bugün
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı37
- enayimiknatisii36
- insan olmaya ceyrek kala26
- fusya semsiyeli yabanci8
- kerem aktürkoğlu7
- geceye bir söz bırak6
- ismail kartal8
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- yarın kpssye girecek yazarlar5
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- yapay gerizekalılık3
- milan skriniar5
- fenerbahçe nin liverpool ile karşılaşacak olması3
- sözlükteki fenerbahçeliler6
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- seri eksici6
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması3
- hangi renksiniz17
- ragnarın memeleri5
- ioçk'nın mavi boncuğu toptan alması4
- seni kimler aldı kimler öpüyor gıdığından2
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- sözlük kızlarındaki libido yüksekliği3
- herkese mavi boncuk dağıtan kız4
- mutlu ama tekerlek olsun4
- gecenin şarkısı14
- serhat kılıç11
- beşiktaş8
- evde ölü bulunmak4
- 5 eylül 2026 fenerbahçe'ye döşenen boru5
- romelu lukaku3
- ederson santana de moraes2
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri9
- flat white2
- kulağa kulaklık başlığı kaçması3
- özledim mesajına verilecek cevaplar13
- dansöz izleme keyfi2
- s'i l v'e r m'i s t30
- ismet kalk çay koy kanka2
- tunus bayrağı2
- sözlükteki futbol başlıkları3
- aziz yıldırım4
- erdem özveren2
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- sözlükteki şer çetesi12
- kırbaç isteyen var mı3
- nervio10
- karmanın sikinde olmaması2
- sigara intihardır3
entry'ler (119)
bahçelievler semt Poliklinikten çıktım Bakırköy Ruh ve sinir hastalıkları hastanesi ne doğru yol alıyorum.
Stratejik Derinlik kitabının yazarı, derin stratejisi sayesinde dışişlerinde görevli iken, Başbakanlığı kadar yükselecek kadar derin.
türkiyedeki sarışınların %99'unu teşkil edenlerdir ki, saçından başka neresine bakarsanız bakın çakma sarışın olduğunu anlarsınız.
çayıra salardım.
iphone sahibinin katlanması gereken bir durumdur.
eğer descartes'e özeniyorsan bi bak... Cogito ergo sum
madde: türkiye devleti laiktir, ama, lakin, fakat, netekim, herkes müslümandır, müslüman kalacak.
Sanırım bir kemal sunal filmideki bir diyalogkdu
'ulan hele bir sorun ekmeğe niye zam yaptım?'
cevabı ise 'sağlığınızı düşündüğüm için' idi. başbakanın neden beyaz ekmeğe karşı savaş açtığını o zaman anlamıştım...
'ulan hele bir sorun ekmeğe niye zam yaptım?'
cevabı ise 'sağlığınızı düşündüğüm için' idi. başbakanın neden beyaz ekmeğe karşı savaş açtığını o zaman anlamıştım...
Descartes'in 'Cogito, ergo sum' sözünün akp'ye uyarlanması... Evet varsınız ama düşünüp düşünmediğinizden pek emin değilim. Var olan her şey düşünecek diye bir şey yok sanırım. Varlığınız düşüncenize emanet.
seçmeli soruları:
senden başka seçmeyen var mı?
hem sen müslüman değil misin?
Derse girmeyip te balici mi olcan?
Peygamber efendimizin hayatını biliyor musun?
Derse girmeyen arkadaşınız x gibi dinsiz mi olacaksınız?
senden başka seçmeyen var mı?
hem sen müslüman değil misin?
Derse girmeyip te balici mi olcan?
Peygamber efendimizin hayatını biliyor musun?
Derse girmeyen arkadaşınız x gibi dinsiz mi olacaksınız?
Henüz anasından doğmamıştır. lakin türkiyeyi kurtaracak bir kadın da hayel edebilirsiniz.
Nasıl bir deneyimin istendiği tam olarak belinmeyen art niyetli bir ilandır...
Madde 1: Türkiye Devleti bir Cumhuriyetir. Ama, lakin, fakat, nitekim,yani herkes istediği gibi anlayabilir.
seçimi zor bir şey ama yüzbin doları kapan internete kaçamak yapabilir...
pek işe yarar şeyler değildir. meşhur deyimi hatırlamakta yarar var ya akıl ya s.çarken ya kaçarken aklına gelir.
muhtemelen yazdıklarından kötü kokular yayılmaktadır ki, çoğu zaman bunu birçoğumuz fark ederiz; ama ayıp olmasın diye de pek cevaplamayız... ettiği yanına kalsın diye...
Ancak Ülkemizde rastlanacak bir durum olup, 'haber' değeri taşımadığından pek önemsenecek bir durum değildir. işte haberi merak edenlere...
*
Ankara Devlet Resim Heykel Müzesi'nin görevden alınan müdürü Osman Ömer Gündoğdu'nun, müzedeki her biri milyon dolar değerinde tabloların çerçevelerini kurumda hizmetli kadrosundaki personele soba boyasıyla boyatırken, boyanın resimlere de sıçradığı ve zarar verdiği ortaya çıktı. Bakanlık bürokratları, boyaların tablolar zarar görmeden nasıl çıkarılacağını kara kara düşünürken; müzedeki koleksiyonda aralarında Osman Hamdi Bey ve ibrahim Çallı'nın da bulunduğu çok sayıda ressamın tablosu bulunuyor.
*
Ankara Devlet Resim Heykel Müzesi'nin görevden alınan müdürü Osman Ömer Gündoğdu'nun, müzedeki her biri milyon dolar değerinde tabloların çerçevelerini kurumda hizmetli kadrosundaki personele soba boyasıyla boyatırken, boyanın resimlere de sıçradığı ve zarar verdiği ortaya çıktı. Bakanlık bürokratları, boyaların tablolar zarar görmeden nasıl çıkarılacağını kara kara düşünürken; müzedeki koleksiyonda aralarında Osman Hamdi Bey ve ibrahim Çallı'nın da bulunduğu çok sayıda ressamın tablosu bulunuyor.
baba olamayan adam kısa süre önce adam olmuştur. Fazla sıkmamak lazım adamlığın tadını çıkarsın, ne de olsa daha yeni adam olmuştur. Karışmayın garibime...
Baba olamayan adam halen çocuktur...
4+4+4 yetmez, zira eğitim işi giderek karmışık hale geleceğe benziyor, yurdum insanını alıştırmak için örneğin: (1+4/2 x (-8+3) x 5%+12) şeklinde işlemlerle formüle edersek hem zorunlu eğitimi yarım yıl arttırabiliz hem de bu arada vatandaşlarımaz biraz matematik çalışmış olur....