kovalıyoruz. Asosyaliz Hepimiz, bilgi bizi açmaz karı kız lazım bize goygoy lazım bize. Peki takılın o zaman. Kolay gelsin.
Özet: incisözlük burası ile kıyaslanınca ekşisözlükten farksız.
Peki ben mi niye buradayım? Gideceğim raad olun. Az işim var.
Mesela solcular az sayıdaki milliyetçilerden (eskiden milliyetçiydim) olduğum için tehdit eder öldüreceklerini söylerlerdi. Gülerdim orospu çocuğu der geçerdim. Başlık açardık mesela sevdiği kız abi deyince dağa çıkan kürt tarzında. Mx jck adlı ibneyle başlardık, ben uçardım o da duracağı yeri anlayıp dururdu. Yani kürdü yermek uçmak demekti. En aşağı 5-10 hesap silindi. Koministimam vardı mesela, Yunanistana yarım saatte gireriz dedim diye siktir lan yarrak hayal kurma diyecek kadar samimi. Kominist aman gominisle ülkücü anlaşabiliyordu kısmen. Ben severim kendisini göttür falan ama.
Mesela biradetbeyfendi vardı. Morf mu ne oluyordu ahahaha. Onun iyi goygoyu dönmüştü. Ayrı bir triplerdeydi.
Eskiden bu kadar liseli yoktu. Mesela 2012 civarlarındaki yazarlara bakın. Mod fake'i hbbia dışında yüzlerce sayfa nickaltı olan yazar yoktu. Varsa iki üç kişinin 5-10 sayfa nick altı vardı onlar fame mi ne sikimse ondandı işte. Yazmak için yazmazdı insanlar. Böyle taytsız ibneler yoktu piyasada aptallaşarak eksi alıp zevke gelmezdi. Veya etuu Falan abi ayağı çeken götlerdi. Sonra ne bileyim yazar yazmaz çakan çakmak dediğin yazar bildiğin kemalisttir. Bu kadar önemsenen yazarda değildi.
Ben gittim. iyi yapmışım. Karı kız muhabbeti sonrasında gittim hatta. Gittim itü'de yazdım. Arada buraya baktım. Ne yazıyorlar noluyor diye. Beş dakika bakınca şaşırdım. Capsler havada uçuyor. Herkes nickaltı kasıyor. Troll olmak nedense önem arz eder olmuş.
Çoğunuz bilmez bile, size şu sözlüğün en baba yazarlarından birini söyleyeyim eskiye yönelik yazılarını açın okuyun. Vay amk böyle yazarlar gelmiş geçmiş buradan, biz napıyoruz neden bu kadar ergeniz diyin.
iki kere iki esegin ziki. Lan tamam reklam olmasın bu benim ama ben de iyi yazardım. Ciddi ciddi yazıyorum bak.
Peri masalindaki adi karakter.
Açın şu adamın eski girilerini entrylerini okuyun. Okurken trollük göstermeden nasıl yapılır öğrenin.
Hayır en illet olduğum cidden kendini burada troll sanan dalyarraklar var.
Gerçekten derdiniz yazıp okuyup gündemden haberdar olmaksa, bilgi edinmekse üye olun itü'ye. Ergenliği kenarı bırakın. Çok isterseniz size objektif bir kaç yazar nicki veririm. Açın okuyun kendinizi geliştirin.
Ha diyorsanız aga ben burada memnunum, karı kız takılıyoruz. Zirvede hatun kovalıyoruz. Asosyaliz Hepimiz, bilgi bizi açmaz karı kız lazım bize goygoy lazım bize. Peki takılın o zaman. Kolay gelsin.
Özet: incisözlük burası ile kıyaslanınca ekşisözlükten farksız.
Peki ben mi niye buradayım? Gideceğim raad olun. Az işim var.
Selo başkan.
(bkz: bi gün yine ağır konuşuyorum)
(bkz: bi gün yine ağır konuşuyorum)
yarrak fenerli ve beşiktaşlıların üşüştüğü başlık. gs türk futbolunun kangren parmağı diyen amınakoduklarım mı dersin, loser galatasaray diyen mi dersin nerde oç var buraya toplanmış. loser'a bak aq 4.yıldızı götünüze saplamış. avrupa'da ortalığın amınakoymuş. loser evet tabi. böyle malları yazar yapanların da beynini sikiyim ayrıca. gidin tsubasa izleyin lan.
Forum oyununa laf ediyorlarsa doğruyu yapıyorlar, yok pc ya da konsol oyunlarının başlıklarına laf ediyorlarsa amlarına koyayım ben onların çok ayıp ediyorlar.
Magandalığa karşıyım ama bizim balkonda bayağı şarjör boşalmıştı o gece.
adı samet. 16 yaşına geldi. Ben büyülttüm diyebilirim, hep ilgilendim konuşamıyor, otizm hastası konuşabildiği tek kelime ''abi'' bu o kadar büyük bir şeyki her duyduğumda o kadar mutlu ediyor ki. Üniversiteye giderken bavulumu görüp beni tutup odaya çekmesi gitmeyeyim diye, o kadar önemli bu hareketler ki o kadar onore ediyor ki beni anlatamam. kardeşimi çok seviyorum ve onun gibi bir kardeşe abilik yapmaktan gurur duyuyorum.
http://galeri.uludagsozlu...karde%C5%9Fe-sahip-olmak/
http://galeri.uludagsozlu...karde%C5%9Fe-sahip-olmak/
an itibari ile baslattigim kampanyadır.eğer zall oytunkaran değilse ispat etsin. oytunkaran silik yesin.
nesildaslarimdan destek beklemekteyim.
(bkz: oytunkaranın zall olması)
nesildaslarimdan destek beklemekteyim.
(bkz: oytunkaranın zall olması)