bugün
- the merich9
- kadim kültürler4
- erkeklerin giderek feminenleşmesi9
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak8
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- gocusuz sözlük5
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- arkadaşlar beni gammazlayın6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip5
- kısık sesle hapşıran erkek2
- gammazların sanki biraz şey olması2
- cristiano ronaldo dos santos aveiro2
- sözlük kızlarının burunları3
- şeytan6
- age of empire 23
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- bira cips6
- sözlük kızlarının kombinleri20
- sözlük kızlarının aletleri2
- velvet vs nervio19
- ömer hayyam3
- binlerce dansöz var3
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- kafanızdaki ses4
- cin çarpma hikayeleri2
- yazarların çocukken en sevdiği çizgi film4
- laptop5
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- arkadaşlar nasılsınız2
- sudekiray7
- sözlük kızlarının göbek delikleri2
- aga be şarkılar5
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek4
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- maden suyu4
- zam2
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- ismet'in çok hızlı entry girmesi3
- tarot bakabilen sözlük yazarları3
- oytun erbaş3
- ispanya20
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- israil'in gazze'ye saldırısında 7 filistinli öldü2
- mezarlıkları sevmek5
- friedrich hegel la bi cay icek2
entry'ler (29)
gayet de ödenir hesap.ilk bulusma ve diğer bulusmalarda hatta.bir sorun bakiyim neden,niçin? Alman usulü takılınsın yahu. Ne gerek var erkeğin kendini ortalara atıp da ben de ben diye yırtınmasına? Saçmalık..
(bkz: palyaço)
yoktur. yaşanmışlıklara göre hüznün rengi de değişebilir. Şöyledir ki; hayatının aşkından ayrıldığın gün pembe giymişsindir ve o gunden sonra pembenin her tonunu gördüğünde aklına hüzün gelir. vsvs
zeka dediğimiz ve malesef her insanda bulunmayan bu tanımı kalkıp da sözelcilerde yok ama sayılsalcılarda var tarzında bir kalıba sokmak ne derece doğrudur, bilemeyiz. Fakat şu vardır ki; sen sayısalcısın ve yalnızca sayısal alanlarda başarılısın ki böyle bir başlık açıyorsun. Zeki olmayabilirsin arkadaş yalnızca zekamı sudoku dışında nasıl geliştirebilirim diye düşünebilirsin:)
farketmezsen kaşın kirpiğin tutuşma olasılığıdır. (bkz: ben yaptım)
aranıyordun efendim. she's a wanted!
reality show'a katılması gerekmektedir.
kaybetmiştir.
bir insanın hakkında ne düşündüğünü açık açık öğrenmek.
o kadar güçlü ol ki senelerle uğraşma, saniyeleri sil at.
o şarkı söylemez,o adeta ruhun boğazını sıkar, katleder. sonuç olarak o ağlar, ben ağlarım.
sıçıp sıvayan, tüy dikmesi de muhtemel kişinin cümle kurabilme kapasitesinin göstergesi.yazıktır ona, acınır.
sizi arayan turkcell numaralarının kime ait olduğunu öğrenmek için...falanfilanfeşmekan
bir röpörtajında; avatarı tam 9 sere seyrettim ve anladığım kadarıyla konu uzayda geçiyor.demesi.. ah be nihat!
çok iyidir, çok hoştur ve beyefendidir, arkasından konuşmak ayıptır, günahtır. fakat arkadaş bu adamın şarkıları intihar sebebidir yahu...
evet ben bu yazıyı ona yazıyorum.
sen!
sonbahar geldi bak? burnum üşüyor. sen çok severdin burnumu, şimdi kim ısıtacak, bilemiyorum. izin de vermiyorum aslında, başkasının gözlerime bakmasına, ben de bakmıyorum, ben seni özlemişim. şimdi bu entry beni mahvedemez. ben buna izin veremem. daha yaşamak istiyorum, sensiz evet. çünkü sen, hiç anlatmadan giden oldun. ben arkandan bakarken elimi kaldıramadım, sallamak için.canımı yakmayı her zaman sevdin. sen git demeyi severken ben senin gidişindeki acıyı sevdim. sana bunu hiç söyleyemedim, yanımda uzanırken, ben sana söyleyemedim.sen anladın, sev ama karşılıksız dedin. sustum..
sen uyurken oturdum tek başıma,düşünmek zor geldi, daldım yalnızlığa. sen uyurken, kelimeler dudağımdan döküldüler damla damla yatağıma. sen uyurken rüyalarında, ben var mıyım? sen uyurken...sen uyurken yanında?
sen uyurken oturdum tek başıma düşünmek zor geldi daldım yalnızlığa sen uyurken...uyandın birden gülümsedin bana düşündüklerimi bilmeden...evet ben bu yazıyı 'o' na yazdım... (bkz: kargo-sen uyurken)
sen!
sonbahar geldi bak? burnum üşüyor. sen çok severdin burnumu, şimdi kim ısıtacak, bilemiyorum. izin de vermiyorum aslında, başkasının gözlerime bakmasına, ben de bakmıyorum, ben seni özlemişim. şimdi bu entry beni mahvedemez. ben buna izin veremem. daha yaşamak istiyorum, sensiz evet. çünkü sen, hiç anlatmadan giden oldun. ben arkandan bakarken elimi kaldıramadım, sallamak için.canımı yakmayı her zaman sevdin. sen git demeyi severken ben senin gidişindeki acıyı sevdim. sana bunu hiç söyleyemedim, yanımda uzanırken, ben sana söyleyemedim.sen anladın, sev ama karşılıksız dedin. sustum..
sen uyurken oturdum tek başıma,düşünmek zor geldi, daldım yalnızlığa. sen uyurken, kelimeler dudağımdan döküldüler damla damla yatağıma. sen uyurken rüyalarında, ben var mıyım? sen uyurken...sen uyurken yanında?
sen uyurken oturdum tek başıma düşünmek zor geldi daldım yalnızlığa sen uyurken...uyandın birden gülümsedin bana düşündüklerimi bilmeden...evet ben bu yazıyı 'o' na yazdım... (bkz: kargo-sen uyurken)
çok büyük bir karmaşadır ki, döner kebap salonu ve kuaför salonu manzaralı bir evim olması.. (bkz: alaka-i maydonoz)
diz altı taba rengi yada koyu küflü gri pardesü giyip yakaları kaldıran, bir de üstüne üstlük serçe parmağa yüzük takan tapılası genç.
romantik olmayı, ciciyi, biciyi seven sevgilidir, anlayışlı olunmalıdır.
çok yanlış bir düşünce, yanılıyorsunuz çocuklar. işte türk mantığı bu denli enseste yakın oldukça biz bu çıkmazların içinden asla çıkamayız. baba ya ,baba ve kızı. babamın kucağına oturmak 5 yaşındayken de 20 yaşındayken de aynıydı benim için. mantık çok yanlış, bunu entry haline getirmek hepten yanlış. (bkz: ensest)