bugün
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları27
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey7
- arkadaşlar derin şeyler düşünüyorum5
- ragnar rockefeller38
- aylık 336 bin lira iyi para mıdır sorunsalı4
- çocukken içine kapanık olmak3
- ilk buluşmada evden kek getiren kız19
- ahmet sezar bey'e mesaj gitmemesi2
- kemalistleri yunanistana gönderelim kampanyası2
- sözlük yazarlarının trileçeleri19
- erkeklerin mental olarak daha güçlü olması12
- bir amaca hizmet etmek3
- viski içen erkek seksiliği2
- gocu'ya yazdığım şiir3
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım4
- queen feristah8
- gocu meme ucu5
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler5
- ahtapot yemek10
- babamın hiç 31 çekmemesi5
- ilk buluşmaya giderken alınacak çiçek3
- lahmacunun yanında ne içilir10
- tuzlu fıstık3
- millete gay guy diyenler2
- gay sevgiliye lezbiyen bir kızın musallat olması7
- deniz göktaş37
- türklerin tembel bir millet olması8
- evagreen6
- ilk buluşmada masa altından aleti yoklayan kız13
- evli olduğunu saklayan kişi9
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar18
- fsm köprüsü ndeki abd bayrağı ışıklandırması5
- gürültüsü en rahatsız edici şey5
- hava soğuk mu ılık mı anlamadım4
- spinoza nın derdi ontolojik değil miydi sorunsalı2
- yazarlardan aforizmalar2
- babalarımız gibi erkeklerin yetişmemesi13
- 2026 dünya kupası20
- günün şiiri12
- ertelemenin gelecekteki kendine iş kitlemek olması2
- dünya16
- futbol16
- üstad dostoyedisiki2
- doa3
- bir kadın size hakaret ediyorsa2
- dünyanın en iyi teknik direktörü2
- bir ilişkiyi kim yönetir22
- norveç5
- brezilya6
- ciddi ciddi aşure seven insan30
entry'ler (117)
bulsam direk alıcağım telefon , rahat ergonomik kullanıişlı bir insan telefondan daha ne ister ki
gripinin güzel seviyesinden çıktığı ve iyice emre aydın tarzına kaydığının iyi bir örneğidir.
Final dönemi psikolojisini dakika dakika internet'te paylaşan genç, anılarını bir kitapta toplamaya karar verdi...
öyle bir durum yoktur. elbette yaşanır hemde daha da güzel yaşabilirsin belkide.
bu gerçekten dolayı sözlükte entry girilicek başlık bulamamak. sol tarafta hep mi inci vari başlıklar olur kardeşim ?
nerede eski uludağ sözlük dedirtiriyor insana.
nerede eski uludağ sözlük dedirtiriyor insana.
bir çok kişinin starbucks ' a gidiş sebebidir.
chai tea latte yi müthiş yapan mekan.
evet çoğu insanın duyduğu ön yargıya bende sahiptim ki chai tea latte yi keşfedene kadar.
evet çoğu insanın duyduğu ön yargıya bende sahiptim ki chai tea latte yi keşfedene kadar.
yarın ders çalışmaya başlıyorum bu sefer gerçekten başlıyorum. açmıyorum bilgisayarı falan sözlüğüde girmiyorum.
üzerinde artık daha fazla baskı ve yük olacağını son dakikada anlamış gelinlerde görülmesi muhtemeldir.
artık sen bir ev hanımısındırda eskisi gibi anneye yük olma vs yoktur. bir eşin vardır sorumlukların olacaktır ve bir kaç yıl içinde muhtelemen kariyerinden uzaklaşıp çocuk bakacasındır.
artık sen bir ev hanımısındırda eskisi gibi anneye yük olma vs yoktur. bir eşin vardır sorumlukların olacaktır ve bir kaç yıl içinde muhtelemen kariyerinden uzaklaşıp çocuk bakacasındır.
yıllardır ismini sarışeker diye algılayıp . erkek rapçi neden böyle isim alır diye düşünmeme sebep olan rapçi.
dünyadaki en büyük silahtır , kanınıza bir kere girdimi işte o an yanarsınız demedi demeyin bak. sadece ilişkilerde için değil her konuda kanınızda gizlice ilerleyen bir zehirdir. farketinizde sakinleşin ve o an itibariyle kurtulmaya bakın kendinizi teslim ettinizde hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır.
lise zamanında dayanılıp sabaha kadar süren olay , üniversite yıllarında uyuya kalmakla son bulmaktadır.
sadık yarim fizy'nin bir sürelik yerini tutacak sitedir.
evet bundada fizy gibi liste yapabilmekte ve neredeyse her aradığımı şarkıyı bulabilmekteyim. lakin fizy gibi değildir bir soğuktur dizayn falan ama fizy'nin yokluğunda hiç yoktan iyidir.
evet bundada fizy gibi liste yapabilmekte ve neredeyse her aradığımı şarkıyı bulabilmekteyim. lakin fizy gibi değildir bir soğuktur dizayn falan ama fizy'nin yokluğunda hiç yoktan iyidir.
aynısı Fabel-Castell kalemler içinde geçerlidir.
ikiside evlat acısı gibi oturu insanın yüreğine hele daha yaşanmamışlıklar varsa.
ikiside evlat acısı gibi oturu insanın yüreğine hele daha yaşanmamışlıklar varsa.
Geliştirdiği yeni mimik sayesinde oyunculukta kullandığı toplam yüz ifadesi sayısını 3'e çıkaran Kenan imirzalıoğlu, Hollywood'a göz kırptı...
sürekli anne babaya yalan söylendikten sonra içinden geçirilen sözdür.
kendi kendini teselli amaçlıdır bir bakıma.
kendi kendini teselli amaçlıdır bir bakıma.
süpersonic beyinsel fonksiyonlara sahip kişilerin, işlerine düşmeyen şeylere karışıp yorum yapmasından dolayı gerçekleşen eylemdir.
hava yağmurluysa ve yapılıcak plan yoksa, pazar günüyse.
evet bu eylemi gerçekleştirmekten başka seçeneğiniz yok gibidir.
evet bu eylemi gerçekleştirmekten başka seçeneğiniz yok gibidir.
ortam içkisidir.su gibi gider zaten eğer bir kafede içerseniz yarısı sudur büyük ihtimal, cep yakmaz çok fazla kafa yapmaz.